no może jednak wpsikał w zakazaną dziurkę ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
no może jednak wpsikał w zakazaną dziurkę ;)
W BMW w którym ostatnio kułem spawy są w takim miejscu że musieliby wydech zdemontować żeby dojść do tego.I nie ma śladów, że było majstrowane z filtrem?
Brachol wykręcał i jak się nie mylę, to był czujnik temperaturyw miejscu sondy lambda wbiles sie do DPFu czy gdzie?
Czujnik temperatury to bardzo cienki element. Otwór kilka milimetrów. Najlepiej przez sondę.Brachol wykręcał i jak się nie mylę, to był czujnik temperatury
No ja tak miałem w e91,rozcięte po fabrycznych spawach, wsad wywalony i zaspawane,z wierzchu nie było nic podejrzanego,jeździłem tak 7 lat.W BMW w którym ostatnio kułem spawy są w takim miejscu że musieliby wydech zdemontować żeby dojść do tego.
Normalnie, w PL nikt się jeszcze na tyle nie czepia, 90% aut z DPFem które z nam to już go nie mają :D, mało jest takich diagnostów, żeby spaliny sprawdzali.+250000
A jak przeglądy idą z tym DPFem na półce?
Ale jaki przeciąg będzie robićView attachment 126910View attachment 126911z innej beczki. Wreszcie koniec tego ścierwa. W weekend pierwsze odpalenie. Kompresora się kurła zachciało i to jeszcze na zębatym pasku.

@Miskatonic @Mnichu to je klasa auto a nie jakieś Vagi czy tam nie pamiętam co Andrzej ostatecznie kupił.
800+ x3 idealnie na ratę
@Risky fajny biedalexus?![]()
U to chyba klasa niżej. Ten to już jest dojebany po uszy w środku.Rozważałem, nawet byłem u Szica w Opolu oglądać ten samochód, ale finalnie nie zdecydowałem się na ten wynalazek.
Edit. Jednak oglądałem inny model - U-Tour
@Miskatonic @Mnichu to je klasa auto a nie jakieś Vagi czy tam nie pamiętam co Andrzej ostatecznie kupił.
800+ x3 idealnie na ratę
@Risky fajny biedalexus?![]()
Jak się ma więcej niż 3 dzieci to ciężko zachować godnośćAlbo więcej niż 3 dzieci
![]()

Kierwa, ja bym tym jeździł.Nie moja bajka. Nie jeździłbym czymś takim. Trzeba mieć godność ludzką.

Wysłać to na stacje diagnostyczne. Oni nic nie widzą, nic nie słyszą. Tylko jeśli tłumik jest za głośny.![]()
![]()
Ewentualnie żonę na onlyfansieAlbo więcej niż 3 dzieci
![]()
Jakieś 6-7 lat temu przy w mojej Corsie D rozwalił się tłumik środkowy. Materiał tłumiący w środku tłumika się odczepił, jak dodawało się gazu to auto brzmiało jak rakieta kosmiczna, która ma zaraz osiągnąć prędkość kosmiczną. Pojechałem do jeszcze wtedy istniejącego NorAuto, specjaliści orzekli, "panie wszystko w porządku, tłumik trochę ruda bierze, ale przy aucie 10+ to norma" i pokazują mi kulfony auto na podnośniku. Poprosiłem by go przygazowali i zobaczyli jak brzmi- zrobili wielkie oczy i- po pomocy znaleźli usterkę. Specjaliści...Wysłać to na stacje diagnostyczne. Oni nic nie widzą, nic nie słyszą. Tylko jeśli tłumik jest za głośny.
Dziwisz się? Sieciowka, duży przerób, ludzie z łapanki. Mechanik z doświadczeniem przede wszystkim w diagnostyce i usuwaniu usterek nie pójdzie tam za grosze. Cud jeśli mają jednego dobrego majstra na zmianę który pilnuje gamoni.Jakieś 6-7 lat temu przy w mojej Corsie D rozwalił się tłumik środkowy. Materiał tłumiący w środku tłumika się odczepił, jak dodawało się gazu to auto brzmiało jak rakieta kosmiczna, która ma zaraz osiągnąć prędkość kosmiczną. Pojechałem do jeszcze wtedy istniejącego NorAuto, specjaliści orzekli, "panie wszystko w porządku, tłumik trochę ruda bierze, ale przy aucie 10+ to norma" i pokazują mi kulfony auto na podnośniku. Poprosiłem by go przygazowali i zobaczyli jak brzmi- zrobili wielkie oczy i- po pomocy znaleźli usterkę. Specjaliści...
I co? Spodobało się żonie?
Tak, nawet się zrewanżowała z moim imieniemI co? Spodobało się żonie?
Zawsze może na piechotę zasuwaćI co? Spodobało się żonie?

Ukrainka pewnieKlaudija![]()

Klooooja też głupie.Klparaolimpiadaja? Bez sensu