VitoC
UFC Featherweight
zgłoszenie z raportu wykonywała ta osobanareszcie usuneli 'chinskie bajki', po trzech latach od raportu...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zgłoszenie z raportu wykonywała ta osobanareszcie usuneli 'chinskie bajki', po trzech latach od raportu...![]()

Jestem po 6 epkach. Zajebisty tytuł
Właśnie wczoraj czytam na necie i gdzieś padło info, że styczeń 2025. No więc myślę sobie zajebista sprawa, że zaraz będzie kontynuacja... No ale taki chuj i patrzę później, że jednak 2026 :(Zazdro że oglądasz pierwszy raz xD mappa odjebala z drugim sezonem, mial byc w zeszłym roku w lutym, a będzie w 2026
Jak jeszcze nie widziałeś kaiju no8 to też obczaj. Drugi sezon w lipcu, a ja kurwa wszystkie mangi kupiłem xD
Nie pierdol, że w lipcu... czyli te 2epy to tylko, ze w filmie było pokazane to puścili...Jak jeszcze nie widziałeś kaiju no8 to też obczaj. Drugi sezon w lipcu, a ja kurwa wszystkie mangi kupiłem xD

Niee, solo normalnie nadają. Kaiju no8 wychodzi w lipcuNie pierdol, że w lipcu... czyli te 2epy to tylko, ze w filmie było pokazane to puścili...
![]()
Właśnie skończyłem. Wyjebany w kosmos tytułZazdro że oglądasz pierwszy raz xD mappa odjebala z drugim sezonem, mial byc w zeszłym roku w lutym, a będzie w 2026
Jak można robić trzy lata drugi sezon. Kurwy nie ludzie z tego mappa.Dobrze, że w ogóle działają przy tym zapierdolu. Na jjk 3 też pewnie poczekamy. Skumaj ile snk robiliWłaśnie skończyłem. Wyjebany w kosmos tytułJak można robić trzy lata drugi sezon. Kurwy nie ludzie z tego mappa.
Jeszcze to.Hell's Paradise, Solo Leveling i Kaiju no.8 do obejrzenia, tak? Nie pojebałem nic? xD
Jak nie mają polskiej dystrybucji crunchyroll(C+) to powinny być na shindenie, tylko musisz konto założyć.Na jakich stronach oglądacie anime?
Chciałbym nadrobić Aldnoah Zero i Kenshina.
Gdzie (poza tym, że) obejrzę wszystkie odcinki demon slayer? Jak rozumiem na Netflix jest tylko część? Czy po prostu tylko tyle wypuścili?
Nie ma nigdzie. Wpisz w wyszukiwarce jujutsu kaisen google drive I nie dziękuj.Na jakiej stronie oglądacie jujutsu kaisen?
Nie dziękujęNie ma nigdzie. Wpisz w wyszukiwarce jujutsu kaisen google drive I nie dziękuj.
.