DIDASKALIA
M-1 Global Middleweight
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W 2 min znalazłemJebnął przewód od turbo. W hurtowniach nie ma, w ASO 800zl![]()
![]()
Takie włożyłem. Uszczelniłem jeszcze pakułą dla pewności
Jecze srebrna taśma i predzej progi zgnijo nisz to puści.Takie włożyłem. Uszczelniłem jeszcze pakułą dla pewności
Dobierz silikonowe kolanko. Bez problemu powinieneś znaleźć.Jebnął przewód od turbo. W hurtowniach nie ma, w ASO 800zl![]()
![]()
W Audiolce o to nie będzie ciężkoJecze srebrna taśma i predzej progi zgnijo nisz to puści.

No i tu w przypadku kolegi od razu wiadomo, że mamy do czynienia z prawdziwym specjalistąDobierz silikonowe kolanko. Bez problemu powinieneś znaleźć.

To ode mnie trwalsze.No i tu w przypadku kolegi od razu wiadomo, że mamy do czynienia z prawdziwym specjalistą
![]()
#tjuning
![]()
Napisz na niej jeszcze SPORTNo i tu w przypadku kolegi od razu wiadomo, że mamy do czynienia z prawdziwym specjalistą
![]()
#tjuning
![]()

Napis ma znaczenie drugorzędne. Ta sama chińska fabryka tłucze wszystkie silikony dostępne w sieci. Porównanie organoleptyczne nie wykazuje żadnych różnic po za napisem. Są tylko dwie wersje: cieńsza ścianka i grubsza ścianka co w zasadzie też nie ma znaczenia bo zwykły silnik (nie do sportu) nie generuje ciśnienia którego nie wytrzymają takie łączniki silikonowe.Napisz na niej jeszcze SPORT![]()
Napis ma znaczenie drugorzędne. Ta sama chińska fabryka tłucze wszystkie silikony dostępne w sieci. Porównanie organoleptyczne nie wykazuje żadnych różnic po za napisem. Są tylko dwie wersje: cieńsza ścianka i grubsza ścianka co w zasadzie też nie ma znaczenia bo zwykły silnik (nie do sportu) nie generuje ciśnienia którego nie wytrzymają takie łączniki silikonowe.
od razu widać, że chuja się znasz na tuningu. Każdy wie, że napis SPORT dodaje 20 KM. 
Prawie tyle co wielki spojler!od razu widać, że chuja się znasz na tuningu. Każdy wie, że napis SPORT dodaje 20 KM.
![]()
Jeszcze "naklejki mocy" ewentualnie jak kto woli tzw "lista niespełnionych życzeń".Prawie tyle co wielki spojler!
No i czerwony lakier, jak auto czerwone to wiadomo że szybkieod razu widać, że chuja się znasz na tuningu. Każdy wie, że napis SPORT dodaje 20 KM.
![]()

