Seven25
Bellator Middleweight
To wiedziałem, ale zawsze reprezentował rosje. A dzisiaj Kirgistanma obywatelstwo Kirgistanu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To wiedziałem, ale zawsze reprezentował rosje. A dzisiaj Kirgistanma obywatelstwo Kirgistanu.
. Ten zadufany Beterbiev nie przełknie tego
.Na razie Bivol znów zwolnił, więc pewnie chuj z tego będzie.To będzie coś pięknego jak na koniec kariery Bivol zabierze mu te wszystkie pasy i rekord. Ten zadufany Beterbiev nie przełknie tego
.
No Beterbiev się elegancko rozkręca.Na razie Bivol znów zwolnił, więc pewnie chuj z tego będzie.
Nie wiem, walczy z 40 latkiem po kontuzji kolana i ma problemy po raz drugiTo będzie coś pięknego jak na koniec kariery Bivol zabierze mu te wszystkie pasy i rekord. Ten zadufany Beterbiev nie przełknie tego
.
tez tak mam, Bivol wyraznie specjalnie odpuscil te rundy.3:2 Bivol
Teraz zobaczmy czy specjalnie.tez tak mam, Bivol wyraznie specjalnie odpuscil te rundy.
3:2 Bivol

No ale Beterbiev to prawdziwy kozak, postrach tej kategorii, niepokonany, uważany za najlepszego w tej wadze w historii- na szali wszystkie pasy i pas RING. A tu koniec kariery odebrane zero w rekordzie i wszystkie tytuły. A to że miał kontuzje to kogo to obchodzi. A czy ma problemy Bivol....no to jest najwyższy światowy poziom trudno żeby było łatwo.Nie wiem, walczy z 40 latkiem po kontuzji kolana i ma problemy po raz drugi
Nie brzmi to aż tak imponująco
ta dla Bivola, wiecej cennych ciosow, Beterbiev duzo na rekawice trafial4:3 Beterbiev