Masta
Vale Tudo Championship
Ta, tylko ze to był niby wspólny projekt Renault-Nissan-Mitsubishi-DaimleraZ tego co wiem to już dawno ładują silniki renault w tych mniejszych pojemnościach.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ta, tylko ze to był niby wspólny projekt Renault-Nissan-Mitsubishi-DaimleraZ tego co wiem to już dawno ładują silniki renault w tych mniejszych pojemnościach.![]()
W sumie to juz reszta przemysłu leci na chińskich bebechach

no blondyna wyglada na upadlinkeTo jakiś ukraiński wynalazek.

Wtedy jeszcze nie było ukrainyTo jakiś ukraiński wynalazek.
Wtedy jeszcze Audi nie używało oznaczenia RS.Wtedy jeszcze nie było ukrainy
francuskie.pl

Ale on tam nie pisze że jest najwyższy, tylko że po prostu jest.Szkoda tylko, że koleś gada głupoty. Podatek drogowy na Islandii dotyczy wszystkich aut, w Nowej Zelandii również, a za elektryki jest najniższy. Chuj mnie obchodzą elektryki, ale wkurwiający są Ci wszyscy twitterowi eksperci, którzy albo są debilami nie potrafiącymi sprawdzić podstawowych informacji, albo celowo kłamią.
Tylko, że to dotyczy wszystkich rodzajów napędu, a on tworzy narrację, że to elektryki. Sorry ale nie znając tematu to jak niby to zinterpretujesz:Ale on tam nie pisze że jest najwyższy, tylko że po prostu jest.
To jest celowe przełamanie pod swoją argumentację i tak jak pisałem wcześniej jeżeli już coś, to za EV zapłacisz mniej. Tyle, że jakimś dziwnym trafem tego już pan ekspert nie napisał.Kapitan państwo chce więcej - wprowadza podatek od każdego przejechanego kilometra! Myślisz, że to bajka? O nie kochany! Nowa Zelandia i Islandia już mają opłaty od kilometrów dla EV.
Racja, ale ja tam popieram narracje.. po 3 latach kosmicznie spada zywotnosc bateriiTylko, że to dotyczy wszystkich rodzajów napędu, a on tworzy narrację, że to elektryki. Sorry ale nie znając tematu to jak niby to zinterpretujesz:
To jest celowe przełamanie pod swoją argumentację i tak jak pisałem wcześniej jeżeli już coś, to za EV zapłacisz mniej. Tyle, że jakimś dziwnym trafem tego już pan ekspert nie napisał.
@Roshi wrzuca jakieś gówno fejki? Nowe nie znałem.Szkoda tylko, że koleś gada głupoty. Podatek drogowy na Islandii dotyczy wszystkich aut, w Nowej Zelandii również, a za elektryki jest najniższy. Chuj mnie obchodzą elektryki, ale wkurwiający są Ci wszyscy twitterowi eksperci, którzy albo są debilami nie potrafiącymi sprawdzić podstawowych informacji, albo celowo kłamią.

Właśnie, że wszystko pasi, wszytko jest w normie.cos ci nie pasi smoluchu?

Właśnie, że wszystko pasi, wszytko jest w normie