A po co te zacieki na filmiku? nie wiem jak innych ale mi to przeszkadza i dla mnie wcale nie wygląda jakos super. Po za tym OK tylko szkoda że nie było tego KO z KSW exstra bo było bardzo ładne
Tworzysz najlepsze highlighty na tym forum, to na pewno. Masz smykałkę do tego. Ale faktycznie, filtr jest zbyt mocny w tym filmiku. Za to muszę Cie pochwalić za dobór muzyki (w tym i pozostałych filmikach). W końcu ktoś, kto nie bierze nudnego, pompatycznego pierdzenia orkiestrowego, tylko naprawdę oryginalne i klimatyczne kawałki.
Naprawde fajny HL. Jedyne do czego moge sie przyczepic to do poczatku czarno-bialy film muzyka taka smutna i te zacieki (ktore moim zdaniem fajnie wpasowane sa) dawaly wrazenie jakby Antos umarl. Ogolnie wszystkie 3 klasa chyba najlepsze z produkcji z tego forum. Jakich jeszcze zawodnikow planujesz zrobic ?
zdejmij tą mgiełkę z ujęć kolorowych, a zostaw na ujęcia czarnobiałe - przeszłość. I wtedy napiszę Ci, że to najlepszy Twój filmik. A tak, to ta mgiełka psuje całą atmosferę, bo człowiek zamiast skupić się na atmosferze hl, to myśli tylko jaka ta mgiełka wkur.. jąca :)
Zajebiste, dużo lepsze od poprzedniego. Nawet Chmielewskiego przedstawiłeś jako zajebiście efektownego zawodnika :D
edit: jak dla mnie mgiełka kozacka. Chyba najlepiej będzie, jak będziesz dodawał różne efekty do różnych highlightów, skoro każdemu pasuje co innego - i każdy znajdzie perełkę dla siebie.
No właśnie Panowie widzicie, ciężko wszystkim dogodzić jednym "mgiełka" się podoba innym nie :D Ale wezmę sobie do serca Wasze opinie i przy kolejnych produkcjach spróbuje znaleźć złoty środek :)
Bezpośrednio do KSW nic nie wysyłałem. Uważam, że muszę jeszcze sporo poprawić, ale być może kiedyś spróbuje :) Narazie jestem zadowolony z tego, że HL Michała znalazł się na kilku portalach :D
za pierwszym razem nic nie zauważyłem, za drugim myslałem ze mam że mam brudny monitor :) ale mnie to tam nie przeszkadza. Bardzo dobry HL.Myslałem ze KSW sie obudziło po bardzo dobrej gali MMA Attack i chce ich przebić. Za to muzyka genialna, az sobie sciągnąłem go na dysk :) Wie ktos moze co to za kawałek?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.