Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
1.6 benzyna@Miskatonic Ty masz 1.6 benzynę czy 1.8 w klekocie?
Właśnie wróciłem od Dawida Tokyo Mitlasa. Słyszałeś o nim?1.6 benzyna
Nie mam pojęcia o kogo chodzi.Właśnie wróciłem od Dawida Tokyo Mitlasa. Słyszałeś o nim?
Magik od Mitsubishi. Ja byłem na tzw. odmulaniu. Przeprogramowanie sterownika i auto zupełnie inaczej się zachowuje. Trochę lepiej przyspiesza, silnik już tak nie wyje, wydaje się bardziej żwawy. Do tego jeszcze kilka opcji mi aktywował. Alarm, lusterka nie składają się przy zamykaniu (można złożyć jak dwa razy naciśniesz przycisk zamykania na pilocie) i wyłączenie tej opcji, że średnie spalanie się kasuje po wyłączeniu silnika. Całość 800zł.Nie mam pojęcia o kogo chodzi.
Ciekawe, przyjrzę się temuGość jest z Tarnowskich Gór ale niedługo ma być w Rzeszowie.
![]()
Tokyo Dawid Mitlas
Tokyo Dawid Mitlas. 4434 osoby lubią to · 26 osób mówi o tym. ‼️ Rezerwacje terminów: https://tokyomitsubishi.calendesk.netwww.facebook.com

Myślisz, że typ zgodzi się na pobyt w luksusowej piwnicy?Ciekawe, przyjrzę się temu![]()

Do palenia dobre.Panowie, jakaś opinie na temat opon wielosezonowych? Kupiłem goodyear vector, pierwszy raz w życiu wielosezonówki, sam jestem ciekaw jak się to będzie sprawdzać.
do palenia w piecu używam innego plastikuDo palenia dobre.
W porównaniu do opon wyspecjalizowanych lato/zima to jest wyjątkowej klasy gówno. Jeśli użytkować tylko w mieście to na biedę oblecą szczególnie jeśli fwd. . Latem hałasują, szybciej się zużywają a na mrozie/śniegu to dramat. Ogólnie to nie założyłbym tego u siebie. Klienci mają i nie podoba mi się to rozwiązanie.Panowie, jakaś opinie na temat opon wielosezonowych? Kupiłem goodyear vector, pierwszy raz w życiu wielosezonówki, sam jestem ciekaw jak się to będzie sprawdzać.
W ogole zadnych calorocznych nie polecasz?W porównaniu do opon wyspecjalizowanych lato/zima to jest wyjątkowej klasy gówno. Jeśli użytkować tylko w mieście to na biedę oblecą szczególnie jeśli fwd. . Latem hałasują, szybciej się zużywają a na mrozie/śniegu to dramat. Ogólnie to nie założyłbym tego u siebie. Klienci mają i nie podoba mi się to rozwiązanie.
Sama konstrukcja opony i materiał użyty wyklucza w pełni dobre działanie opon uniwersalnych w porównaniu do wyspecjalizowanych.W ogole zadnych calorocznych nie polecasz?
Czyli potownujesz opony zużyte z możliwymi defektami do nowych. Głośność to nie jedyne kryterium choćby oba komplety były nowe gdyż opony bardziej przyczepne na suchym = głośniejsze. Tutaj nie ma kompromisów. Idąc w jedno rezygnujesz z drugiego i nie ma złotego środka wbrew marketingowi producentów.Auto kupiłem na letnich Goodyearach, szybko jednak wymieniłem na całoroczne Nokiany i... Nokiany okazały się wyraźnie cichsze od letnich.

Myślałem że taki bogol to ma ludzi od noszenia klamotów.Mam całoroczne od kilku lat, nawet nie pamiętam ile, ze 3 sezony już na bank.
Co prawda, ja tylko do roboty i z powrotem, ale ja sobie chwalę i oszczędność na wymianie i nie muszę nosić do piwnicy i do auta tych ciężkich suczysynów![]()
I to roczne gumy hankooka, nie jakieś chińczyki z drutami na wierzchu.Auto wyjechało z salonu na letnich Goodyearach, a ja jestem pierwszym właścicielem, więc o jakim zużyciu czy defektach mowa?Sama
Czyli potownujesz opony zużyte z możliwymi defektami do nowych. Głośność to nie jedyne kryterium choćby oba komplety były nowe gdyż opony bardziej przyczepne na suchym = głośniejsze. Tutaj nie ma kompromisów. Idąc w jedno rezygnujesz z drugiego i nie ma złotego środka wbrew marketingowi producentów.

Hankook to akurat produkuje gówno nawet na lato. Twarde i mało przyczepne. Jedyny plus to wolno się zużywają. Miałem raz i nigdy więcej.Pierwszy raz miałem styczność z całorocznymi oponami w samochodzie żony (na takich przyjechał do Polski) i jest kurwa dramat. Pierwszy raz jak się na tym gównie przejechałem (latem, zimą jest trochę lepiej) to hałas taki, że od razu do mechanika, bo myślałem, że łożyska rozjebane czy coś, ale nie, to tylko opony.I to roczne gumy hankooka, nie jakieś chińczyki z drutami na wierzchu.
Mam taki sam plan.Miałem raz i nigdy więcej.
Jakie masz?Mam całoroczne od kilku lat, nawet nie pamiętam ile, ze 3 sezony już na bank.
Co prawda, ja tylko do roboty i z powrotem, ale ja sobie chwalę i oszczędność na wymianie i nie muszę nosić do piwnicy i do auta tych ciężkich suczysynów![]()

Ale może takim tam i z powrotem? ;)Jakie masz?
A co do faktu, że 30 czy 40 kg to dla Ciebie ciężkie, to może przemilczę...![]()
Jakie masz?
A co do faktu, że 30 czy 40 kg to dla Ciebie ciężkie, to może przemilczę...![]()
Anżej, ty se zbadaj teścia, zamiast się obrażać