Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

W liczniku nie ma fizycznie podzespołów żeby coś zdalnie wyłączyć.
Mogą jedynie ściągnąć dane/zużycie, czyli wiadomości tekstowe

20 lat temu była na pewnym szpitalu wadliwa p.pozka. wszyscy wiedzieli, zgłoszony temat firmie serwisowej, ale dziennie zdażały się i trzy wyjazdy ekipy straży. To wtedy już za wyjazd było 5k.
(czy to było płacone koniec końców nie wiem, pewno @Shajs może coś więcej powiedzieć jak to wygląda).

:antonio:
Elektroda- zlot starych, niedojebanych pryków, zadufanych w sobie.
Moderacja to kurwa jakiś jebany żart.
Na żywo co drugi tam by miał wpierdol.
Powiem Ci że nawet za bardzo nie wiem jak to wygląda, bo podobnie jak w innych formacjach mamy różne wydziały. Ja jestem od brudnej roboty :wink:

Dlatego przedłużą o kolejne 3 miesiące. A co może być z Rutkiem? Ciekawe czy jest tak samo wesoły siedząc w pierdlu. Niesamowity debil. Miał kasę z KSW i frikow, sponsorzy, dziecko mu się urodziło, dom chyba wybudował a on kurwa wpadł jakby w gangu Olsena był
W sumie też mnie to zdziwiło, często walki brał, dom już wykończony był właściwie (zresztą sam dużo pracował nad jego budową), a potem się w jakieś napady bawił, jakby pieniądze mu były potrzebne, a raczej na nie nie narzekał, dziwne.

1736068495769.jpeg

Wy się tu kłuciecie o jakieś kibolskie wiewiórki i inne gowna a trener dalej leży na pryczy i przypuszczam że mu jest bardzo smutno :childcry:

Last edited:
To kiedy paczka od Cohones dla trenera ? Chodzi mi po głowie makowiec z jakąś raszplą, ale chyba te makowce to są passe na regale.

źycie

jakby ktos jeszcze nie skumal o co chodzi z wiewiorka, sztywnym uliczym wojownikom, z cohones nie przeszla ta fota, ocenili po wygladzie jakim to leszczem musze byc, no coz, pozory myla, tutaj sami killerzy

:kis:
Ale dlaczego ciągle podnosisz ten temat, nie od dzisiaj wiadomo ze wygląd nie świadczy o człowieku .Po prostu udajesz nie wiadomo jakiego twardziela , a jeżeli jesteś twardy, no tak wiesz naprawdę, to po co o tym ciągle gadasz i chcesz żeby ktoś tak pomyślał., Psy co dużo szczekają z reguły nie gryzą

Ale dlaczego ciągle podnosisz ten temat, nie od dzisiaj wiadomo ze wygląd nie świadczy o człowieku .Po prostu udajesz nie wiadomo jakiego twardziela , a jeżeli jesteś twardy, no tak wiesz naprawdę, to po co o tym ciągle gadasz i chcesz żeby ktoś tak pomyślał., Psy co dużo szczekają z reguły nie gryzą

OKI

Nie, bo wiem że kolega żartuje, ale jednak trochę chujowe te podjazdy w stronę Kapitana.

Z mojej strony żadnych dymów w tym roku nie będzie, chce być grzeczny, merytorycznie, bez przekleństw to pewnie kogoś wyjaśnię, ale nie będę rzucał wulgaryzmami na lewo i prawo, bo to tylko działa na moją niekorzyść.

Już się tutaj nawojowałem, teraz chce by mnie postrzegali jako dojrzałego człowieka, a nie gówniarza.

Nie, bo wiem że kolega żartuje, ale jednak trochę chujowe te podjazdy w stronę Kapitana.

Z mojej strony żadnych dymów w tym roku nie będzie, chce być grzeczny, merytorycznie, bez przekleństw to pewnie kogoś wyjaśnię, ale nie będę rzucał wulgaryzmami na lewo i prawo, bo to tylko działa na moją niekorzyść.

Już się tutaj nawojowałem, teraz chce by mnie postrzegali jako dojrzałego człowieka, a nie gówniarza.
Wymiekasz? :)

Back