GroszMC
Bellator Heavyweight
U mnie Krecik zawsze klasa… trzeba pogadać to gada, trzeba zjebac to do spoduNie no co ty, w tym roku mi 3 z przodu wybije, no chyba nie wypada żebym zachowywał się jak gówniarz, nie uważasz?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
U mnie Krecik zawsze klasa… trzeba pogadać to gada, trzeba zjebac to do spoduNie no co ty, w tym roku mi 3 z przodu wybije, no chyba nie wypada żebym zachowywał się jak gówniarz, nie uważasz?

Został zatrzymany 14 października, więc na to wychodzi. Pytanie czy w ogole się pojawi info o przedłużeniu, bo o Rutku nikt nic nie napisał.Chyba w tym tygodniu, jak ktos juz wczesniej pisał, decyzja czy dalej areszt , czy wyjscie
Info raczej nie bedzie. Jezeli trener wyjdzie, to sie pojawi i bedzie oswiadczenie:)Został zatrzymany 14 października, więc na to wychodzi. Pytanie czy w ogole się pojawi info o przedłużeniu, bo o Rutku nikt nic nie napisał.
I wbijanie cwela hejterom?Info raczej nie bedzie. Jezeli trener wyjdzie, to sie pojawi i bedzie oswiadczenie:)
I wbijanie cwela hejterom?

Ktoś coś o Andrzeju czy dalej cisza
Siedzi.Ktoś coś o Andrzeju czy dalej cisza
A może leży?Siedzi.
Może, ale czasami.A może leży?
Dzięki.
Jak nie wstaje do apelu to na pewno.Może, ale czasami.
Mówi się na mieście, że szybko nie wyjdzie, i nie chodzi o areszt.Ktoś coś o Andrzeju czy dalej cisza
Napewno mu jest przykroKtoś coś o Andrzeju czy dalej cisza

Coś więcej?Mówi się na mieście, że szybko nie wyjdzie, i nie chodzi o areszt.
Mówią tak ludzie, którzy są blisko i znają sprawę. Bez szczegółów.Coś więcej?
Wiem, ale nie powiemMówią tak ludzie, którzy są blisko i znają sprawę. Bez szczegółów.

Czyli trener sztywniutko kolejne 3 miechy przyjął.Mówią tak ludzie, którzy są blisko i znają sprawę. Bez szczegółów.
Zaraz z Poldka zjedzie no jeszcze parę miesięcyCzyli trener sztywniutko kolejne 3 miechy przyjął.

Jak dzieci. Siedział będzie do sprawy ,a sprawa będzie jak się ogarnie inne sprawy (bo i trener nie na tyle ważny żeby go pokazać we wiadomościach).
P.S . Po sprawie też posiedzi![]()
Przepraszam
Wyborczej nie biorę nawet do ręki, za bardzo się raka mózgu boję.Wyborcza.pl
poznan.wyborcza.pl
Najebali granatów niepotrzebnie, ale za to bez konsekwencji.
Zaczyna się wybielanie… do trenera tak?Wyborcza.pl
poznan.wyborcza.pl
Najebali granatów niepotrzebnie, ale za to bez konsekwencji.