Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
fajkowe gówno dla jeleni, kogo to obchodzi, kto się tym jara?
Wszystko związane z tym atencjuszem jest ustalonym z góry "spektaklem".
Dudekfajkowe gówno dla jeleni, kogo to obchodzi, kto się tym jara?
Dopiero? Przecież o 2:00 joshua ma.wchodzicOgólnie to gala już trwa. Undercard:
View attachment 135729
No, nie wiem. Teraz ostatnia runda i według rozpiski jeszcze cztery walki przed ME.Dopiero? Przecież o 2:00 joshua ma.wchodzic
Ogólnie to uważam,że 98 procent osób tym żyjącym jest ciekawe czy będzie pierwsza śmierć we freak fighcie na świecie.

Kurwa jeszcze 4 walki, to ten Joshua najebie Paula około 5 rano, to ja mam wyjebane zarywać nocke na taki szit, idę spać, odpalę najwyżej jak nie zdążę zasnąć do tego momentu, kurwa miało być inaczej :/

Która teraz walka? Ale po Silvie to znów baby będą pół godziny..Będzie wcześniej Silva vs Woodley, gratka dla fana MMA
![]()
Silva vs WoodleyKtóra teraz walka? Ale po Silvie to znów baby będą pół godziny..
DejSilva vs Woodley
dawać go na Fame
Foliowa czapeczka Cię nie uciska?Czy nadal ktoś sądzi że te walki to nie ustawki?
A Jake zawsze da swoim zarobić,
dwóch jego dawnych ,,przeciwników” przytuliło sianko na dzisiejszej gali (Pająk i Woodley).
Show jak na Wrestelmanii.
To się przypomniało

Brak śmierci Paula będzie kosztował Joshue dużo arabskich baxterów i procentowy spadek ze sprzedaży koszulek, więc ci co wiedzą, to wiedzą i stawiają na rundy 1-2 po kursie 2.6.
Jedna viralowa rolka z tego nokautu wygeneruje mu więcej krugerandów niż cały ten kontrakt.
![]()

Co do rundy się pomyliłem