Błąd na cohones

Ponad tysiąc postów stracone, idę po sznur.
Dobrze że szplin ma więcej tych żyć niż kot bo stracił tych postów 7.000!
Ale tak serio widać kto pisze najwięcej w temacie Polityka... bo jak zobaczyłem jak kilku userów z wielkimi stratami, to wiedziałem gdzie szukać...
:roberteyeblinking:
Nie po sznur, tylko po adwokata, za straty moralne po tej stracie :wink::lol:
PS. w USA to pewnie było by jakieś odszkodowanie... :confused:
:fjedzia:

dzieki temu zabiegowi zostales wyjebany w rankingu przez Kasjusza.. :awesome:
Nie wyjebany, tylko co najwyżej wyprzedzony (spadek z 3 na 4), a i tak by to pewnie nastąpiło prędzej niż później:wink:, ale sam bym wolał bez takiej pomocy... bo oddaliłem się sam od tych 30k! :roberteyeblinking:

:travolta:ale o co cho?

Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o przedawkowanie.. :awesome:

d6f8ae6d0f5ed37f919cc472848c8acdbb2a1649.gifv

musisz zrobic jakas analize jak sie zmienil ranking i kto jaka pozycje stracil.. conajmniej top100 :jimcarrey:
Co najwyżej top 60... bo tyle jest w HoF aktualnie userów, a i tak dane nie będą za bardzo dokładne bo z 1.01 do 14.01, a przez 2 tyg. mogło się już zmienić... bo jedni zaczeli od nowego roku aktywnie, a inni spokojnie...
nawet nie wiem gd... jak wyszukać te rankingi a ten zjeb wie kto ile stracił :waldeklaugh:
Zjeb...
:aletoniedomnietak:
Kto się przezywa to...
(powyżej link)
Zrobiłem screeny HoF, aby zobaczyć kto przez cały rok będzie najwięcej wrzucał, a przy okazji wyszły takie wielkie liczby u pana usera (+7k) spamera w tylko jednym temacie (#1. Polityka)
:roberteyeblinking: :lol: ... gdzie ja nie zbliżam się w żadnym temacie do nich...
:frankapprove:
dobra, dobra.. wiemy ze to splacanie dlugow i poprawianie ratio.. :jimcarrey:
:beczka:
Screenshot_2025-01-01-21-26-12-451 (1)~2.jpg

Z 1.01.25, ratio (5,18 reakcji na 1 posta)

Screenshot_2025-01-14-23-33-36-473~2.jpg

a 14.01 w wyniku tego błędu...
ratio Hop! na (7,05) tylko spadek z 6. HoF w rankingu postów na 11. ale u niektórych to ratio ważniejsze... :wink:
Bo Ty jesteś legendą, on będzie tylko nr1 w hof w najebaniu postów.
Nie tylko, zwycięzca nowy użytkownik roku '23, 2x spamer roku '23,24 (czyli tuż za "legendą" tej kategorii :lol: Bastian'em), do tego zwycięzca 1S Mam Pewniaka (LMS) a to wszystko w niespełna 2 lata na forum...

Co najwyżej top 60... bo tyle jest w HoF aktualnie userów, a i tak dane nie będą za bardzo dokładne bo z 1.01 do 14.01, a przez 2 tyg. mogło się już zmienić... bo jedni zaczeli od nowego roku aktywnie, a inni spokojnie...

Zjeb...
:aletoniedomnietak:
Kto się przezywa to...
(powyżej link)
Zrobiłem screeny HoF, aby zobaczyć kto przez cały rok będzie najwięcej wrzucał, a przy okazji wyszły takie wielkie liczby u pana usera (+7k) spamera w tylko jednym temacie (#1. Polityka)
:roberteyeblinking: :lol: ... gdzie ja nie zbliżam się w żadnym temacie do nich...

View attachment 118834
Z 1.01.25, ratio (5,18 reakcji na 1 posta)

View attachment 118835
a 14.01 w wyniku tego błędu...
ratio Hop! na (7,05) tylko spadek z 6. HoF w rankingu postów na 11. ale u niektórych to ratio ważniejsze... :wink:

Nie tylko, zwycięzca nowy użytkownik roku '23, 2x spamer roku '23,24 (czyli tuż za "legendą" tej kategorii :lol: Bastian'em), do tego zwycięzca 1S Mam Pewniaka (LMS) a to wszystko w niespełna 2 lata na forum...
Zapraszam wygrać użytkownika roku :mamed: o

No porównywać się do balastka. Wysoko kolega mierzy nie ma co. Wybitne wręcz grono zwycięzców.

Zapraszam wygrać użytkownika roku :mamed: o

No porównywać się do balastka. Wysoko kolega mierzy nie ma co. Wybitne wręcz grono zwycięzców.
Kategoria 1 - Użytkownik roku:
VIII miejsce: @Siwy25_1 -3
IX miejsce: @Cassius42 -2

A w pozytywnych nagrodach otrzymałem jeszcze 4 głosy... w
Kategoria 3 - Najbardziej pomocny użytkownik: 2
Kategoria 6 - Komentarz roku: 2

A u kolegi jedynie te 3 głosy (czyli 6-3) :wink: , bo w 23 r było dużo lepiej,
I miejsce (7 głosów)! I II w najbardziej pomocny (4 głosy)...
III miejsce (9 głosów) na użytkownika roku w '22 i III. w najbardziej pomocny w '22.