W dodatku co roku to samo. Prasa motoryzacyjna szczególnie w wydaniu internetowym to od dawna "rozrywka" uwłaczająca ludzkiej inteligencji.Te debile sami te historie wymyślają :-D
![]()
Pan Mariusz mył auto przed domem. "Zobaczyłem strażników i zaniemówiłem". Mandat zabolał
Wielu kierowców decyduje się na samodzielne mycie auta na podjeździe. Choć wydaje się to niewinne, w rzeczywistości taka czynność może skończyć się wysokim mandatem. "Myjąc samodzielnie samochód, chciałem zaoszczędzić na pobytach na myjni bezdotykowej, gdzie za wizytę płaciłem średnio 12 zł.www.auto-swiat.pl
Ja jeżdżę tylko benzynami i od lat Millers. Śmigają mi furki bez problemu.Dawniej lałem właśnie Motula,nie narzekałem,ale słyszałem,że często można trafić na podróbki,więc przerzuciłem się na Millersa i używam tej marki od 8 lat. Jak zmieniłem w dieslu właśnie z Motula na Millersa to odczułem delikatną różnicę, auto jakby chodziło bardziej "gładko" i cicho,ale na tyle ile w tym prawdy,a ile efektu placebo to sam nie wiem. W zeszłym roku po 14 latach jeżdżenia dieslem przerzuciłem się benzynę i też leję Millersa.
Moze plyn albo czujnik od klocków odczepiony w trakcie wymiany przypadkowo. Albo uszczelka pod głowicą bo to francusKurwa. Dzisiaj po wymianie opon i przejechaniu 100km zaczęło mi wyskakiwać "usterka układu hamulcowego" i tak co chwile. O dziwo hamulce ciągle sprawdzałem i działały, ale jechałem nieźle spanikowany. Się zastanawiam czy to może też być jakiś błąd komputera, bo w tamtym tygodniu wymieniłem akumulator bo mi poprzedni padł całkiem, a francuzy mają problemy z elektroniką (Megane III). Może być tak, że przy wymianie opon mi coś uszkodził wulkanizator? Trochę musiał powalczyć, bo poprzedni przykręcił cholernie mocno i się zastanawiam czy tam mogło się coś zjebac. Klocki i tarcze raczej sprawne, rok temu wymieniane. Ktoś coś? @Risky
hcyzsMoze plyn albo czujnik od klocków odczepiony w trakcie wymiany przypadkowo. Albo uszczelka pod głowicą bo to francus
Jaki to komunikat wyświetla czy może tylko kontrolka? Czujniki ciśnienia są? Może błędnie zinterpretowałes kontrolkę albo któreś z powyższych.Płyn hamulcowy kiedy był wymieniany?
Jeździć obserwowaćKurwa. Dzisiaj po wymianie opon i przejechaniu 100km zaczęło mi wyskakiwać "usterka układu hamulcowego" i tak co chwile. O dziwo hamulce ciągle sprawdzałem i działały, ale jechałem nieźle spanikowany. Się zastanawiam czy to może też być jakiś błąd komputera, bo w tamtym tygodniu wymieniłem akumulator bo mi poprzedni padł całkiem, a francuzy mają problemy z elektroniką (Megane III). Może być tak, że przy wymianie opon mi coś uszkodził wulkanizator? Trochę musiał powalczyć, bo poprzedni przykręcił cholernie mocno i się zastanawiam czy tam mogło się coś zjebac. Klocki i tarcze raczej sprawne, rok temu wymieniane. Ktoś coś? @Risky
Jaki to komunikat wyświetla czy może tylko kontrolka? Czujniki ciśnienia są? Może błędnie zinterpretowałes kontrolkę albo któreś z powyższych.
Albo uszczelka pod głowicą bo to francus
JebłemMożesz sprawdzić poziom płynu oraz przewody czujników zużycia klocków jeśli wystepują. Nie lekceważył bym bo z taką kontrolką to już widziałem samochody z niedokręconymi przewodami z których płyn powoli wyciekał. Może to być nieistotna bzdura elektryczna a równie dobrze usterka zagrażającą bezpieczeństwu.To jest bezpośredni komunikat na ekranie w aucie. Wyrzuca "Awaria układu hamulcowego" i świeci się czerwona kontrolka STOP i ta od układu. I tak przez 5 sekund, potem gaśnie, chociaż czas świecenia bywa różny bo pod koniec to świeciła dwie sekundy i gasła, ale też zdarzało się że dopóki nie zwolniłem do jakichś 20 km/h to się paliło i był komunikat dźwiękowy.
Jednym slowem jezdzic obserwowac.Możesz sprawdzić poziom płynu oraz przewody czujników zużycia klocków jeśli wystepują. Nie lekceważył bym bo z taką kontrolką to już widziałem samochody z niedokręconymi przewodami z których płyn powoli wyciekał. Może to być nieistotna bzdura elektryczna a równie dobrze usterka zagrażającą bezpieczeństwu.
Jednym slowem jezdzic obserwowac.

Niemiecka agentura z auto świata znowu bije pianę i straszy niepotrzebnie czytelników.Składaliście wnioski?
![]()
Już od jutra zmiana dla kierowców. Nagrywanie wyłącznie po złożeniu wniosku albo kara
Już w czwartek, 17 kwietnia, zacznie obowiązywać nowe rozporządzenie MON. Zgodnie z nim każdy, kto uwieczni na zdjęciu lub filmie obiekt o znaczeniu strategicznym dla bezpieczeństwa, lub obronności państwa, może ponieść poważne konsekwencje. Zakaz może też uderzyć w nieświadomych kierowców...www.auto-swiat.pl