Różal, daj spokój.Anżej, ty se zbadaj teścia, zamiast się obrażać![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Różal, daj spokój.Anżej, ty se zbadaj teścia, zamiast się obrażać![]()
Teść jest zdrowy, zresztą jego zdrowie to problem mojej teściowej nie mój.Anżej, ty se zbadaj teścia, zamiast się obrażać![]()
Heh, sprytne, ale jak teść zachoruje to będzie również twoim problememTeść jest zdrowy, zresztą jego zdrowie to problem mojej teściowej nie mój.

Nie będzieHeh, sprytne, ale jak teść zachoruje to będzie również twoim problemem![]()

To ciekawy model opieki w rodzinie, wsparcie poprzez aplikację ołowiuNie będzie![]()

A wozy poza zasięgiem to jakie?Gruz wrócił od blacharza. Już miałem zamiar go sprzedać ale kiedy wsiadłem do środka to mi od razu przeszło. Nie ma opcji. Nie ma wozu w zasięgu finansowym który daje takie poczucie komfortu i odcięcia od świata zewnętrznego.
View attachment 131998
Taki model tylko nowszy ale to trzeba mieć pół bańki na używkę. Pozostaje jeszcze kwestia awaryjności która w staruchu nie występuje a nowsze są tak najebane mikro elektroniką że chyba bym się bał.A wozy poza zasięgiem to jakie?
To ja przy komforcie w Skodzie zostanę, ale życzę dobrego jeżdżeniaTaki model tylko nowszy ale to trzeba mieć pół bańki na używkę. Pozostaje jeszcze kwestia awaryjności która w staruchu nie występuje a nowsze są tak najebane mikro elektroniką że chyba bym się bał.

Dyszel 2.0 DSG?To ja przy komforcie w Skodzie zostanę, ale życzę dobrego jeżdżenia![]()
Przy czym?komforcie w Skodzie

Nowe LSy dobrze wyglądają, ES w sumie też, tylko w tych drugich napęd i silniki lipa przynajmniej na naszym rynku.Taki model tylko nowszy ale to trzeba mieć pół bańki na używkę.
To drugie to Toyota camry z zmienionym logo z wszystkimi wadami Toyoty camry. Nigdy bym tego nie kupił.Nowe LSy dobrze wyglądają, ES w sumie też, tylko w tych drugich napęd i silniki lipa przynajmniej na naszym rynku.
Buda dobrze wygląda, tylko reszta biedaTo drugie to Toyota camry z zmienionym logo z wszystkimi wadami Toyoty camry. Nigdy bym tego nie kupił.
No zakończenie produkcji GS to też była "świetna" decyzjaTo jest gorsze od GS dowolnej generacji co osobiście sprawdziłem, a koło LS nawet nie stało. Nie jedzie, buda szumi a do tego nieakceptowalny w limuzynie przedni napęd który odbiera większość przyjemności z jazdy. Jak kupisz bieda wersję to nawet zegary są z camry.
ES to był od zawsze wóz dla zjadaczy hamburgerów niedostępny w Europie. Aż postanowili przenieść tą zarazę na stary kontynent. Oprócz wad to największą zaletą jest ekonomia. Przy długości pięć metrów potrafi spalić pięć litrów paliwa.No zakończenie produkcji GS to też była "świetna" decyzja
500H jeszcze nie. Jeździłem LC500 i LS600HJak już w temacie jesteśmy, miałeś okazję nowym LS jeździć?
LC to już w ogóle inna bajka. Raczej nie auto na co dzień.500H jeszcze nie. Jeździłem LC500 i LS600H
Właśnie byś się zdziwił bo to auto ma niewiele wspólnego ze sportem. To bardziej GT czyli praktycznie dwumiejscowa limuzyna z trochę ponadprzeciętnymi osiągami i prowadzeniem. Komfort jazdy jest bardzo wysoki a wyposażenie nie ma nic wspólnego z biedą auta sportowego.LC to już w ogóle inna bajka. Raczej nie auto na co dzień.
Czyli tak średnio na daily. Raczej jako jedno z aut w kolekcji. Chociaż wiadomo, że też zależy co kto potrzebuje. Inna sprawa, że jednak bardziej zglebowany fabrycznie niż LS, więc jednak ma to wpływ na to gdzie wjedziesz.To bardziej GT czyli praktycznie dwumiejscowa limuzyna
To ja przy komforcie w Skodzie zostanę, ale życzę dobrego jeżdżenia

W sensie jak jeździsz sam miałem na myśli. Dzieci i tak bym nie wpuścił do takiego wozu. Nawet do bagażnika.Czyli tak średnio na daily. Raczej jako jedno z aut w kolekcji. Chociaż wiadomo, że też zależy co kto potrzebuje. Inna sprawa, że jednak bardziej zglebowany fabrycznie niż LS, więc jednak ma to wpływ na to gdzie wjedziesz.
Chciałem, ale wygrała benzyna 1.5 Tsi, bo tańszy. Pierwszy olej zmieniłem ciut za późno, bo na 6000km, ale planuję kolejny niedługo, przy 25-30k. Może nie będzie akcji z awarią przed pierwszą 100.000km...Dyszel 2.0 DSG?

Bo właśnie miałem zapytać czy już coś jebło.Chciałem, ale wygrała benzyna 1.5 Tsi, bo tańszy. Pierwszy olej zmieniłem ciut za późno, bo na 6000km, ale planuję kolejny niedługo, przy 25-30k. Może nie będzie akcji z awarią przed pierwszą 100.000km...![]()

Nie, nic, grzecznie popierdala jak przecinak do blachyBo właśnie miałem zapytać czy już coś jebło.![]()

Tak jest nie,tylko w Skodzie,tylko w większości marek,że interwały wymiany oleju są absurdalnie długie. To ile masz tam wpisane na pierwszą wymianę, po 30 tys km?Aha, bo kwestia jest głównie tego typu że jakiegoś inżyniera w Skodzie pojebało albo literówka się wkradła w instrukcji do Karoqa i reszty aut z tym silnikiem, więc wg ustawień pierwszy olej "powinno się" wymienić po jakiejś absurdalnej liczbie kilometrów, co powoduje zajechanie silnika i okolic.
Czasem któryś Pepik odjebie![]()
No weź, pół wypłaty byś dorzucił.bo tańszy.