J-Son
Nadworny grafik
Polsat ładnie sobie leci w chuja. Z resztą TVP (która do tej pory transmitowała walki AF) też.canal+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Polsat ładnie sobie leci w chuja. Z resztą TVP (która do tej pory transmitowała walki AF) też.canal+
Walka z Bellew blisko, można przegrać, więc gacie obsrane.
ponoc ta wiadomosc o haye to podala the sun czyli nasz superexpres, licze ze to sciema
to gites, tego i tego nie lubie ale jestem za bellew chodz daje mu 10% szans na wygranaHearn już się do tego odniósł i zapewnił że Haye w sobotę wyjdzie do ringu.
ogladasz? ja to raczej nie dam rady do 1 usiedziec juz pewnie na haye bellew przysne znajac zycieFonfara ma wychodzic o 1 w nocy jakby co. Gala na Canal+.

Co Ty. Nie mam canalow to po 1. Po 2 wstaje o 4 na UFC. Troche snu sie przyda przed gala. Bellewa tez mam zamiar luknac bo pewnie PLMMA juz sie skonczy...ogladasz? ja to raczej nie dam rady do 1 usiedziec juz pewnie na haye bellew przysne znajac zycie![]()
sobota jest kozacka: ufc, masternak, angole,fonfara,plmmaCo Ty. Nie mam canalow to po 1. Po 2 wstaje o 4 na UFC. Troche snu sie przyda przed gala. Bellewa tez mam zamiar luknac bo pewnie PLMMA juz sie skonczy...
na ufc az wstane bo dawno takiej fajnej rozpiski nie byloAle bd żonglerka pilotem i streamami :)sobota jest kozacka: ufc, masternak, angole,fonfara,plmmana ufc az wstane bo dawno takiej fajnej rozpiski nie bylo
tez nie mam canalu+ ale lugasek taki kozacki program mi wyczarowal i ladnie smiga ale do tego bedzie w chuj streamow
sobota jest kozacka: ufc, masternak, angole,fonfara,plmma
Tylko jest problem, bo C+ ma transmisję z MC, a Andrzej na UC jest i te walki są dopiero retransmitowane zwykle. Miał dać Grzesiek Proksa info, czy będzie na C+ walka Andrzeja, ale śpi.Fonfara ma wychodzic o 1 w nocy jakby co. Gala na Canal+.
Kurwa jakie czasy ze walki Fonfary nigdzie nie pokazuja. Sport jest brutalny- 1 porazka i ladujesz gdzies w otchlani...
Najgorsze jest to że nie walczy z żadnym ogórkiem, tylko z Dawsonem, to znany pięściarz jest przecież. A w karcie nad nimi jakieś dziołchy, nie o takie gale nic nie robiłem.
Przecież Andrzej jest nawet większą gwiazdą niż Dawson. Walczył jak równy z równym ze Stevensonem, wygrał z Chavezem, który przyciągał masy ludzi na trybuny i przed telewizory, mistrz jakby nie było prestiżowej organizacji, świetna walka z Cleverlym a tu chuj wał nikt nie transmituje jego walki i niewiadomo czy ktokolwiek raczy się pofatygować kiedykolwiek zrobić retransmisje. No krew mnie zalewa po prostu nie mogę tego pojąć w ogóle. Pierdole polską telewizje i tych wszystkich pożal się sportowych dyrektorów
No tak, ale nie walczy z takimi ancymonami jak np. Haye ostatnimi czasy, że mówimy o totalnym mismatchu. Polska telewizja nie ma zbyt wiele do powiedzenia, dostają sygnał międzynarodowy i jeśli Fonfara nie jest uwzględniony w przekazie telewizyjnym to gówno mogą.
a co ma Haye do rynku amerykańskiego bo nie wiem czy dobrze skumałem Twoją wypowiedź kolego ? Haye kiedy był mocno aktywny, kręcił bardzo dobre wyniki na Wyspach i był gwiazdą to fakt, ale w Stanach to tak średnio dlatego nie zrozumiałem Twojego porównania go do Fonfary. Przecież Adonis Stevenson, i Julio Cesar Chavez sprzedawali więcej biletów i PPV (przede wszystkim Chavez) w Stanach niż Haye
Chodziło o poziom przeciwnika i brak karty telewizyjnej. Jakby Fonfara zawalczył z rywalem na poziomie tych, których pokonywał Haye po powrocie to bym się nie dziwił że go nie ma w karcie telewizyjnej, ale walczy z Dawsonem, nie z no namem.
Za nic nie mogę pojąc tej polityki ale kij już w to, co poradzisz