Auto-Moto czyli o tym czym się poruszamy po drogach

Nie trzeba było :)
Ale miałem dospawany dodatkowy ząbek, by fotel można było na tej prowadnicy wysunąć dalej :)
Dobre czasy!
Jak teraz sobie przypomnę, to czasem 100 po mieście się jechało, a każdy zakręt z piskiem opon. Zrywa ciężko było zrobić, ew. na wstecznym ;)
Muza z jamnika na baterie i heja:cowboy:

@kaczka41 a w czasie deszczu nie wylaczala ci sie wycieraczka przy zmianie biegow? Ja zawsze kolanem podbijalem przelacznik :( Chyba ze ten jeden zabek wiecej by mnie uratowal :)

Audi A1 rok 2011+ czy ktoś poruszał się tym maleństwem ? Ma ktoś jakieś doświadczenia?

Może Elton będzie w stanie Ci pomóc.

audi-a1-art-car-to-b_600x0w.jpg

Audi A1 rok 2011+ czy ktoś poruszał się tym maleństwem ? Ma ktoś jakieś doświadczenia?
Nie wiem do czego miałby Ci służyć ten samochód, ale myślę, że w tej cenie znajdzie się coś lepszego. Nigdy nie miałem styczności z A1, ale popatrzyłem na necie i jak na takie pieniądze, to samochód strasznie ubogi.

Nie wiem do czego miałby Ci służyć ten samochód, ale myślę, że w tej cenie znajdzie się coś lepszego. Nigdy nie miałem styczności z A1, ale popatrzyłem na necie i jak na takie pieniądze, to samochód strasznie ubogi.
Miejski szybki samochód ( jako drugie auto ) dystanse nie dłuższe niż 50-70 km w jedną stronę.

Człowiek jedzie do galerii, szuka miejsca, wszystko na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, a takie burzujstwo i frajerstwo wjeżdża i ma w dupie wszystko...
image.jpeg

Ktoś z forumowiczów posiada(ł) Mazde 6 II? Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem zmiany Civica i właśnie nad Mazda i Insignia się zastanawiam.

Ktoś z forumowiczów posiada(ł) Mazde 6 II? Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem zmiany Civica i właśnie nad Mazda i Insignia się zastanawiam.
Połowa 6 ma zgnite progi :) druga połowa nie jest wystawiona na sprzedaż :D

No właśnie też mi kumpel o tej gnijącej tendencji wspominał. Mimo wszystko będę szukał z kuzynem w DE może znajdzie się coś ciekawego.

Mój brat ma Insignie od paru miesięcy i sobie chwali póki co. Wejdź na autocentrum.pl I tam poczytaj opinie.

Ja bym szukał Insigni, ale nie z początku produkcji. Później, w miarę upływu czasu usterki były korygowane. W dodatku będzie większy wybór, bo auto jest dosyć popularne. Z drugiej strony Madzia 6 II zachwyca stylistyką i przyjemnością czerpana z jazdy. Rozwazylbym też Mondeo. Kupisz na pewno taniej, młodszy egzemplarz.

Kurde, ale z takim podejściem to ja auta nie kupię i zostane z Honda xD

Miałem nadzieje ze ktoś napisze komentarz typu "bierz mazde, chuj ze gnie, jak jeździ się zajebiście !!!"

Last edited:
Jak pojedziesz gdzieś Mazdą, to najwyżej wrócisz ze zgnitymi progami, ale dojedziesz jak pojedziesz Insignią, to możesz nie wrócić o mocy własnego silnika, tylko lawetą:P

Kurde, ale z takim podejściem to ja auta nie kupię i zostane z Honda xD

Miałem nadzieje ze ktoś napisze komentarz typu "bierz mazde, chuj ze gnie, jak jeździ się zajebiście !!!"
Ja bym brał mondeo. Ewentualnie 508. Co do mazdy, pisałem kiedyś, że jak chodzę do pracy to mijam czasem takie piękne, 5 letnie. Jedna biała, z pomarańczowym i nadkolami, hehe

Back