Hellah
UFC Lightweight
Jakby jeszcze potężny Józef wpierdolił UsykowiParker co za passa, Wilder, Zhang a teraz Bakole.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jakby jeszcze potężny Józef wpierdolił UsykowiParker co za passa, Wilder, Zhang a teraz Bakole.![]()

tam podobno 2bańki były na stole, to będzie teraz Rokefelerem w tym swoim Kongo, więc pewnie mu to koło pędzla lata, że przegrałBakole skończył rozjebany w drugiej rundzie jak paczka draży
A on ma dopiero 33 lata. W moim wieku chłop
3,8 zielonychtam podobno 2bańki były na stole, to będzie teraz Rokefelerem w tym swoim Kongo, więc pewnie mu to koło pędzla lata, że przegrał

to nawet jeszcze lepiej3,8 zielonych
Pomogło że przyszedł najcięższy w karierzeAle trzeba przyznać, że zaczął mieć pierdolnięcie.
Żałuj Mokebe prawie złamał ring, tak jebnął.kurwa zasnalem....![]()
Bakole prawie teżkurwa zasnalem....![]()
Szczerze to nie myślałem, że tak się skończy myślałem, że zacznie go rozmontowywać od 5-6 rundy bo nie bedzie miał siły. Albo trafił w chuj w jakiś punkt, albo Bakole wcale nie jest taki mocny, a z jego stylem. To raczej będzie często padał.Pomogło że przyszedł najcięższy w karierze
Albo chciał DDD ujebać albo złamać go
Na króla Szkocji starczyło
Myślałem że Parker albo go wypunktuje albo skończy w późniejszych rundach jak Bakole się wystrzela bo bez obozuSzczerze to nie myślałem, że tak się skończy myślałem, że zacznie go rozmontowywać od 5-6 rundy bo nie bedzie miał siły. Albo trafił w chuj w jakiś punkt, albo Bakole wcale nie jest taki mocny, a z jego stylem. To raczej będzie często padał.
Moja żona i synek równieżkurwa zasnalem....![]()
Moja żona i synek również

Sheeraz przegrał więc to najlepszy dowód na obiektywność sędzi.... a nie czekaj, powinno wyjść inaczejNajcięższa walka do kibicowania z jednej strony ruski z drugiej kadyrowiec, po ostatniej uwadze szejka, to jak Bivol dojedzie do punktów to pewnie tym razem wygra XD, bo jak widać dzisiaj sędziowie wcale nie są stronniczy![]()

No i przejebałem dolary... fajnie i płynnie leci ta gala dzisiajStawiam dolary przeciw orzechom ze przed Jozkiem i Bakole bedzie jakies pierdolenie...
ma obywatelstwo Kirgistanu.Czy mi się wydaje czy Bivol wychodził pod flagą Kirgistanu ?? Bo słuchałem pół na pół i nie wiem czy to o miejscu urodzenia mówili czy że reprezentuje? Bo jak tak to mnie przekonał. Niech napierdala czeczena