Anime związane z sztukami walk

Fairy Tail dobre? Widziałem ostatnio w topce na oglądajanime przy starcie nowego sezonu. Chyba kiedyś nawet to oglądałem, ale jakoś w czasach jak tam było ~30epków, a teraz widzę, że jest ponad 300 w 4 sezonach, a akurat lubię tasiemce. Ogólnie w anime, shounen, tasiemiec i dobra fabuła to jest to co kocham.

Niestety twórcy One Piece zrobili sobie przerwę do kwietnia :childcry:

@Gambit @Gaara

Last edited:
Ja z kaiju nie wstrzymałem i zamówiłem wszystkie tomy mangi.
Ja tak, że mnie przypięło do przeczytania mangi to miałem tylko przy Shippudenie i Bleach'u SKH, ale to akurat za free online szło dorwać.

Fairy Tail dobre? Widziałem ostatnio w topce na oglądajanime przy starcie nowego sezonu. Chyba kiedyś nawet to oglądałem, ale jakoś w czasach jak tam było ~30epków, a teraz widzę, że jest ponad 300 w 4 sezonach, a akurat lubię tasiemce. Ogólnie w anime, shounen, tasiemiec i dobra fabuła to jest to co kocham.

Niestety twórcy One Piece zrobili sobie przerwę do kwietnia :childcry:

@Gambit @Gaara
Nie oglądałem fairy tail chociaż się przymierzam, a one piece mi nie podchodzi z żadnej strony xD teraz jadę z "czy jest coś złego w wyrywaniu lasek w lochach". Nazwa beznadziejna, a w sumie fajna przygodowka.

Ja tak, że mnie przypięło do przeczytania mangi to miałem tylko przy Shippudenie i Bleach'u SKH, ale to akurat za free online szło dorwać.
A ja ogólnie mam od chuja mang w domu :werdum:

IMG_20241221_143523.jpg

Kto nie był, niech żałuje :antonio:

Google mówi, że Solo Leveling, @Gaara zachwalał.
Tak jest. Od 4 stycznia drugi sezon, kinowka tylko bardziej napalila.

Jigokuraku dopiero w 2026, jujutsu kaisen film w maju, trzeci sezon nie wiadomo. Wyjebać tę mappe w pizdu.

Dandadan już w czerwcu.

Tak jest. Od 4 stycznia drugi sezon, kinowka tylko bardziej napalila.
Gdzieś czytałem, że s02 ma być nastawiony na historie jakichś drugoplanowych postaci, w mniejszym stopniu na głównym protagoniście. Także chujnia.

Gdzieś czytałem, że s02 ma być nastawiony na historie jakichś drugoplanowych postaci, w mniejszym stopniu na głównym protagoniście. Także chujnia.
No po pierwszych dwóch epizodach nie dało się tego odcuc. Ja tam się mocno nakrecilem

Kurwa skończyłem pierwszy sezon Vinland saga, co to jest za cudo, że jeszcze są jakieś anime, które mogą mnie tak wciągnąć.

Kurwa skończyłem pierwszy sezon Vinland saga, co to jest za cudo, że jeszcze są jakieś anime, które mogą mnie tak wciągnąć.
Chciałem to obejrzeć ale po pierwszej scenie mnie odepchnęło.
No nie kupuję wikingów walczących jak mistrzowie wschodnich sztuk walki i samurajowie, lecą na przód jednym skokiem i tną błyskawicznie jak katanami na lewo i prawo :usunto:

Chciałem to obejrzeć ale po pierwszej scenie mnie odepchnęło.
No nie kupuję wikingów walczących jak mistrzowie wschodnich sztuk walki i samurajowie, lecą na przód jednym skokiem i tną błyskawicznie jak katanami na lewo i prawo :usunto:
Anime o napierdalaniu bez jakichś kozaków? W pierwszym sezonie jest ich aż 4.

Anime o napierdalaniu bez jakichś kozaków? W pierwszym sezonie jest ich aż 4.
Tzn. ja to rozumiem tylko ten sposób animacji.
U samurajów czy ninja to działa wg mnie, ale przy wikingach to tak średnio, ale i tak dam temu jeszcze szansę.

Mordo ale to jest anime. Japońskie. Obojętne kto by tam nie był, Wikingowie, Krzyżacy czy naziści. Zawsze są jacyś rozpierdalatorzy :werdum:
No wiem właśnie :lol:

Ale mogliby trochę wolniej się poruszać i bić toporami a nie jednym skokiem przelatywać przez 30 wrogów w mgnieniu oka, to nie przyczajony tygrys ukryty smok :beczka:

No wiem właśnie :lol:

Ale mogliby trochę wolniej się poruszać i bić toporami a nie jednym skokiem przelatywać przez 30 wrogów w mgnieniu oka, to nie przyczajony tygrys ukryty smok :beczka:
To powiem ci tak, nie ma aż takiego czegoś dużo. Pierwsze 3-4 odcinki. I później jeszcze jest jeden jebany mutant. Ale nie skacze :werdum:

I powiem ci że ja strasznie zwlekałem z obejrzeniem, po opisach i trailerach.

Back