Anime związane z sztukami walk

"Moonrise" produkcji WIT studio (aot, Vinland saga) dostępne na netflixa, zostawiam na później ale obejrzałem jeden odcinek i animacja to jest top top chyba nie było anime sci-fi z tak dojebaną kreską.
Szkoda, ponoć fabularnie nie dowozi.

Na jakiej stronie obejrzę naruto? Odkąd nie ma wbijam czuję się jak dziecko we mgle :płacz:

Ja doleciałem już do tej wojny całej i przed najlepszymi momentami nie wiem dlaczego przestałem. Tez jadę od początku teraz
No to ja też od nowa bo pierwsze podejście miałem lata temu. Kiedyś przestałem bo leciałem cięgiem i po prostu było zmęczenie materiału ale teraz bardziej dawkuje plus pomijam niektóre fillery i jakoś to idzie ;)

No to ja też od nowa bo pierwsze podejście miałem lata temu. Kiedyś przestałem bo leciałem cięgiem i po prostu było zmęczenie materiału ale teraz bardziej dawkuje plus pomijam niektóre fillery i jakoś to idzie ;)
Fillery najlepiej wszystkie omijać oprócz powieści o młodym nagato, itachim i kakashim. Ja lecę z boruto, bo wychodzi teraz two blue Vortex i chcę poczytać. Na anime się nigdy nie doczekam.

Właśnie lecę z shippudenem, kiedyś oglądałem ale nigdy nie dokończyłem i zatrzymałem się na etapie z Painem ale teraz docisne do końca
SHINRA TENSEI :antonio:
Sasori… to przez cebulę albo coś do oka wpadło :płacz:
Ta ilość tych smutnych historii w Shippuudenie to jest szok - Nagato, Sasori, Obito czy Itachi. Piękna seria, będzie trzeba rewatch zrobić.

Solo Leveling sezon drugi potężny sztos, ale mnie szlag trafia, że nie zaczęli nawet produkcji 3 sezonu i dalej go nie potwierdzili...

Ta ilość tych smutnych historii w Shippuudenie to jest szok - Nagato, Sasori, Obito czy Itachi. Piękna seria, będzie trzeba rewatch zrobić.

Solo Leveling sezon drugi potężny sztos, ale mnie szlag trafia, że nie zaczęli nawet produkcji 3 sezonu i dalej go nie potwierdzili...
Będzie w styczniu przyszłego roku.

Shippuden był piękny, top3 anime all time jak dla mnie. Sam się kiedyś do rewatcha przymierzałem, ale mogliby wypuścić jakiś remastered, bo połowa Shippudena jest w formacie 4:3. 100x bardziej wolałbym remaster Shippudena niż to gówno Boruto, obejrzałem trochę odcinków Boruto, straszne dziadostwo.

Shippuden był piękny, top3 anime all time jak dla mnie. Sam się kiedyś do rewatcha przymierzałem, ale mogliby wypuścić jakiś remastered, bo połowa Shippudena jest w formacie 4:3. 100x bardziej wolałbym remaster Shippudena niż to gówno Boruto, obejrzałem trochę odcinków Boruto, straszne dziadostwo.
Boruto się rozkręca. Mam nadzieję że wypuszcza w końcu two blue vortex.

Skończyłem Naruto Shippuuden, ale pojebana końcówka :frankapprove: Chociaż ostatnie starcie mogli sobie darować. W każdym razie miałem tu wpaść zapytać czy warto się brać za Boruto ale widzę że opinie mieszane.

@Gaara Boruto jako anime jest już skończone?

Skończyłem Naruto Shippuuden, ale pojebana końcówka :frankapprove: Chociaż ostatnie starcie mogli sobie darować. W każdym razie miałem tu wpaść zapytać czy warto się brać za Boruto ale widzę że opinie mieszane.

@Gaara Boruto jako anime jest już skończone?
Nie jest. Omijanie fillerow to jedyna możliwość, żeby się do tego nie zrazić. Musisz przymknąć oko na znerfienie naruto i sasuke, to w końcu anime o boruto ale sama historia jest całkiem spoko.

Nie jest. Omijanie fillerow to jedyna możliwość, żeby się do tego nie zrazić. Musisz przymknąć oko na znerfienie naruto i sasuke, to w końcu anime o boruto ale sama historia jest całkiem spoko.
To jak tak patrzę na ogladajanime.pl to większość to fillery O.o

To ogarnę z pominięciem fillerów. A jak z filmem kinowym Boruto? Warto czy nie?
Boruto jest zajebiste. Wolno sie rozkręca ale to co teraz sie dzieje to kosmos jakis , TBV wcale nie jest gorsze niż shippuden aktualnie. Do momentu omnipotence Boruto bylo mocno średnie.

No dobra, dawać już ten drugi sezon :awesome:

https: //x.com/ChibiReviews/status/1858352414643851713?t=KQddUjB5oQSyDEyB7QIpxw&s=19

Sharing La Frontier - sceptycznie podchodziłem ale zajebista baja, lajtowy shonenik(?) do wciągnięcia, polecam jak najbardziej.
(?)- bo w sumie akcja(e) dzieją się w grze VR.

No dobra, dawać już ten drugi sezon :awesome:

https: //x.com/ChibiReviews/status/1858352414643851713?t=KQddUjB5oQSyDEyB7QIpxw&s=19

Ahh ... twitter + cohones nie pozwalają dzielić się z wami tak zacnym tytułem xD

my-dress-up-darling-gif-file-4882kb-kmy0b3fagc6hfjot.gif

My-Dress-Up-Darling-Episode-2-Bikini-Clad-Marin-Shows-Feet.jpg

Back