Auto-Moto czyli o tym czym się poruszamy po drogach

tylko ile można dostać za zżartą dacię, która osiągnęła pełnoletniość i ma prawie 400 tysięcy nakulane? Do lutego mam przegląd i już ostatnio mi powiedział diagnosta, że kolejnego nie da, bo jakby się postarał to by od spodu pięść wbił :lol:
Wystawię za 2000 a i tak pewnie klienci będą marudzić i pół roku będę sprzedawał - tego się obawiam.
Jedź do innego diagnosty to jeszcze rok się poturlasz
:roberteyeblinking:

pepocry-pepe.gif

To, któren akumulator będzie najlepszy?
Która firma żeby nie padł po 2-3 latach jak większość.

Teraz mam ten oryginalny i jest już 9 lat, od 3 lat na przeglądzie mi mówią żebym wymienił bo już ledwo ledwo, a on dalej trzyma.

Ale trzeba by już pewnie zmienić albo przynajmniej mieć na wymianę jak ten dzień nadejdzie.

To, któren akumulator będzie najlepszy?
Która firma żeby nie padł po 2-3 latach jak większość.

Teraz mam ten oryginalny i jest już 9 lat, od 3 lat na przeglądzie mi mówią żebym wymienił bo już ledwo ledwo, a on dalej trzyma.

Ale trzeba by już pewnie zmienić albo przynajmniej mieć na wymianę jak ten dzień nadejdzie.
Jeździsz 9 letnim autem? Lepiej sam anuluj subskrypcję premium

Ciekawe czy są jeszcze moje szurskie i foliarskie wpisy z początków tej "decyzji", że ten zakaz się nie uda, nie da się go wprowadzić w życie i się z niego wycofają, tylko jeszcze trochę pieniędzy przeniesie się z budżetów państw na prywatne konta :beczka:

Ciekawe czy są jeszcze moje szurskie i foliarskie wpisy z początków tej "decyzji", że ten zakaz się nie uda, nie da się go wprowadzić w życie i się z niego wycofają, tylko jeszcze trochę pieniędzy przeniesie się z budżetów państw na prywatne konta :beczka:
Wycofali się ale słabo, mignęło mi że obecnie chca narzucić 90% redukcję flotom. Wiadomo, firmy łatwiej dojebać, a "wycofali się" więc za firmami nikt nie stanie...

Wycofali się ale słabo, mignęło mi że obecnie chca narzucić 90% redukcję flotom. Wiadomo, firmy łatwiej dojebać, a "wycofali się" więc za firmami nikt nie stanie...
Wycofają się z tego co końca, jak już się nachapią. To jest fizycznie niemożliwe żeby nagle w Europie nie było samochodów spalinowych tylko same elektryki.

Równie dobrze jewropejska elitka może sobie uchwalić prawo europejskie zakazujące głodu w Afryce.

Wycofają się z tego co końca, jak już się nachapią. To jest fizycznie niemożliwe żeby nagle w Europie nie było samochodów spalinowych tylko same elektryki.

Równie dobrze jewropejska elitka może sobie uchwalić prawo europejskie zakazujące głodu w Afryce.
W tym prawie chodzi wyłącznie o rozwalenie europejskiego przemysłu, cel został osiągnięty, więc teraz będą powoli równać, żeby zasypać dół z trumną. :korwinlaugh:

Back