Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nam może nie przeszkadzać. Ale popatrz na to ze strony UFC czy samego Bensona. Jeżeli kiedyś (wypluć) przypadkowo zadławi się tą drzazgą, wbije mu się gdzieś tam czy jeszcze coś innego, to może się zrobić mała afera, w której ucierpi sam Henderson.A co wam ten kawał drzazgi przeszkadza?
A jak komuś mostek się poluzuje ? Większy problem dla tchawicy niż drzazga.Nam może nie przeszkadzać. Ale popatrz na to ze strony UFC czy samego Bensona. Jeżeli kiedyś (wypluć) przypadkowo zadławi się tą drzazgą, wbije mu się gdzieś tam czy jeszcze coś innego, to może się zrobić mała afera, w której ucierpi sam Henderson.
ZdecydowanieA jak komuś mostek się poluzuje ? Większy problem dla tchawicy niż drzazga.
Też to widziałem, na czacie było lekkie poruszenie.Ja tą akcje widziałem od razu i pisałem w komentarzach!nawet się pytałem czy ktoś też to widział jak Herb podnosi wykałaczkę ale nikt nie potwierdził
![]()
A jakby Bensonowi wypadła ta wykałaczka, nie daj Boże, wbiła się w matę, Masvidal by na nią się nabił, poleciałaby krew i by się wykrwawił na śmierć w oktagonie, przez co mielibyśmy pierwszą śmierć zawodnika w klatce UFC, a całe MMA zostałoby uznae za nielegalne w USA? No, co wtedy?
#LubięBensona #BensonTeam