Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja mam jedynie do KSW mniej więcej okej, głównie jeżeli chodzi o Polaków, ale jeżeli znaleźli by się chętni. Można by zrobić i do UFC i do Bellatora :)
tak robiłem wszystko sam, data urodzenia z sherdoga, umiejętności wg mojej skali, są one podane w forumowej grze MMA. Miałem kiedyś mega dużo graczy z UFC, ale nowy komputer i wszystko potraciłem :D, chociaz gdzies moze w archiwum gg by sie odnalazlo xd@Droni
Mam kilka pytań. Czy sam robiles wszystkich zawodników? Ile czasu Ci to zajęło? Robiles wszystkich zawodników? Wpisywales ich wszystkie dane (data urodzenia, miejsce itd.)? Na jakiej podstawie ustalales umiejętności?
Jakby co to jestem gotowy do współpracy ;)
szukałem, szukałem, gówno znajdowałem, samemu trzeba robić :DOgarnę jakieś amerykańskie fora w tym celu
Wątpie że będzie Ci sie chciało tyle robić, w temacie forumowa gra MMA napisałem, że znalazłem swoją paczkę zawodników UFC sprzed 2 lat np. Krylov, Kraniatokates, Jussier da Silva, Michael Kuiper, Gugienishvili (Ś.P)No to samemu się zrobi xd
to nie będzie, nudzi się bardzo ale to bardzo szybko..Racja chociaż jak wiadomo nigdy nic nie wiadomo i wszystko jest lepsze od nauki haha :-D
WMMA3 wciąż płatne?Zamiast UMS bym proponował wam zainteresować się World of Mixed Martial Arts 3 do tego mod z 2014 trochę roboty w edytorze (2-3dni i gotowe)
mozesz podesłać link do tego update z WMMA3? bo szukam szukam i jakos znaleźć nie mogęZamiast UMS bym proponował wam zainteresować się World of Mixed Martial Arts 3 do tego mod z 2014 trochę roboty w edytorze (2-3dni i gotowe)