Anime związane z sztukami walk

Zazdro że oglądasz pierwszy raz xD mappa odjebala z drugim sezonem, mial byc w zeszłym roku w lutym, a będzie w 2026
Właśnie wczoraj czytam na necie i gdzieś padło info, że styczeń 2025. No więc myślę sobie zajebista sprawa, że zaraz będzie kontynuacja... No ale taki chuj i patrzę później, że jednak 2026 :(

Zazdro że oglądasz pierwszy raz xD mappa odjebala z drugim sezonem, mial byc w zeszłym roku w lutym, a będzie w 2026
Właśnie skończyłem. Wyjebany w kosmos tytuł :antonio: Jak można robić trzy lata drugi sezon. Kurwy nie ludzie z tego mappa.

Właśnie skończyłem. Wyjebany w kosmos tytuł :antonio: Jak można robić trzy lata drugi sezon. Kurwy nie ludzie z tego mappa.
Dobrze, że w ogóle działają przy tym zapierdolu. Na jjk 3 też pewnie poczekamy. Skumaj ile snk robili

Kuuurwa dzisiaj odpaliłem Disneya co by nadrobić Bleacha TYBW odcineczek z tego i zeszłego tygodnia sobie odpalić i co? I gowno, koniec sezonu. :siara:

Gdzie (poza tym, że :gdzie:) obejrzę wszystkie odcinki demon slayer? Jak rozumiem na Netflix jest tylko część? Czy po prostu tylko tyle wypuścili?

Back