Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale walkę z nimi i Antkiem to bym chętnie zobaczył, oczywiście zanim go Chińczyk skończył, bo teraz nie ma sensu.tak jak kiedyś pisałem jeszcze jak był hajp na Joyca. Joycowi Wilder czy Fury by zrobili dzieciaka i to brutalnie. Głupie przyjmowanie wyszlo bokiem. Skończył się zanim się zaczął
Ten boom się zaczął po wygranej z Dubois, a Joyce zawsze zbierał sporo na łeb. W pierwszej walce Zhang go złamał, a teraz skończył chłopu karierętak jak kiedyś pisałem jeszcze jak był hajp na Joyca. Joycowi Wilder czy Fury by zrobili dzieciaka i to brutalnie. Głupie przyjmowanie wyszlo bokiem. Skończył się zanim się zaczął
Dla mnie Hrgovic mega przereklamowanyZhang chciałbym zobaczyć jego rewanż z Hrgovic'em, bo w pierwszej według mnie go wychujali
Oglądałem tę walkę co prawda nie za bardzo trzeźwy, ale wydaje mi się, że Chinola wychujali wtedyDla mnie Hrgovic mega przereklamowany
Walka jak najbardziej sensowna. Joshua ostatnio się słabo prezentuje także to i tak byłaby ciekawa walkaAle walkę z nimi i Antkiem to bym chętnie zobaczył, oczywiście zanim go Chińczyk skończył, bo teraz nie ma sensu.
AJ by go rozjebał bez mydła w tym momencieWalka jak najbardziej sensowna. Joshua ostatnio się słabo prezentuje także to i tak byłaby ciekawa walka
Już w pierwszej walce parę razy się zachwiał i był podłączony a teraz go skończył, tak jak nasz Adam jak stał a później już było tylko gorzej...Ten boom się zaczął po wygranej z Duboisa, a Joyce zawsze zbierał sporo na łeb. W pierwszej walce Zhang go złamał, a teraz skończył chłopu karierę
Myślę, że teraz Antek wygrywa, obskoczyłby go na punkty, JJ za wolny. Wystarczy, że AJ nie będzie się wdawał w bitkę, a już dawno tego nie robi.Walka jak najbardziej sensowna. Joshua ostatnio się słabo prezentuje także to i tak byłaby ciekawa walka
Hgrovic wygrał to uczciwie wtedy. Bliska walkaOglądałem tę walkę co prawda nie za bardzo trzeźwy, ale wydaje mi się, że Chinola wychujali wtedy
Aż chyba obejrzę raz jeszcze w wolnej chwili, bo przynajmniej wtedy wydawało mi się, że jednak Zhang wygrałHgrovic wygrał to uczciwie wtedy. Bliska walka
Aż chyba obejrzę raz jeszcze w wolnej chwili, bo przynajmniej wtedy wydawało mi się, że jednak Zhang wygrał
no wlasnie niezly skecz...Keith jeszcze jest w wielkiej grze?