Auto-Moto czyli o tym czym się poruszamy po drogach

Nie masz na warsztacie żadnego sprzętu Made in Germany?
No właśnie nie mam. Co się da to polskie a elektronarzędzia z za wody. Nasadki taiwan King tony lub chińskie Yato. Zresztą Bosh nie dość że nazistowskie to jeszcze gówniane. Nigdy też nie splamiłem się posiadaniem niemieckiego sprzętu RTV ani AGD o samochodzie nie wspominając. Trzeba mieć zasady. Z uwagi że sam robię zakupy to sprawdzam nawet pochodzenie artykułów spożywczych.

Żeby wbijać gwoździe w figurkę niemieckiego agenta.
comment_1626040019uNuwuYLaLlNKVfWbpfg16I,w800.jpg

No i tu w przypadku kolegi od razu wiadomo, że mamy do czynienia z prawdziwym specjalistą
:conorsalute:

9ra936.jpg

#tjuning
:beczka:
@Risky kierowniku złoty pytanie mam bo ten mój mechanik na urlopie jest i nie mogę się dodzwonić.
Jebnął mi teraz też wąż niebieski, ale nie gdzieś na mocowaniu tylko normalnie go rozszarpało jak ten stary. Strasznie szybko. Teraz pytanie, czy to kwestia chujowej jakości czy może się coś tam dziać innego co dokurwia jakieś wielkie ciśnienie czy coś? Bo zaraz pojadę do ASO odebrać oryginalny wąż i jak to kwestia chujowej jakości to postaram się dorwać jakiegokolwiek mechanika, który mi to tylko przełoży, ale jak to może być grubszego to już wolałbym się konkretnie z kimś umówić.

@Risky kierowniku złoty pytanie mam bo ten mój mechanik na urlopie jest i nie mogę się dodzwonić.
Jebnął mi teraz też wąż niebieski, ale nie gdzieś na mocowaniu tylko normalnie go rozszarpało jak ten stary. Strasznie szybko. Teraz pytanie, czy to kwestia chujowej jakości czy może się coś tam dziać innego co dokurwia jakieś wielkie ciśnienie czy coś? Bo zaraz pojadę do ASO odebrać oryginalny wąż i jak to kwestia chujowej jakości to postaram się dorwać jakiegokolwiek mechanika, który mi to tylko przełoży, ale jak to może być grubszego to już wolałbym się konkretnie z kimś umówić.
Silikonowa złączka wytrzymuje w zasadzie każde doładowanie. Gdzies jest błąd. Niewłaściwe opaski albo jakiś element jest ruchomy i naciąga łącznik. Nie masz w audi takiego ciśnienia żeby rozerwało taki silikon. Ewentualnie był ze zbyt taniej chińskiej półki.

Silikonowa złączka wytrzymuje w zasadzie każde doładowanie. Gdzies jest błąd. Niewłaściwe opaski albo jakiś element jest ruchomy i naciąga łącznik. Nie masz w audi takiego ciśnienia żeby rozerwało taki silikon. Ewentualnie był ze zbyt taniej chińskiej półki.
Dzięki, zerknę po robocie jaki tam jest dostęp, może uda mi się samemu to wymienić.

W skrócie: jeździć, obserwować. :redford:

Back