D
Deleted member 13171
Guest
@tinc ten efootball to jest jakiś menedżer, czy grasz mecze na telefonie normalnie jak na konsoli w Fifę?
Zajebiscie zrobiona jak PES, polecam, a TOP football to manager
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@tinc ten efootball to jest jakiś menedżer, czy grasz mecze na telefonie normalnie jak na konsoli w Fifę?
Hmmm a co z konsolami przenośnymi na windowsie typu Asus Rog Ally, MSI Claw czy Legion Go? Niekompletna ankietaDużo tu dyskusji o grach na konsole.
Jest sens, w ogóle, polecać gry na PC?
Zobaczmy jakie mamy proporcje na forum.

W Sanoku mają tylko takie konsole przenośneHmmm a co z konsolami przenośnymi na windowsie typu Asus Rog Ally, MSI Claw czy Legion Go? Niekompletna ankieta![]()
W Sanoku mają tylko takie konsole przenośne

Pierdolisz za przeproszeniem. Na każdym większym bazarze powstałym u schyłku komuny można było kupić "wilka i jajeczka" oraz "ośmiornice i płetwonurka". Nie było to zbyt drogie. Nawet ja to miałem a moja rodzina nie była zamożna.Widziałem coś takiego raz...
Niestety, w moim dzieciństwie, takie cuda to było sajensfikszyn![]()
Ja nie miałemPierdolisz za przeproszeniem. Na każdym większym bazarze powstałym u schyłku komuny można było kupić "wilka i jajeczka" oraz "ośmiornice i płetwonurka". Nie było to zbyt drogie. Nawet ja to miałem a moja rodzina nie była zamożna.

W Bieszczadach nie było bazarów?Ja nie miałem![]()
Pierdolisz za przeproszeniem. Na każdym większym bazarze powstałym u schyłku komuny można było kupić "wilka i jajeczka" oraz "ośmiornice i płetwonurka".Ja nie miałem![]()
Zacząłem odpisywać i po chwili zorientowałem się, że piszę jakąś autobiografię i skasowałemW Bieszczadach nie było bazarów?

) i podnieśli nam stopę życia do tej, od której my zaczynaliśmy i od której my się wybiliśmy jeszcze wyżej.
mama oczy zasłaniała jak przechodził obok stoiskaJa nie miałem![]()

Coś w tym stylu, zresztą u nas nie było roszczeniowego jęczenia jak te moje gównioki zasrane dzisiajmama oczy zasłaniała jak przechodził obok stoiska
![]()

Aterato "cena nie gra roli"Ja nie miałem![]()
Zacząłem odpisywać i po chwili zorientowałem się, że piszę jakąś autobiografię i skasowałem
No co mam powiedzieć? Jak dorastałem to rodzice mieli nas trzech, później czterech. Pilnowali bardzo swoich ciężko wyharowanych pieniędzy... zwłaszcza ojciec
Mieli plan, a nie wizję życia z dnia na dzień w marazmie i ostatecznie wyszli z biedy, wykształcili synów (zwłaszcza pierwszego bo na niego szła cała kasa, stąd bida w moim dzieciństwie... choć ja poszedłem troszku inną ścieżką edukacji ale i ja, ostatecznie dotarłem do brzegu) i podnieśli nam stopę życia do tej, od której my zaczynaliśmy i od której my się wybiliśmy jeszcze wyżej.
Z dzisiejszej perspektywy ich rozumiem bo dzięki temu osiągnęli to co osiągnęli zaczynając dosłownie od zera i myślę, że brak zabawek, własnych ubrań czy choćby własnego łóżka był ceną wartą zapłacenia żeby dzisiaj moje dzieci (i moich braci) startowały w życiu z kolejnego, jeszcze wyższego poziomu.
.Ja się nie wstydzęSzanuję. Jestem co najmniej te "kilka" lat młodszy, ale doświadczenia mam podobne.
Nie ma się czego wstydzić. W czasie mojego dzieciństwa Pegasus był luskusem o który moja mama musiała się targować ze sprzedawcą.
Stąd chyba zresztą moje ciśnienie na posiadanie wszystkiego na półce.

że zawsze byłem najmniejszy, najsłabszy i późno zacząłem dojrzewać fizycznie
.
.
.a później zacząłem robić pąpkiJa się nie wstydzę
Ja miałem bardzo dobre dzieciństwo.
Większym problemem było to, że zawsze byłem najmniejszy, najsłabszy i późno zacząłem dojrzewać fizycznie a to nie były letkie czasy

a później zacząłem robić pąpki
![]()

W Bieszczadach nie było bazarów?
Pojawił się @Baasteek?
To wiemy po kim Balastek ma genybyłem najmniejszy, najsłabszy i późno zacząłem dojrzewać fizycznie

To wiemy po kim Balastek ma geny![]()

Pocisk grubego kalibru.To wiemy po kim Balastek ma geny![]()