@Mmayhem
W ogole nie odniosles sie do hardkorowego limitu w PL. W ogole nie odniosles sie do idei zabierania narzedzia zbrodni (a moze mnie bardziej boli jak ktos napisze cos w internecie? Prąd takiemu zabrać, co tam router czy laptop!). W ogole nie odniosles sie do "minority report" czyli prewencji (bo jeszcze rozumiem gdybys powiedzial ze prowadzenie jest mandat czy cos, a za spowodowanie wypadku pod wplywem to jest zabor mienia, większy wymiar kary niz na trzezwo, itp itd, chociaz ja uwazam ze jak cos odjebales to nie wazne czy na trzezwo czy nie, kara taka sama).
A skoro o prewencji, na moje oko polowa mezczyzn po setce pojechalaby lepiej niz 80% kobiet na trzezwo. Change my mind. (Ja kiedyś po dwunastej na weselu wyparkowałem auto którym nie umiała wyjechać moja trzeźwa żona! Elo!
Takze jestem za prewencja i zabieraniem auta 8 kobietom na 10 zatrzymanych.
To samo o zaspanych, zmęczonych, zestresowanych. No nie mówiąc oczywiście o zaćpanych, bo jakoś dziwnie się zapomina - szczególnie na cohones - o grzybiarzach czy innych kryształofilach... Aaaa, tych co nie mieli seksu przez tydzien tez, jeszcze coś odjaniepawlą z napięcia plandeki...
Komunistom to zabierać bez dmuchania nawet, może po zaborze 3ciego auta coś do nich dojdzie i zaprzestaną ślepej wiary w ideę która wymordowała miliony! Zresztą to samo jeśli chodzi o poglądy na temat aborcji to jeszcze bardziej, ta już zostawiła w tyle nawet komunizm.
PRZECIEZ CHODZI O ZYCIE LUDZKIE!!
w końcu RiGCz! :)
EDIT:
tak do mnie doszło, że takim truckersom w Kandadzie, niektórym opozycjonistom w EU to się odbiera dosłownie prąd, za dosłownie poglądy. Odebranie dostępu do bankowości to jest dokładnie coś takiego. Zamordyzm UK przy wrzucaniu do pierdla za posty w SM to przy takiej perfdii pikuś - w więzieniu masz chociaż prąd, Przemyśl konsekwencje swoich poglądów dających takie uprawnienia rządom by prowadzić nas "ku słońcu świata nowego"...