Kar0l
WSOF Heavyweight
W Elblągu na Złomiarzu? hahaha Dobre to byłoJest jedno prawilne miejsce na ustawki z forum. Znajduje się w Elblągu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W Elblągu na Złomiarzu? hahaha Dobre to byłoJest jedno prawilne miejsce na ustawki z forum. Znajduje się w Elblągu.
A w ogóle wymieniliście się adresami czy może wybraliście jakiś neutralny grunt na mortal kombat? Park? Las? (wzorem kiboli) czy plac zabaw po zmierzchu?
Człooowieku, za dużo mądrych słów. Jak jesteś twardy jak blok betonu czy innego granitu to jesteś twardy i tyle, nie ma tłumaczenia i wyjątków. Żujesz pszczoły, wódkę zagryzasz krakowskim powietrzem a to że jeden na trzech twoich tak samo twardych kumpli się potknie o krzesło i przypadkiem powiesi na pasku od spodni? NO BYWA NO.
słyszałeś o uwarunkowaniach społecznych / rodzinnych? predyspozycjach genetycznych?
depresja może być egzogenna a może endogenna a najczęściej przyczyny tkwią gdzieś pośrodku.
mogłeś wychować się klatkę obok, z wiecznie najebanym i tłukącym cię ojcem albo mieć totalne deficyty uwagi i sam byś skończył wciągając mefedron i dziesionując staruszki

Tak, takprzeciez juz sie zesral i poszedl zglaszac sprawe na psy, czego kurwa nie rozumiecie?
żryj gruz cyganie

Narkotyki i alkoholizm to nie jest wyjście.Człooowieku, za dużo mądrych słów. Jak jesteś twardy jak blok betonu czy innego granitu to jesteś twardy i tyle, nie ma tłumaczenia i wyjątków. Żujesz pszczoły, wódkę zagryzasz krakowskim powietrzem a to że jeden na trzech twoich tak samo twardych kumpli się potknie o krzesło i przypadkiem powiesi na pasku od spodni? NO BYWA NO.
Przecież jak masz na ten przykład PTSD to też jesteś po prostu pała do bicia, trza było się nie rozklejać niczym twoja żona co została rozklejona przez tira na twoich oczach. GARDA TWARDA I ZACIŚNIĘTE PIĘŚCI NO.
![]()
Aferę kręci!?Dawaj białko a nie oczerniasz.
Tutaj należy doprecyzować. To krakowskie powietrze przepijasz wódkąwódkę zagryzasz krakowskim powietrzem

Ale lekko.Aferę kręci!?
Czy to ten mający uraz do magazynierów?
?
.
Wydaje mi się, że nawet wciągacz mefedronu, który nie jest ścierwem nie posunie się do okradania starców. Będzie się bujał po robotach, w międzyczasie ćpiąc. Analogicznie z naprutym osobnikiem. Jeden będzie wszczynał awantury a normalniejszy z nadmiarem promili dotoczy się do domu. To siedzi w głowie.skończył wciągając mefedron i dziesionując staruszki
Słabość jednostki to jedno, lecz trzeba spojrzeć na 2 stronę medalu czyli jakie kto miał obciążenie w życiu. Można tutaj wiele dywagowac, bo faktycznie przeważnie ćpający i alkoholicy to mendy lubiące się wysługiwać innymi i szkodzic postronnym osobom, lecz takich z wielkimi osiągnięciami, ktorzy mieli styczność z narko również nie zabraknie, chociaż sa w mniejszości.to właśnie objaw słabości jednostki.
Ten akurat ma odsiedziane kilkanascie lat i znów oczekuje na dwucyfrówkę od 2 lat w areszcie.Nigdy nie przestanie mnie bawić jak najsztywniejsze ze sztywnych gity nagrywają filmiki na jakieś tiktoki czy inne showupy zamiast iść jakiś włam zrobić czy inny rozbój![]()
Dobrze, że w 90tych latach nie mieli YouTubeNigdy nie przestanie mnie bawić jak najsztywniejsze ze sztywnych gity nagrywają filmiki na jakieś tiktoki czy inne showupy zamiast iść jakiś włam zrobić czy inny rozbój![]()

To jakiś wybitny umysł musi być...Ten akurat ma odsiedziane kilkanascie lat i znów oczekuje na dwucyfrówkę od 2 lat w areszcie.
Doceniam życiowe osiągnięcia, ale czy nagrywanie tiktoków, gdzie targetem docelowym tej platformy są jakieś Julki lat 13, a do tego bytedance na każde zapytanie policji grzecznie donosi co i jak nie kłóci się z jakimś kodeksem gita i nie odbiera szacunku ludzi ulicy ^^?Ten akurat ma odsiedziane kilkanascie lat i znów oczekuje na dwucyfrówkę od 2 lat w areszcie.
To jakiś wybitny umysł musi być...
ale za to jaki sztywny kręgosłup ma 
Ten sam, wielki programista miliarder, wróg magazynierów, przy okazji świetny raperAle lekko.
To jest tak zwany przerost formy nad treścią, szkoda ze kantorowcy, albo Mokotów nie wrzucali filmików na YouTubeDoceniam życiowe osiągnięcia, ale czy nagrywanie tiktoków, gdzie targetem docelowym tej platformy są jakieś Julki lat 13, a do tego bytedance na każde zapytanie policji grzecznie donosi co i jak nie kłóci się z jakimś kodeksem gita i nie odbiera szacunku ludzi ulicy ^^?

Chyba całe szczęście. Zaraz by się znalazła zgraja samodzielnie myślących, którzy by sobie ujebali, że policja uwzięła się na dobrych chłopaków i poszli siedzieć za niewinnośćTo jest tak zwany przerost formy nad treścią, szkoda ze kantorowcy, albo Mokotów nie wrzucali filmików na YouTube![]()

.Ten sam, wielki programista miliarder, wróg magazynierów, przy okazji świetny raper
To miało być do Ciebie @AKK tak jak w powyższym komie, to jest ten sam geniuszCzy to ten mający uraz do magazynierów?
Przecież ty oficjalnie przyznajesz się do tego, że stałeś na bramce z psami : )View attachment 117513wkładam gumową szczękę, to już nie przelewki bez kitu
No stałem i dlatego wiem jak to funkcjonuje, jak to się wszystko przenika a Wy próbujecie grać niektórzy jakaś prawilnosc ulicy, przecież to jest śmieszne. Bandytów od policjantów tamtych odróżniała tylko odznaka. Tak to wygląda w rzeczywistości a nie że to są jakieś dwa wojenne obozy, które non stop ze sobą walczą i się nienawidząPrzecież ty oficjalnie przyznajesz się do tego, że stałeś na bramce z psami : )
sam się kurwa zdziwiłemAle wysłałeś do mnie czarnuchu.
![]()