Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa, ostrzegaj, bo się wystraszyłem jak mnie nagle wylogowało :PNo to wylogowywuje wszystkich :) lets see what happens :)
A ja myślałem, że to przez to tanie wino z Biedry mam haluny:DNo to wylogowywuje wszystkich :) lets see what happens :)
Powinieneś jeszcze splunąć jak w Grand Torino.Ostrzeglem, jak Clint Eastwood :) rownoczesnie ze strzalem :)
Oznaczaj @Dzihados albo @defthomasNie wiem gdzie to napisać.
Dodałem komentarz pod jednym z wywiadów na STRONIE GŁÓWNEJ który i tak się nie pojawił. Pisałem go dwa razy:/
Przecież oznaczyłem
używaj explorera i usuń tą główkę ze zdjęcia.Nie wyświetlają mi się niektóre posty użytkowników, na mozilli. W explorerze widać. Jest na to jakieś rozwiązanie?
świetna rada wujku, bardzo dobra rada wujku.używaj explorera i usuń tą główkę ze zdjęcia.
Na obydwu przegladarkach jestes zalogowany, czy tylko na jednej? Moze niektorych userow masz na ignorze...Nie wyświetlają mi się niektóre posty użytkowników, na mozilli. W explorerze widać. Jest na to jakieś rozwiązanie?
Tylko na Mozilli, nikogo nie ignoruje, szczególnie Voranka. Nie pokazuje mi tez niektórych video z tematów.Na obydwu przegladarkach jestes zalogowany, czy tylko na jednej? Moze niektorych userow masz na ignorze...
tak właśnie jest, w wolnej chwili zobaczę co tam może być ustawione, dzieki@Masta Blasta no to musisz miec jakies adblocki/filtry ktore powoduja usuwanie tresci z okreslonych domen. Zakladam, ze widzisz posta, tyle, ze jest pusty, tak?
Wyloguj sie na kompie i zaloguj ponownie. Haslo ok?
W jakiej domenie die logujesz?
Juz zalatwione. Logowalem sie przez cohones.pl bo zapomnialem co to mmarocks ;)U mnie czasem był ten problem jak próbowałem się logować przez cohones.pl. Na cohones.mmarocks.pl zawsze było OK.