Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chuj nie fan. Na UFC byłeś tyle razy co ja. Fajnie będzie Cię prześcignąć w dużych galach.Bezemnie sie to nie uda. Decydujecie sie na wlasne ryzyko
Ja bym miałMa ktos mozliwosc kupna dobrej jakosci bimbru do pociagu?
Witaj w drużynie.Ja bym miał
Kurwa, ale kusząca opcja, Bellator, Budapeszt (łaziłbym cały weekend po najlepszych restauracjach w mieście jak @MMAkłowicz i opierdalał dziwaczne dania )Witaj w drużynie.
poprawiłemKurwa, ale kusząca opcja, Bellator, Budapeszt (łaziłbym cały weekend najebany po najlepszych restauracjach w mieście jak @MMAkłowicz i opierdalał dziwaczne dania )
. . . ale musiałbym mojego Synusia zostawić znowu na 3 dni
Chuj nie fan. Na UFC byłeś tyle razy co ja. Fajnie będzie Cię prześcignąć w dużych galach.
Bo niby kurwa na fight nightach oprocz polaków i czasem ME kogoś znałem.To nie jest zadna duza gala. Pewnie ani jednego zawodnika z karty nie bedziesz znal czytaj #Budapeszt
Osoby nowe i Ty płatność z góry, żeby nie było że się ktoś potem rozmyśli.Wstępnie się piszę ale @zoom jakbyś mógł podać orientacyjne daty kiedy za co płacimy to łatwiej bym się określił, czy dopnę budżetowo :)
Generalnie ceny są podobne jak w PL, a nawet ciut niższe jeśli weźmiemy pod uwagę, że to stolica.łaziłbym cały weekend po najlepszych restauracjach w mieście jak @MMAkłowicz i opierdalał dziwaczne dania
Dzięki za oznaczenie, opcja oczywiście zajebista, byłem we wrześniu w Budapeszcie i wspominam doskonale ;D
Chętnie bym się wybrał, ale muszę ogarnąć termin i budżet, może być ciężko w tym roku (ŚLUB w maju). Postaram się temu przyjrzeć na dniach i dam znać :)
Generalnie ceny są podobne jak w PL, a nawet ciut niższe jeśli weźmiemy pod uwagę, że to stolica.
ALE jest w Budapeszcie coś genialnego, zajebista knajpa w centrum typu all you can eat, byłem tam.
Za KILKANAŚCIE EURO jesz przez 2h co chcesz i ile chcesz, napoje normalne oraz piwko też w tym masz...a żarełka wybór naprawdę niezły i wszystko smaczne. Do tego obsługa miła i atrakcyjna :)
I teraz zaczynam się baćPropsuje temat, węgierskich kraftów jeszcze nie piłem ps. jakby co chce pokój z Miszonem
No właśnie ja przed wyjazdem do Budapesztu w internecie przeczytałem, że ceny są takie same a nawet niższe niż w Polsce a moim zdaniem jest zdecydowanie drożej. Może jak wpadniesz do takiej knajpy to jest spoko, wiadomo zajebista opcja, ale w normalnych restauracjach, wcale nie TOP płaciliśmy więcej niż u nas. Chyba, że mieliśmy takiego pecha przez trzy dni :DDzięki za oznaczenie, opcja oczywiście zajebista, byłem we wrześniu w Budapeszcie i wspominam doskonale ;D
Chętnie bym się wybrał, ale muszę ogarnąć termin i budżet, może być ciężko w tym roku (ŚLUB w maju). Postaram się temu przyjrzeć na dniach i dam znać :)
Generalnie ceny są podobne jak w PL, a nawet ciut niższe jeśli weźmiemy pod uwagę, że to stolica.
ALE jest w Budapeszcie coś genialnego, zajebista knajpa w centrum typu all you can eat, byłem tam.
Za KILKANAŚCIE EURO jesz przez 2h co chcesz i ile chcesz, napoje normalne oraz piwko też w tym masz...a żarełka wybór naprawdę niezły i wszystko smaczne. Do tego obsługa miła i atrakcyjna :)
W Budapeszcie wcale tak tanio nie jest. Powiem nawet, ze jest ciut drożej niż w Polsce
Odjebiemy Ci taki kawalerski, że Kac Vegas 4 nakręca na podstawie tej historii.Dzięki za oznaczenie, opcja oczywiście zajebista, byłem we wrześniu w Budapeszcie i wspominam doskonale ;D
Przecież to nie jest istotne :DJuz 3 strony tematu a kto bedzie walczył w ogole na tej gali ?
James Gallagher vs. Adam BoricsJuz 3 strony tematu a kto bedzie walczył w ogole na tej gali ?
no wlasnie ceny jak na stolice panstwa czyli porownujac do wawy, wg mnie nie sa drozsze, czasem troche taniej, czasem troche drozej, wino dobre i tanie, moje ulubione, egri bikaver ;) i tez kocham peszt, bude troche mniej, ale wyspa sw malgorzaty, albo wypadlo mi z glowy, masa basenow, saun pod golym niebem w "starozytnej" zabudowie. Minus to ten jezyk, jakby byl jakis bardziej normalny juz dawno bym tam mieszkal.W Budapeszcie wcale tak tanio nie jest. Powiem nawet, ze jest ciut drożej niż w Polsce