Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dokańczam One-Punch Mana i się za to biorę.Po przeczytaniu ostatnich stron zrobiła mi się taka sama listaHell's Paradise, Solo Leveling i Kaiju no.8 do obejrzenia, tak? Nie pojebałem nic? xD

W tych ostatnich 6 epach raczej humoru już nie będzie@Gaara podaj jeszcze parę takich perełek z lat poprzednich, ostatni tydzień w robocie trochę luźniej to z tej twojej listy zostało mi raptem 6 epów Kaiju
Solo Leveling dla mnie top chyba, idealnie pasuje mi ten klimat, gdzie nie ma za dużo typowego japońskiego humoru xD
Hell's Paradise też świetne, szkoda, że kolejny sezon dopiero za rok, więc pewnie wszystko zapomnę
Kaiju póki co też spoko, ale jak dla mnie trochę za dużo typowo japońskich głupich żartów
możesz obczaic inuyashiki, trochę przygnębiający i dosyć pojebany serial. Nie każdemu siedzie ale i tak myślę, że warto zobaczyć.Jeszcze dwa. A właśnie miałem wrzucać kurwa cwele zaiebaneWidzę, że został już tylko ostatni odcinek, więc mogę śmiało ruszać z s02 Solo Leveling.
A jujutsu kaisen to będzie jeszcze kontynuacja czy kończy się na tych dwóch sezonach?Jeszcze dwa. A właśnie miałem wrzucać kurwa cwele zaiebaneView attachment 123677
Będzie, we wrześniu dopiero skończyła się manga JJK. MAPPA w 2025 ma drugi sezon Jigokuraku wypuścić, to Jujutsu Kaisen pewnie w 2026 najwcześniej.A jujutsu kaisen to będzie jeszcze kontynuacja czy kończy się na tych dwóch sezonach?

Jigokuraku ma być na początku 2026 dopiero. A jjk wydaje mi się, że zrobią jeszcze 2 sezony. Mappa nie ogarnia, teraz Lazarus wyjdzie, to gdzie inne anime.Będzie, we wrześniu dopiero skończyła się manga JJK. MAPPA w 2025 ma drugi sezon Jigokuraku wypuścić, to Jujutsu Kaisen pewnie w 2026 najwcześniej.
Chyba, że odjebią taki numer jak Ci od Kimetsu no Yaiba, co teraz z finałowego arcu, będą robić 3 filmy przez 5 lat![]()
JPRDL właśnie obejrzałem 11 ep, co tu się odjebałoJeszcze dwa. A właśnie miałem wrzucać kurwa cwele zaiebaneView attachment 123677

Kiedy kończy się sezon, za tydzień czy za dwa? Obejrzałem 5 epów drugiego i stwierdziłem, że poczekam aż będzie całość.JPRDL właśnie obejrzałem 11 ep, co tu się odjebało
Mogłem wytrzymać jeszcze dwa tygodnie. Teraz rozumiem mema @Gaara![]()
30.03Kiedy kończy się sezon, za tydzień czy za dwa? Obejrzałem 5 epów drugiego i stwierdziłem, że poczekam aż będzie całość.
Gwarantuje Ci, że po 30tym właśnie będzie największy wkurw z racji braku następnych odcinków.skorzystam z Waszych rad i poczekam w takim razie do 30.
![]()
A ja nienawidzę tego, że jiraiya zginął. Kishimoto będzie się smażyć w piekle za to.Gwarantuje Ci, że po 30tym właśnie będzie największy wkurw z racji braku następnych odcinków.
A co do samego 11 epa,
uwielbiam właśnie takie akcje jak ekipa z jakiegoś tytułu spada z planszy (anime 86). Ogólnie chciałbym by twórcy całkowicie odpięli wrotki i uśmiercili nie tylko nolnejmow ale i ważniejsze postacie, a tu ewidentnie poleciał tylko ten healer. Chociaż jak znam życie to jest jeszcze eliksir wskrzeszenia ;)
Przecież śmierć dziada pięknie nadaje głębi postaci Nagato, gdyby nie to, to zepsuliby Paina tak jak zjebali 3/4 Akatsuki traktując ich po łebkach.A ja nienawidzę tego, że jiraiya zginął. Kishimoto będzie się smażyć w piekle za to.
Nie ta bajkaMiałem rzucić okiem się @Gaara już chyba opowiedział końcówkę![]()

Przecież śmierć dziada pięknie nadaje głębi postaci Nagato, gdyby nie to, to zepsuliby Paina tak jak zjebali 3/4 Akatsuki traktując ich po łebkach.
Jiraiya to moja ulubiona postać, dlatego mnie ten chuj tak wkurwił.Przecież śmierć dziada pięknie nadaje głębi postaci Nagato, gdyby nie to, to zepsuliby Paina tak jak zjebali 3/4 Akatsuki traktując ich po łebkach.
Od Dragon Balla jest od chuja lepszych anime.Dragon Ball >
No ale to sentyment na zawsze wOd Dragon Balla jest od chuja lepszych anime.

No to wiadomo. Ale sentyment nie przesłania mi zdrowego rozsądkuNo ale to sentyment na zawsze w![]()