Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To połącze Bryle z Dvaliszwilim i Stricklandem i kupon na weekend jest :)Oferta już w w STS
I mamy pewniaczki
Bryla & Szczepaniak @1.89
Ich grałem/graliśmy ostatnio. Powinno być lekko.
Ja bym nie mieszał chłopaków z małych gal z rekordami po 1-0 z głównymi kuponami.To połącze Bryle z Dvaliszwilim i Stricklandem i kupon na weekend jest :)
Szczepaniak + Bryła.
Oby nie było powtórki jak z Trytkiem![]()
A Rutek??Pawlak
Bryła
Szczepaniak
Gładkowicza odradzam
Brat Rutka to sinusoida, ostatnia walka na babilonie była dobra w jego wykonaniu, ale w poprzednich nie zachwycał, więc raczej no bet.A Rutek??
Jednym z najlepszych amatorów był także Hubert Lotta (13-0 na almmie), wygrywał nawet ze Szczepaniakiem, a teraz ma 2-2 i przegrał ze średnim Kacprzakiem i Esiavą, ja bym jednak się tak tym rekordem na almmie nie kierował, kiedyś tak robiłem i dobrze na tym nie wyszedłem.Akurat Szczepaniak to nie flet jak tamten tylko talent ogromny i był najlepszym amatorem w Polsce.
Bryla to wicemistrz bjj w Polsce czy uczestnik adcc z wygranymi na koncie w solidnych turniejach. Mało tego to bardzo dobry bokser (również zawodowiec) co pokazał w ostatniej walce z konkretnym KO
ja bym jednak się tak tym rekordem na almmie nie kierował
Masz po 1.65 na fortunceBardziej kieruje się jego ostatnią walką.
Bryla @1.55 STS - jeszcze poszło. Piwowarczyk młody nieokiełzany jeszcze zawodnik. Nie daje mu większych szans nawet że dotrwa do decyzji. Boks czy parter nie ma podjazdu do Bryli. Ma jakiś pasek ale to nie ten poziom raczej. Do tego jest po dwóch kontuzjach i 1,5 roku przerwy. Ostatnia jego walka jest w necie.
Jeszcze chwilę temu było 1.45 na Fortunie. Duzy skokMasz po 1.65 na fortunce
To samo chciałem pisać ale mnie wyprzedziłeś :)Jeszcze chwilę temu było 1.45 na Fortunie. Duzy skok
Ja tam był nie był taki pewny tej walki. Pamiętajcie to waga pół ciężka to raz a dwa Piwowarczyk jest 12cm wyższy i zasięg ramion o 6cm większy - napewno warunki na korzyść Piwowarczyka, trzeba się mu bardziej przyglądnąćTo samo chciałem pisać ale mnie wyprzedziłeś :)
Lepiej dla nas :)
PrzebijamMasz po 1.65 na fortunce
Przebijam
Sts 1.85/1.85
Tak z ciekawości obejrzałem ostatnia walke tego rywala Bryly i nie zrobil na mnie jakiegos wrażenia. Przez 3 rundy nie umiał ubić placka o głowę mniejszego od siebie.. dziwi mnie ze ludzie go stawiajaKurs na Bryle poszedł do góry coś ja olewam Babilon/Fen i inne takie gówniane gale bo za dużo niespodzianek ostatnimi czasy tam, ale powodzenia.![]()
Jprdl ale skokNa Fortunie Bryla - Piwowarczyk 1.90 - 1.90