Wyniki Artur Beterbiev vs Dmitrii Bivol 2 – wyniki gali z Arabii Saudyjskiej

Bakole skończył rozjebany w drugiej rundzie jak paczka draży:rutekajak:
A on ma dopiero 33 lata. W moim wieku chłop
tam podobno 2bańki były na stole, to będzie teraz Rokefelerem w tym swoim Kongo, więc pewnie mu to koło pędzla lata, że przegrał

Pomogło że przyszedł najcięższy w karierze

Albo chciał DDD ujebać albo złamać go

Na króla Szkocji starczyło
Szczerze to nie myślałem, że tak się skończy myślałem, że zacznie go rozmontowywać od 5-6 rundy bo nie bedzie miał siły. Albo trafił w chuj w jakiś punkt, albo Bakole wcale nie jest taki mocny, a z jego stylem. To raczej będzie często padał.

Kurwa jak ten pieniądze rządzi światem, typ przeprowadza wywiad z szejskiem na największej gali bosku na świecie, a ciapty podczas wywiadu opierdala jakiegoś Aliego... nie do pomyślenie na innych galach

Szczerze to nie myślałem, że tak się skończy myślałem, że zacznie go rozmontowywać od 5-6 rundy bo nie bedzie miał siły. Albo trafił w chuj w jakiś punkt, albo Bakole wcale nie jest taki mocny, a z jego stylem. To raczej będzie często padał.
Myślałem że Parker albo go wypunktuje albo skończy w późniejszych rundach jak Bakole się wystrzela bo bez obozu

a tu zaczął tańczyć bez muzyki

A ja za Arturem bo ma fajniejszy jebut :beczka:

obraz_2025-02-22_235853218.png

Najcięższa walka do kibicowania z jednej strony ruski z drugiej kadyrowiec, po ostatniej uwadze szejka, to jak Bivol dojedzie do punktów to pewnie tym razem wygra XD, bo jak widać dzisiaj sędziowie wcale nie są stronniczy :werdum:

Najcięższa walka do kibicowania z jednej strony ruski z drugiej kadyrowiec, po ostatniej uwadze szejka, to jak Bivol dojedzie do punktów to pewnie tym razem wygra XD, bo jak widać dzisiaj sędziowie wcale nie są stronniczy :werdum:
Sheeraz przegrał więc to najlepszy dowód na obiektywność sędzi.... a nie czekaj, powinno wyjść inaczej :beczka:

Czy mi się wydaje czy Bivol wychodził pod flagą Kirgistanu ?? Bo słuchałem pół na pół i nie wiem czy to o miejscu urodzenia mówili czy że reprezentuje? Bo jak tak to mnie przekonał. Niech napierdala czeczena

Last edited:
Czy mi się wydaje czy Bivol wychodził pod flagą Kirgistanu ?? Bo słuchałem pół na pół i nie wiem czy to o miejscu urodzenia mówili czy że reprezentuje? Bo jak tak to mnie przekonał. Niech napierdala czeczena
ma obywatelstwo Kirgistanu.

Back