vitas
KSW Heavyweight
Wiewiórku, ale to Ty nakręciłeś te inbę, a nie on.wypisujesz takie wysrywy momentami ze musisz miec przykre zycie, nie tylko do mnie, mi juz przeszlo, bo jestes przypadkiem wybitnym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wiewiórku, ale to Ty nakręciłeś te inbę, a nie on.wypisujesz takie wysrywy momentami ze musisz miec przykre zycie, nie tylko do mnie, mi juz przeszlo, bo jestes przypadkiem wybitnym
Wiewiórku, ale to Ty nakręciłeś te inbę, a nie on.

Nawet nie mam 1% niepewności, że przedłużą areszt.To jak obstawiacie. Trener wyjdzie za 2 tygodnie , czy dalej mu przedłużają, co uwazam za chore w tym kraju.
Absolutny mistrz,źycie
jakby ktos jeszcze nie skumal o co chodzi z wiewiorka, sztywnym uliczym wojownikom, z cohones nie przeszla ta fota, ocenili po wygladzie jakim to leszczem musze byc, no coz, pozory myla, tutaj sami killerzy
![]()
To jak obstawiacie. Trener wyjdzie za 2 tygodnie , czy dalej mu przedłużają, co uwazam za chore w tym kraju.
Ja akurat nie osądzam po wyglądzie i mało mnie to interesuje.źycie
jakby ktos jeszcze nie skumal o co chodzi z wiewiorka, sztywnym uliczym wojownikom, z cohones nie przeszla ta fota, ocenili po wygladzie jakim to leszczem musze byc, no coz, pozory myla, tutaj sami killerzy
![]()
Ja akurat nie osądzam po wyglądzie i mało mnie to interesuje.
Natomiast po postach widać, że masz sajgon w głowie i powinieneś go ogarnąć zamiast szukać bezsensownych spin w necie.
Czemu chore skoro prawdopodobnie wyłapie dwucyfrowke?To jak obstawiacie. Trener wyjdzie za 2 tygodnie , czy dalej mu przedłużają, co uwazam za chore w tym kraju.
Czemu chore skoro prawdopodobnie wyłapie dwucyfrowke?
Na to to już od dobrych 65 stron za późnoDobra, wypierdalamy do tematu elektryka prąd nie tyka, bo zara się tu całkiem syf zrobi

Z grupy każdy swoją dole dostał, a głową to się ciężko podzielić.Buddyjski też wyszedł, a grupę miał... może trenera nie będą aż tak długo trzymać.. chociaż...
A jestem ciekawy panowie co o tym sądzicie. Bo ostra sie polaryzacja na temat tego gościa. Ma jakąś wgl grupę pseudo wyznawców którzy traktują go jak Robin Hooda, a tyle samo przeciwników którzy mu jadą. Ponoć sie rozjebał mówiąc językiem osiedla, korona jakaś czy tam 60 ? Czy system taki pazerny hatfu że za 2 bańki każdy się wykupi.Buddyjski też wyszedł, a grupę miał... może trenera nie będą aż tak długo trzymać.. chociaż...
Były informacje nie tylko o grupie ale że jeszcze kierownicę chcą mu dołożyć.Tyle co było aresztow wydobywczych to szok, 12, 18 miesiecy, miej wiecej po tyle chlopaki siedzieli, u trenera inna bajka bo nie chcą mu przyklepać grupy tylko morderstwo :s
Mam na niego wywalone jak na wszystkie gwiazdy jutuba i innych społecznościowych raków..wszystko zależy od tego czy "systemowi" wystarczy te 2 bańki czy będą chcieli wyciągnąć więcej.A jestem ciekawy panowie co o tym sądzicie. Bo ostra sie polaryzacja na temat tego gościa. Ma jakąś wgl grupę pseudo wyznawców którzy traktują go jak Robin Hooda, a tyle samo przeciwników którzy mu jadą. Ponoć sie rozjebał mówiąc językiem osiedla, korona jakaś czy tam 60 ? Czy system taki pazerny hatfu że za 2 bańki każdy się wykupi.
No mi też ten koleżka koło chuja latał, przespałem jego boom w internecie i nie wiem kim jest. Ale zaciekawiła mnie socjologia tej wojenki o gościa i gdzie leży prawda.Mam na niego wywalone jak na wszystkie gwiazdy jutuba i innych społecznościowych raków..wszystko zależy od tego czy "systemowi" wystarczy te 2 bańki czy będą chcieli wyciągnąć więcej.
Wyznawcy...No mi też ten koleżka koło chuja latał, przespałem jego boom w internecie i nie wiem kim jest. Ale zaciekawiła mnie socjologia tej wojenki o gościa i gdzie leży prawda.
Wyznawcy...
Drugi taki z ostatniego czasu oszust budda. Idioci demonstrowali pod aresztem.

Dlatego przedłużą o kolejne 3 miesiące. A co może być z Rutkiem? Ciekawe czy jest tak samo wesoły siedząc w pierdlu. Niesamowity debil. Miał kasę z KSW i frikow, sponsorzy, dziecko mu się urodziło, dom chyba wybudował a on kurwa wpadł jakby w gangu Olsena byłWiadomo, 20 lat temu nie mogli udowodnić pobicia ze skutkiem, ale teraz mają dowody na morderstwo![]()
Jest debil to niech odpokutujeDlatego przedłużą o kolejne 3 miesiące. A co może być z Rutkiem? Ciekawe czy jest tak samo wesoły siedząc w pierdlu. Niesamowity debil. Miał kasę z KSW i frikow, sponsorzy, dziecko mu się urodziło, dom chyba wybudował a on kurwa wpadł jakby w gangu Olsena był
i gdzie leży

Jebnięty system. Jakiś kolejny prokuratorzyna chcę sobie karierę naostrzyć na plecach trenera, a lubiłem Ankos , dobre koty wielkopolskie chłopy. I miałem nadzieje że rodaków z lubelszczyzny Oleksiejczuków wyostrzy na UFC.Wiadomo, 20 lat temu nie mogli udowodnić pobicia ze skutkiem, ale teraz mają dowody na morderstwo![]()
Niby człowiek się łudzi że ludzie są mądrzy a tu takie coś xD Robin Hooda mają pożal się boże, ale lepiej się jest ruchanym z jakimiś pozorami przynależnością i nadzieją niż na suchoWyznawcy...
Drugi taki z ostatniego czasu oszust budda. Idioci demonstrowali pod aresztem.

Idź na siłkę.źycie
![]()
Ostro jebłem śmiechem...No interaz wiadomo, że tutaj jest haker, który paraliżuje działanie ekspresu do kawy Delonżi bastka.
Kolega Mmayhem już pod spodem mojego postu ładnie to opisał.Czemu chore skoro prawdopodobnie wyłapie dwucyfrowke?