Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Droni @Suchar
Cos tam grzebie na boku, ale narazie bardziej buduje narzedzia, ktore sa niezbedne do zrobienia samej gry. Mam juz edytor silnika walki, edytor drzewka umiejetnosci, zaczynam symulator, statystyki, wszystko zbudowane w taki sposob, ze mozna latwo zarzadzac wersjami i modyfikowac sama gre.
Jak wszystko bedzie gotowe, to pozostaje tylko poskladac interfejs uzytkownika, zrobic jakies listy rankingowe i mozna zaczynac. Majac zbudowane te wszystkie narzedzia, mozna nastepnie latwo gre rozwijac i modyfikowac. Nawet jak ktos sie nie zna na programowaniu, moze zaprojektowac turowy silnik walki, czy to MMA, czy boks czy cokolwiek. Wczesniej tego nie bylo, nie dalo sie rozwijac gry. Tak jak piszecie, sam koncept jakis potencjal ma, wiec cos tam kombinuje :D
Jakoś tak mi się przypomniało o tym temacie.Oby w jeszcze w tym roku :D
Jakoś tak mi się przypomniało o tym temacie.
Coś tam jeszcze robisz przy tym?
Dodam tylko, że była to najlepsza gra przeglądarkowa w jaką grałem. Mimo, że była to tylko beta, alpha, czy tam inna omega.Wow prawie 3 lata minely. Jakies pomysly mam, ciezko pogodzic z wymagajaca praca w tej chwili.