MØИSTEЯ
Specjalny pas
pokazuja cala gale czy tylko usyka z glowackimWpisujemy do google inter ua online i znajdujemy co najmniej kilka dobrze dzialajacych linkow bez zadnej blokady.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
pokazuja cala gale czy tylko usyka z glowackimWpisujemy do google inter ua online i znajdujemy co najmniej kilka dobrze dzialajacych linkow bez zadnej blokady.
co to za przeciwnik bylCieślak killer
rumunska kobra
Rozjebała mnie ta ksywaco to za przeciwnik bylrumunska kobra

romania snakeRozjebała mnie ta ksywa![]()

tak nie wiem po chuj dajecie te linki do tego ukrainskiego kanalu jak tam tylko bedzie glowacki - usyk.Ukraińcy na tym kanale Inter puszczą kilkugodzinne studio i tylko ME czy się mylę? Bo co tam zajrzę to pierdolą.
chyba 2 ostatnie walki będąUkraińcy na tym kanale Inter puszczą kilkugodzinne studio i tylko ME czy się mylę? Bo co tam zajrzę to pierdolą.
Mi z tego linku pierdola po rusku, jakis program leci.
Mi z tego linku pierdola po rusku, jakis program leci.spoko nawet ta 1 walka
http://www.glaz.tv/online-tv/inter po rusku
argentynczyk miał być pipa a nie jest zlySzymański jaki cienki o matko
Daj spokój, obaj jak na dyskoteceargentynczyk miał być pipa a nie jest zly
kicha ogolnie ale zaraz "najlepsze walki"Daj spokój, obaj jak na dyskotece

Ej, ale ja na walkę Wawrzyka czekam :-D Przecież tam się szykuje takie fatality, że oezukicha ogolnie ale zaraz "najlepsze walki"![]()
już ogolnie wszystkie spoko, dragon i 2 walki o pas, jestem za albertem a tak wogole to jest brat sokola z wwoEj, ale ja na walkę Wawrzyka czekam :-D Przecież tam się szykuje takie fatality, że oezu
już ogolnie wszystkie spoko, dragon i 2 walki o pas, jestem za albertem a tak wogole to jest brat sokola z wwo
albert z poniaczem na majku
to wiadome, ze przejebie ale lubie typaAle on nie ma szans, mógł zostać w telezakupach mango
Drugą rundę obstawiam :)Jak myslcie, jak szybko Usyk ujebie Glowackiemu rękawice swoją juchą?
Zebt kurwie nie bylo, kibicuje Glowackiemu ale ten Urainski pojeb moze go rozjebac moment. Mam nadzieje, ze sie myleDrugą rundę obstawiam :)
usyk znokautować glowackiego? jedynie na punkty, ale chuj wie wszystko jest możliweZebt kurwie nie bylo, kibicuje Glowackiemu ale ten Urainski pojeb moze go rozjebac moment. Mam nadzieje, ze sie myle
Wydaje mi sie, ze od czasow amatorskich troche sie u niego zmienilo. Teraz wszyskie wygrane walki zawodowe przez KO...usyk znokautować glowackiego? jedynie na punkty, ale chuj wie wszystko jest możliwe
ale slaby jest ten szymanski
ale tylko 9 i max po 5 rundWydaje mi sie, ze od czasow amatorskich troche sie u niego zmienilo. Teraz wszyskie wygrane walki zawodowe przez KO...