Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Niech pan Warzecha porówna statystyki wypadków śmiertelnych w Polsce i w Austrii to może trochę mu się punkt widzenia zmieni.
![]()
Zajmuję pierwszy rządGówno prawda.

Jak to dwusprzęgłówka to statycznie, dynamicznie głównie hydrokinetyki.Kupiłem se fajną Julkę ^^
View attachment 127307
@Risky olej w skrzyni TCT jak się powinno wymieniać? Bo kurwa producent pisze żeby nie robić, mój mechanik, że dynamicznie, a na necie widziałem specjalistów od alf że statycznie lał. Ja już kurwa nie wiem w końcu![]()

Auto lux.Kupiłem se fajną Julkę ^^
View attachment 127307
@Risky olej w skrzyni TCT jak się powinno wymieniać? Bo kurwa producent pisze żeby nie robić, mój mechanik, że dynamicznie, a na necie widziałem specjalistów od alf że statycznie lał. Ja już kurwa nie wiem w końcu![]()

Juz pewnie nie działa.Jak to dwusprzęgłówka to statycznie, dynamicznie głównie hydrokinetyki.
Pozdrów multiair![]()
Ale czerwony, na pewno szybkiAuto lux.
Ta tablica z boku...![]()

Bez lawety w zestawie?Kupiłem se fajną Julkę ^^
View attachment 127307
Uuuuu wstydź się, zazdrośniku.Ale czerwony, na pewno szybki
jak go szybka laweta wiezie
Na szczęście nie mulitiair :pJak to dwusprzęgłówka to statycznie, dynamicznie głównie hydrokinetyki.
Pozdrów multiair![]()
Ale czerwony, na pewno szybki
jak go szybka laweta wiezie
Huje, wiem że alfa królową lawet, ale póki co jeździ dobrzeBez lawety w zestawie?
Lawetę se kup a nie olej.Kupiłem se fajną Julkę ^^
View attachment 127307
W tych alfach korozja szyb typowa, potem byle kamyczek i juz pęka. Z zawieszeniem jest to samo.Na szczęście nie mulitiair :p
Huje, wiem że alfa królową lawet, ale póki co jeździ dobrze
ale kurwa zaraz po kupieniu, 2h w trasie i kamień w szybę...
dobrze że mam ubezpieczenie full opcja z ochroną zniżek
Lawetę se kup a nie olej.
Bardzo ładne auto. Bardzo ładnie będzie się prezentować na podjeździe rzeczonej lawety. Ludzie z zazdrością będą na nią spoglądać

Ale to męskich nie było?Kupiłem se fajną Julkę ^^
View attachment 127307

Ale kto tak powiedział?skończyły się żarty z Audi.

To była ich wspólna decyzja.Ale to męskich nie było?![]()
Póki co!Ale kto tak powiedział?![]()
Ty przypadkiem suvem nie jeździsz?Ale to męskich nie było?![]()
Chyba jeszcze lvl gorzej. Van?Ty przypadkiem suvem nie jeździsz?
A to nie wiem, kiedyś była mowa o ASXChyba jeszcze lvl gorzej. Van?