Auto-Moto czyli o tym czym się poruszamy po drogach

Problem z używanymi mam taki, że nie znam się na ocenie stanu i boję się że mi ktoś wciśnie auto z poważnymi usterkami.
Tutaj możesz być spokojny, każde auto używane na olx/OtoMoto ma jakąś poważną usterkę.
Po prostu trzeba to zaakceptować i założyć że 50% ceny będzie trzeba jeszcze zapłacić magikowi
:fjedzia:

Spawanie nierdzewki to zawsze ekstra koszt, ale przy takim paliwożernym aucie naprawdę warto. Ja bym najpierw sprawdził stan tych fabrycznych – przy 4.2 często są już do wymiany. Pokryjesz koszty czy szukasz kogoś kto zrobi taniej?

@Risky wariacie,niby z Ciebie taki zatwardziały fanatyk japońskiej motoryzacji,a tu proszę,wydało się :deniro:
FB_IMG_1772087131371.jpg

Albo ja jestem jebnięty albo ten sędzia. Jak się ma takie tłumaczenie
"Jego przepadek prowadziłby do pozbawienia oskarżonego podstawowego środka transportu i mógłby pośrednio rzutować na możliwość wykonywania pracy zarobkowej." Do tego, że z automatu koleś stracił prawko?
Jak dla mnie powinno mu sie zabrac dom i uciąć prawą nogę, żeby nie sięgał do gazu!

Jak dla mnie powinno mu sie zabrac dom i uciąć prawą nogę, żeby nie sięgał do gazu!
Dokładnie tak. Albo sądzić pod zarzutem usiłowania morderstwa. Każdy normalny człowiek zdaje sobie sprawę z faktu, że siadając po pijaku za kierownicę może kogoś zabić :fjedzia:

Dokładnie tak. Albo sądzić pod zarzutem usiłowania morderstwa. Każdy normalny człowiek zdaje sobie sprawę z faktu, że siadając po pijaku za kierownicę może kogoś zabić :fjedzia:
Ja bym jeszcze tym normalnym przestepcom domy i auta zabieral, a co oni, lepsi? Pieszym co nie po pasach to buty. A rowerzystom to bym ich zony sprzedawal arabom!
EDIT:
No i za złe posty bym całą elektronikę konfiskował, łącznie z wibratorami analnymi ;) Niech ich tam nic nie smera do głupich wypowiedzi! ;)
EDIT:
Swoją drogą posty w necie to bardzo dobry przykład usiłowania przemocy. Lyteraly Hytler!

Last edited:

Ja bym jeszcze tym normalnym przestepcom domy i auta zabieral. Pieszym co nie po pasach to buty. A rowerzystom to bym ich zony sprzedawal arabom!
Nie wiem jak z rowerzystami i pieszym ale co do kolesia, który po pijaku jedzie jeszcze żeby kupić alkohol jak najbardziej można gonić do spodu.

Nie wiem jak z rowerzystami i pieszym ale co do kolesia, który po pijaku jedzie jeszcze żeby kupić alkohol jak najbardziej można gonić do spodu.
Zabieranie majątku za przestępstwo, jakkolwiek nas osobiście triggerujące, społecznie naganne, szkodzące lub potencjalnie szkodzące, to jest bardzo niebezpieczna droga, ktora moze sie nie skonczyc gdzie byś chciał, tak tylko mówię.

Zresztą dokładnie to jest z mandatozą prędkościową - przy absolutnym niedostosowaniu i nieustandaryzowaniu znaków (jedne 70 ratuje ci zycie inne jest z dupy calkowicie).

Jeśli ktoś chce zabrać samochód "potencjalnemu zabójcy" to co robić faktycznemu mordercy? Zabrać dwa samochody?

to co robić faktycznemu mordercy? Zabrać dwa samochody?
A czemu zabrać dwa auta? :joanawhat:
Nic bym mu nie zabierał, a raczej dał. Np. coś o masie +/- 7-8 gramów, o wysokiej prędkości początkowej, wprost między oczy :fjedzia:
A wracając do pijaków za kółkiem, to nie rozumiem Twojej pobłażliwości wobec nich. Jebać, karać nie wyróżniać. W wolnych chwilach prześladować.

A czemu zabrać dwa auta? :joanawhat:
Nic bym mu nie zabierał, a raczej dał. Np. coś o masie +/- 7-8 gramów, o wysokiej prędkości początkowej, wprost między oczy :fjedzia:
A wracając do pijaków za kółkiem, to nie rozumiem Twojej pobłażliwości wobec nich. Jebać, karać nie wyróżniać. W wolnych chwilach prześladować.
To to chociaz zabrac mu okulary, zegarek, telefon albo chociaz konfiskata gaci ktore mial podczas przestepstwa?

Testuje integralnosc pogladow :)

Kulka mnie nie rusza...

Back