Roshi
Roshi
Ja tam Główkę bardzo lubię, za hucka wieczny szacun... ale jak zadaje się z takim wodogłowiem jak szpilka to dobrze nie jestZimnoch jaki wyszczekany
![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja tam Główkę bardzo lubię, za hucka wieczny szacun... ale jak zadaje się z takim wodogłowiem jak szpilka to dobrze nie jestZimnoch jaki wyszczekany
![]()
![]()

Niech kończySulęcki przebąkuje coś o kończeniu kariery

Jak on chyba 3 lata nie walczy...Sulęcki przebąkuje coś o kończeniu kariery
dokładnie rokJak on chyba 3 lata nie walczy...
Kurwa on coś szczeka do Charlo, a powinien mu stopy całować niczym jeden forumowicz Aśce że spojrzał na niegoNiech kończy![]()
A jego kariera sie zaczela?Sulęcki przebąkuje coś o kończeniu kariery
Zimnoch niezle swieta maZimnoch jaki wyszczekany
![]()
![]()

Zimnoch dalej robi kawę w galerii?A jego kariera sie zaczela?
Zimnoch niezle swieta ma![]()
widziałem tego mema, świetny jest

to się nie stanieAle będe się cieszył jak Garcia rozpoerdoli ryj Davisowi. Ciezko bedzie ale Gervonta to jebana małpa. Do wora, a wór do jeziora.
Ciekawa walka generalnie. Dla mnie Ryan zdecydowanym faworytem do 6 rundy. Potem ciezko bedzie zeby czołg nie ulokował strzała dobrego.to się nie stanie
Czołg się po nim przejedzie
a dla mnie nieCiekawa walka generalnie. Dla mnie Ryan zdecydowanym faworytem do 6 rundy. Potem ciezko bedzie zeby czołg nie ulokował strzała dobrego.
Oby tylko nie skończyło się tak, że nie zawalczą w ogóle.

on w ogóle miał iść siedzieć za jebnięcie kobiety w ciąży autem(w sensie że kobita też była w aucie i davis w to przyjebał) i ucieczke z miejsca zdarzeniaNie potwierdzone ale podobno przyjebał i żonie i dziecku

Nie miał jeszcze za poprzednie sprawy a teraz toon w ogóle miał iść siedzieć za jebnięcie kobiety w ciąży autem(w sensie że kobita też była w aucie i davis w to przyjebał) i ucieczke z miejsca zdarzenia
Jonny style
Kurwa jak już bić kobietę to ćpunkę chociaż jak Floyd to zrobił
Ale niestety jego bękarty(broner i davis) nie są dobre jak ojczulek![]()
chyba konkubinieNie potwierdzone ale podobno przyjebał i żonie i dziecku

wyszedł za kaucję czytałemNa TMZ chodzą ploty, że wycofała zarzuty żona Tanka ale i tak go bedą trzymać za poprzednie akcje. To się w stanie Nevada stało czy gdzie?
zdaje mi sie że to tani chwytNie miał jeszcze za poprzednie sprawy a teraz to
Prawdopodobnie tym razem będzie siedział
That woman spit in tank's davis face and provoked him to put his hands on her..and cleaned her toilet with his tooth brush