Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hughie już z rozciętym lewym łukiem. Jak tak dalej pójdzie to mogą przerwać. Nieco rzucił się z początku 3 starcia, ale nie daje rady nic zrobić Kubratowi.2 nudziarzy ale raczej pulev ogarnie na punkty
Tulili się mocno, Fury jednak nie zaryzykował w pełni i Kubrat go wypunktował. 117-111, 118-110, 115-113 dla Puleva było, ostatni sędzia przegiął. Najbardziej prawdy wydaje się 117-111.No i jak walka pany? Wracam z meczu nie ogladam.
Startowanie do Arreoli po pasjonującym pojedynku z Kassim skończyłoby się laniem na Izu nawet biorąc pod uwagę formę Chrisa. Izu to jedna z gorzej poprowadzonych karier bokserskich, już Jonak chyba lepiej miał.Izu miał ofertę na walkę z Arreolą na gali Fury-Wilder. Ale ta pizdeczka oczywiście obsrała zbroję i wybrała walkę z jakimś tureckim sprzedawcą kebabów na gali Tigera. 32 lata na karku i cały czas te same błędy. Z takim charakterem to nic dziwnego, że niewiele osiągnął.
Dlatego boks zawsze bedzie u mnie nizej niz MMA. Kasy pewnie wiecej mogl zarobic i fajne nazwisko to woli kebaba jakiegos ojebac w Polsce no kurwa nie zrozumiem swiata boksu nigdy.Izu miał ofertę na walkę z Arreolą na gali Fury-Wilder. Ale ta pizdeczka oczywiście obsrała zbroję i wybrała walkę z jakimś tureckim sprzedawcą kebabów na gali Tigera. 32 lata na karku i cały czas te same błędy. Z takim charakterem to nic dziwnego, że niewiele osiągnął.
Startowanie do Arreoli po pasjonującym pojedynku z Kassim skończyłoby się laniem na Izu nawet biorąc pod uwagę formę Chrisa. Izu to jedna z gorzej poprowadzonych karier bokserskich, już Jonak chyba lepiej miał.
Prawie dwa lata bez poważnej walki. Arreola dalej ma czym uderzyć. Kariera niestety mocno w tył jedzie u Izu, ale mam nadzieję, że jeszcze powalczy o coś więcej.No bez jaj, przecież Burrito to już wrak sportowca, jedną nogą na emeryturze. Jeśli Izu się boi takiego kogoś to znaczy, ze jest już tylko celebrytą i śmiało może aplikować do KSW.
a nie sponsoruje jej ten wloch co ja posuwa?Kurwa te tlumaczenia Brodnickiej wczoraj w Puncherze to kurwa poezjabrakowalo mi tylko tego ze nie powiedziala ze zawineli jej glownego sponsora i nie mial jej kto zapinac tydzien przed walka. Kurwa nie moge tej baby sluchac a jest tak beznadziejna piesciarka ze chuj.
A Wlocha nie znam! A Grabowski to od zawsze przy niej jest i nie wierze ze nie moczy kija w niej.a nie sponsoruje jej ten wloch co ja posuwa?
o tego fagasa mi chodzi bo graba to raczej promotorA Wlocha nie znam! A Grabowski to od zawsze przy niej jest i nie wierze ze nie moczy kija w niej.
chuj wie czy go zawineli bo ktos napisał z jego konta