Boks

Kolejny argument przemawiający za tym, ze powrót Albercika to nie jest dobry pomysł :DC:

Nie mam teraz głowy do tego i nie pamiętam kto tam u nas w HW chodzi, ale dla mnie lepsi tylko Izu i Kownacki. Nr1 nie, ale TOP 3 jak najbardziej.

Swoją drogą, właśnie się dowiedziałem, że Adamek już myśli o powrocie "żeby się fajnie pożegnać" :facepalm:

No dobra... Nie sprawdzony, ale czy z Andrzejkiem byłby na straconej pozycji?
Inaczej TOP3 HW w Polsce:
Izu, Wawrzyk, Kownacki. Kolejność ustalcie sami.
z wawrzykiem raczej by wygral ale kto go wie bo wlasnie nie jest sprawdzony, nie zapominaj o szpili i o wachu

z wawrzykiem raczej by wygral ale kto go wie bo wlasnie nie jest sprawdzony, nie zapominaj o szpili i o wachu
Właśnie, Szpilka. Mówiłem, że nie pamiętam kto w PL chodzi :)
Wach... No z Wachem podobnie jak z Izu. Może by wygrał, a może by przegrał. Co nie zmienia faktu, że Wawrzyk nr1 nie jest :)

to jest taka organizacja, ze nie ma w niej nawet rankingu:lol:
Jest nawet kilka stron, ale nigdzie nie potrafię znaleźć wzmianki o tym starciu. Nawet jest jakiś spis sportowców z tej organizacji, ale mimo ponad 100 nazwisk z Polski nie ma na niej Marcina Najmana. Śmiem twierdzić, że nawet nie wiedzą co to za pasek i że ich ktoś tam dopisał.

Jest nawet kilka stron, ale nigdzie nie potrafię znaleźć wzmianki o tym starciu. Nawet jest jakiś spis sportowców z tej organizacji, ale mimo ponad 100 nazwisk z Polski nie ma na niej Marcina Najmana. Śmiem twierdzić, że nawet nie wiedzą co to za pasek i że ich ktoś tam dopisał.
zapodaj linka jak da rade, bym obczail sobie

Właśnie, Szpilka. Mówiłem, że nie pamiętam kto w PL chodzi :)
Wach... No z Wachem podobnie jak z Izu. Może by wygrał, a może by przegrał. Co nie zmienia faktu, że Wawrzyk nr1 nie jest :)

Czyli na upartego można go uplasować na pozycji nr 5

Już dziś w Częstochowie gala Boxing Night 12 z walką wieczoru o Mistrzostwo Europy K1 MARCIN NAJMAN vs. Jahmai Satisch od 20:45 w Orange Sport. Nie radzę przegapić :lol:

Konkreta walka Muay Boran :D napewno się przysłuży do promocji tej sztuki walki hehe. Oglądał ktoś?

Back