Brawler098
WSOF Middleweight
Jest też wersja familijnaBandyckie rozkminki. KMWTW.
KMWTWAŻNWN
(a żona nie wie nic) to slang dla tych bardziej rodzinnych bandytów wścieknietych
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jest też wersja familijnaBandyckie rozkminki. KMWTW.
Strimsy.topOstatnio coś tam się trochę posrało u nich:
![]()
Strims.IN - Darmowe streamy online
Strims.IN to Twoje okno na darmowe transmisje sportowe online, pochodzące z pewnych i legalnych źródeł. U nas na bieżąco zobaczysz zmagania piłkarskie z liggazeta-lokalna.pl

Zgadza się.. a jeszcze wcześniej był strumyk.tvStrimsy.top
Wczoraj skoki oglądałem
Kiedys był strims.world po prostu zmieniają adres co jakiś czas

Uważaj sobiePewnie karmią wiewiórki w parku.
![]()

Uważaj sobie
View attachment 117495"oglądaj się za siebie (...) przejebales sobie"
Uzależnienie od narkotyków to przede wszystkim głupota słabych jednostek, a jeszcze gorzej jak ktoś tym handluje sprzedając komuś śmierć. Taka choroba na własne życzenie, podobnie alkoholizm

ogladaj sie za siebie
A w ogóle wymieniliście się adresami czy może wybraliście jakiś neutralny grunt na mortal kombat? Park? Las? (wzorem kiboli) czy plac zabaw po zmierzchu?Wiewiórkowy gangster , pojszczałem się na samo wyobrażenie tej groźby
A w ogóle wymieniliście się adresami czy może wybraliście jakiś neutralny grunt? Park? Las? (wzorem kiboli) czy plac zabaw po zmierzchu?
Pamiętam, że kiedyś dwóch panów tutaj chciało się na siłowni w stolicy spotkać. Znaczy jeden zdaje się zapraszał. Wspominał, że wygląda jak adonis i ma fryzurę w typie quiff.
A w ogóle wymieniliście się adresami czy może wybraliście jakiś neutralny grunt na mortal kombat? Park? Las? (wzorem kiboli) czy plac zabaw po zmierzchu?
Pamiętam, że kiedyś dwóch panów tutaj chciało się na siłowni w stolicy spotkać. Znaczy jeden zdaje się zapraszał. Wspominał, że wygląda jak adonis i ma fryzurę w typie quiff.
Dawaj białko a nie oczerniasz.przeciez juz sie zesral i poszedl zglaszac sprawe na psy, czego kurwa nie rozumiecie?
No to źle robisz i im szkodzisz. Wiewiórki powinno się dokarmiać nasionami, orzechami albo niektórymi owocami/warzywami. Wiem bo mi czteroletnia córka powiedziała i nakazała zbudowanie im domkuJa też dokarmiam wiewiórki zwłokami moich wrogów![]()

Wiewiórki są wszystkożerne. Jak najbardziej ciała wrogów zabitych w pojedynkach wojów (szczególnie tych niewidzących na oko kurwa!) mogą stanowić część ich diety.No to źle robisz i im szkodzisz. Wiewiórki powinno się dokarmiać nasionami, orzechami albo niektórymi owocami/warzywami. Wiem bo mi czteroletnia córka powiedziała i nakazała zbudowanie im domku![]()
No nie. Albo masz swój wewnętrzny kodeks postępowania albo wierzysz w te pierdoły o depresji egzo i endogennej. Dziadek alkus często mnie wychowywał, nie zostałem alkoholikiem ani od niego przesadnie nie stronię. Zrzucanie winy za swoją głupotę na rodziców, dziadków czy środowisko to właśnie objaw słabości jednostki.
słyszałeś o uwarunkowaniach społecznych / rodzinnych? predyspozycjach genetycznych?
depresja może być egzogenna a może endogenna a najczęściej przyczyny tkwią gdzieś pośrodku.
mogłeś wychować się klatkę obok, z wiecznie najebanym i tłukącym cię ojcem albo mieć totalne deficyty uwagi i sam byś skończył wciągając mefedron i dziesionując staruszki
Jest jedno prawilne miejsce na ustawki z forum. Znajduje się w Elblągu.neutralny grunt na mortal kombat? Park? Las? (wzorem kiboli) czy plac zabaw po zmierzchu?
Jest jedno prawilne miejsce na ustawki z forum. Znajduje się pod krakowskim Jubilatem
Życie ostre jak maczetaz konfidentami nie dyskutuje
nirch nadal zyje w swojej bance
z konfidentami nie dyskutuje
nirch nadal zyje w swojej bance
No nie. Albo masz swój wewnętrzny kodeks postępowania albo wierzysz w te pierdoły o depresji egzo i endogennej. Dziadek alkus często mnie wychowywał, nie zostałem alkoholikiem ani od niego przesadnie nie stronię. Zrzucanie winy za swoją głupotę na rodziców, dziadków czy środowisko to właśnie objaw słabości jednostki.
Nie jest łatwo pracować nad sobą