Auto-Moto czyli o tym czym się poruszamy po drogach

Kurwa to ja z kumplem kiedyś natrafiłem na patrol który jeździł po mieście jakimś starym zarysowanym i obitym kangurem.
Jak się zrównali z nami jak szliśmy chodnikiem to przez chwilę myślałem że to jakieś jego ziomki bo coś zaczęli do niego gadać.
Dopiero po kilku sekundach usłyszałem że zwrócili mu uwagę na że ma otwartego browara. :korwinlaugh:
Na szczęście się nie spruli, zwrócili tylko uwagę żeby tak się nie afiszować i pojechali dalej. :tiphatb:
Kiedyś, wcale nie aż tak dawno, za picie na murku zajechali do nas Lanosami :beczka:

To podpytaj
Chłop jeszcze nie zamontował a dostał kamerkę rok temu we wrześniu
:beczka:
Dogadalibyście się :lol:

Wracając do opon, zaryzykowałem i kupiłem te używane Pirelli na allegro. Stan wizualny był idealny, ale stres był czy nic nie wyskoczy jak dostaną ciśnienia. Byłem dzisiaj założyć, wszystko sikalafą, ziomek z wulkanizacji powiedział, że niewiele różnią się od nowych. Tym sposobem za 1100zł kupiłem dwuletnie opony z 7mm bieżnikiem w idealnym stanie :antonio:
Nówki 2800zł.

17297963021825632985652638167144.jpg
zamknąłem warsztat na dwa dni i uskuteczniam prywatę. Niniejszym przód złożony po lakierowaniu. Mam dość a jeszcze jutro tył. Jak mi znowu ktoś obetrze nowy lakier to od razu wbijam cwela poznańskim zwyczajem.

View attachment 111914zamknąłem warsztat na dwa dni i uskuteczniam prywatę. Niniejszym przód złożony po lakierowaniu. Mam dość a jeszcze jutro tył. Jak mi znowu ktoś obetrze nowy lakier to od razu wbijam cwela poznańskim zwyczajem.
I pójdziesz siedzieć, jak propagator zwyczaju ;)

EDIT:
A na powazniej to grubo, szacun. 2 dni urlopu na - de facto - hobby, tak trzeba zyc!

Chłop jeszcze nie zamontował a dostał kamerkę rok temu we wrześniu
:beczka:
Dogadalibyście się :lol:

Wracając do opon, zaryzykowałem i kupiłem te używane Pirelli na allegro. Stan wizualny był idealny, ale stres był czy nic nie wyskoczy jak dostaną ciśnienia. Byłem dzisiaj założyć, wszystko sikalafą, ziomek z wulkanizacji powiedział, że niewiele różnią się od nowych. Tym sposobem za 1100zł kupiłem dwuletnie opony z 7mm bieżnikiem w idealnym stanie :antonio:
Nówki 2800zł.

Już po temacie.

Tylko żonie znowu nie pożycz
:roberteyeblinking:
Po wszystkich przygodach sam też jeżdżę bardzo ostrożnie. Naprawy blacharsko lakiernicze są teraz dość drogie a po za tym jest problem z niektórymi częściami. Uszczelke szyby ściągałem aż od szmatogłowych z Dubaju. Mówiłem że jest z tym problem ale pan który demontował szybę czołową MUSIAŁ spierdolić uszczelkę. W gratisie uszkodził też mechanizm wycieraczek ale udało mi się to naprawić.

Back