RUSZA BETA GRY(oby nie falstart :D) http://mma.visualmedia.info.pl/ Czesc z Was juz grala, zasady sa proste. Zapraszam do zabawy! PS: mialem problemy przy przenoszeniu na nowy serwer, moze sie sie okazac, ze nie wszystko bedzie dzialac od razu, ale sprawdzenia tego samemu zajelo by mi kilka godzin, wiec sobie darowalem :D kluczowe nowosci w stosunku do ostatnich testow: -kluby a w nich mozliwosc sparignow i treningow -mozliwosc ustawienia limitu czasu na ture(10minut, 1godzina, 12godzin) -poprawki w przeliczaniu rankingu -dodane osiagniecia(niedlug bedzie wiecej) -mozliwosc tworzenia silniejszych zawodnikow(po zdobyciu odpowiedniej ilosci osiagniec)
Czyli masz już jakąś. ? Pisałem Ci w tym drugim temacie, że zawsze możemy jakieś swoje propozycje Ci podać
OK panowie cos mi sie pomieszalo w grze, prawdopodobnie z powodu przeniesienia sie na nowy serwer! Przepraszam, musze to naprawic... sory, wracamy niebawem xD
Ci co graja, niech graja narazie, zobaczmy co sie stanie, rejestracja narazie zablokowana musze poprawic ten blad z bonusami i restart bety wieczorem
Tak OP bo nie dość, że dużo pkt miałem w obrone przed obaleniami to jeszcze bonus do obrony przed obaleniami a nic to nie dawało...