W Mam Pewniaka, kolega nigdy nie grał, ani nie wygrał Nowy Użytkownika...

Nowy użytkownik roku '21 (6 miejsce, 1 głos), ale trzeba przyznać konkurencja była duża i mocna... bo m.in. @Vvallachia @Roshi (jeszcze jako Mr. Roshi) @Cyklop Schabowy @Bambo @DONTOLIVER @Endrju Golara czy nawet Paulastek... (mocny rok '21 pierwszoroczniaków)
A z nagrodami za spamer/troll jak Złote Maliny... :lol:
wyróżnienie jest...

Kategoria 1 - Użytkownik roku:
VIII miejsce: @Siwy25_1 -3
IX miejsce: @Cassius42 -2

A w pozytywnych nagrodach otrzymałem jeszcze 4 głosy... w
Kategoria 3 - Najbardziej pomocny użytkownik: 2
Kategoria 6 - Komentarz roku: 2

A u kolegi jedynie te 3 głosy (czyli 6-3) :wink: , bo w 23 r było dużo lepiej,
I miejsce (7 głosów)! I II w najbardziej pomocny (4 głosy)...
III miejsce (9 głosów) na użytkownika roku w '22 i III. w najbardziej pomocny w '22.

W Mam Pewniaka, kolega nigdy nie grał, ani nie wygrał Nowy Użytkownika...

Nowy użytkownik roku '21 (6 miejsce, 1 głos), ale trzeba przyznać konkurencja była duża i mocna... bo m.in. @Vvallachia @Roshi (jeszcze jako Mr. Roshi) @Cyklop Schabowy @Bambo @DONTOLIVER @Endrju Golara czy nawet Paulastek... (mocny rok '21 pierwszoroczniaków)

Ostatnia kategoria nie bez powodu jest ostatnią. Ty chyba za bardzo nie rozumiesz jej sensu.

Ostatnia kategoria nie bez powodu jest ostatnią. Ty chyba za bardzo nie rozumiesz jej sensu.
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma...
A 6 głosów w pozytywnych nagrodach za '24 rekompensuje mi tą 10 kategorie...

@Cassius42 widzę że ostro wziąłeś się do pracy i włączysz o tytuł Spamera Roku już od stycznia.

:DC:
Spokojnie, to takie luźne gadki z kolegami...
dziwnie to zabrzmiało...
:juanlaugh:
a mam już taką opinię, że chyba nawet jakbym pisał bardzo mało to wielu by nadal twierdziło że spamuje, no cóż życie...
... może nie w tym temacie

Spokojnie, to takie luźne gadki z kolegami...
dziwnie to zabrzmiało...
:juanlaugh:
a mam już taką opinię, że chyba nawet jakbym pisał bardzo mało to wielu by nadal twierdziło że spamuje, no cóż życie...
... może nie w tym temacie

Ty i spamowanie?

Nieeee …

:mamed:

Ewidentnie chce wyrównać rekord Baastka, może i nawet pobić :jarolaugh:
Powiem tak Bastian nie wykręcał takich liczb jak ja (w postach)
pewnie przez tego Discorda :wink::lol:
ani w głosowaniu...
@Cassius42 VS. @Baasteek
Pojedynek na szczycie! (pkt 10.):bye: :lol:
Kategoria 10 - Spamer/troll roku: 2024 r
I miejsce: @Cassius42 - 21
II miejsce: @Baasteek - 5

Kategoria 10 - Spamer/troll roku: 2023 r
I miejsce: @Cassius42 – 18
II miejsce: @Baasteek – 8

Kategoria 10 - Spamer/troll roku: 2022 r
I miejsce: @Baasteek – 11
II miejsce: @Halibut 2.0 – 10

Kategoria 10 - Spamer/troll roku: 2021 r
I miejsce: @WsiowySmieszek – 7
II miejsce: @99picks – 6
IV miejsce: @Baasteek – 2

Kategoria 10 - Spamer/troll roku: 2020 r
I miejsce: @99picks
@Baasteek - ??? (brak danych)

Kategoria 10 - Spamer/troll roku: 2019 r
I miejsce:
@Baasteek / @FAMEMMA (ex aequo) - ???

Kategoria 10 - Spamer/troll roku: 2018 r
I miejsce: @Baasteek - 12
II miejsce: @Rakesh - 11

Kategoria 9 - Spamer/troll roku: 2017 r
I miejsce: @MMA4LIFE - 20 głosów
II miejsce: @Baasteek - 10 głosów

Wygrane z (12, 11, ?? głosami) 2x z przewagą 1, a raz nawet ex aequo (jak Ahonen z Jandą) gdzie ja, jak Malysz w TCS '01 z olbrzymią przewagą nad resztą stawki... :wink::lol:

Z dostępnych danych
@Baasteek (3-3-0) 6 podium z 7 lat...
Forma, równa i stabilna :wink::lol:

nawet nie wiem gd... jak wyszukać te rankingi a ten zjeb wie kto ile stracił :waldeklaugh:
Jakbym chuju był na pierwszym miejscu to też bym nie wiedział.

Aktualnie jestem w top10 UFC i gonię Beja i w tym roku go prześcigne w ilościach reakcji jak nie będziecie dawać mu lajków. Bo ja się nie odpale w tym roku żeby kasować 50 dziennie ;)

Back