Starvin' Marvin
ONE FC Welterweight
"Jebać psy" nabrało ostatnio nowego znaczenia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
"Jebać psy" nabrało ostatnio nowego znaczenia.
Po tym co napisałeś można stwierdzić że W DUPIE BYŁEŚ I GÓWNO WIDZIAŁEŚ. Nie masz pojęcia o realiach.Przepraszam bo dopiero doczytałem. Posłuchaj, ja wiem i Ty to wiesz ze kłamiesz. Nie ma opcji żeby przy aresztancie policjant czy np inny klawisz etc się kłócił i jeszcze napierdalał w sensie i mówię serio. Kłócili się i mocno pobili.... Przy Tobie...dali Ci telefon żebyś to nagrał. Ja rozumiem że się leczysz na depresję, to poważna choroba ale kłamanie żeby się na chwilę poczuć panem świata, to raczej droga jednokierunkowa.
Oczywiscie, że znajdą, bo gangusy z cohones wspołpracują z kartelami meksykańskimi i to tak tajnie, że te drugie nawet o tym nie wiedząChłopie, sam się już sprzedałeś, masz przejebane. Teraz i oddział interwencyjny Porządku Cohones z 14 KWP Opole oraz Nieoficjalny Związek Githones mają cię jednocześnie na celowniku, bo szary to se może być papier do dupy. Kasuj konto, pakuj walizki, w Meksyku może cię nie znajdą
KMWTWOczywiscie, że znajdą, bo gangusy z cohones wspołpracują z kartelami meksykańskimi i to tak tajnie, że te drugie nawet o tym nie wiedzą
Przekonaj nas że policja nie przekroczyła uprawnień podłączasz interwencjiTak wogole ten wrzucony filmik jest tak mocno pod tezę ze tylko żółtych napisów brakuje. I ci komentujący, przecież to śmiech na sali.
Co Wy tu kurwa wyprawiacie.Wchodze poczytać miłe komentarze na temat Pana Andrzeja a powaznie sie zastanawiam czy nie zacząć trzymać gardy..

jebać stare baby i młodych policjantówZ domu wyniosłem tradycje, jebać kurwy i policje![]()
Panowie takie pytanie. Czy można być trochę sztywnym a trochę czasami popierać policję? Czy trzeba jebać ich na każdym kroku, a jak tego nie robisz to pewnie pies. Idąc dalej. Czy jak się nie jest za Koalicją to pewnie pisior. Jak nie jesz mięsa to pewnie weganin i pedal. Albo jebiesz KSW albo jesteś ich największym fanem. Nie możesz krytykować, a czasami polubić jednej gali.
Chodzi mi o to czy czasami można być obiektywnym, lekko „po środku” czy od jednej burty do drugiej?
Sorry ja nie patrzyłem tego filmu. Włączyłem go i wkurwił mnie ten lektor. Generalizujac (czyli źle) nie wolno uderzyć kogoś kto jest skuty i leży lub zwinie się w kłębek i nie wstanę będę tak leżał. Ale.... Tak się martwisz o tego biednego skutego a zadaj sobie pytanie co tam robi wogole policja. Co nudziło im się, przechodzili obok z tragarzami. Co on robił wcześniej zanim nagrywanie się wlaczylo. Może leżał i się szarpał próbował ich kopać tutaj jest mnóstwo czynników. Generalnie jeżeli leżał sobie grzecznie i zajebali mu z nudów paralizatorem no to wina policjiPrzekonaj nas że policja nie przekroczyła uprawnień podłączasz interwencji
Merytorycznie proszę
Wykaż się
Prawda boli, ja wiemchuj ci do tego, ale zapytać się możesz, no ewidentnie kurwa policyjna, mogę ci najebać sęków na morde, wtedy się rozwinę
PODOBNO!A to wszystko dzięki temu, że Kościel 20 lat temu oprawił typa i nie poniósł odpowiedzialności.
Tradycyjnie octowiec ma ból dupyTutaj jest polaryzacja 100%. Albo JP na 100% albo jesteś konfidentem, albo jebać ksw albo fapiesz do zdjęć baristy, albo nadmajonez Kielecki albo jesteś podludziem. Nie ma półśrodków, nie ma miękkiej gry

Z moją dupą wszystko w porządkuTradycyjnie octowiec ma ból dupy![]()

cohones
mnie też kurwy skuli i rękę rozjebali, zabrali na dołek, leczę się na depresję, a zamiast zawieźć do lekarza, bo się nie stawiłem, sprawa z byłem mieszkaniem, czy mogę się kurwa sam bronić XD to poczuli się mocni zostawiając mnie na noc bez leków
innym razem jak jechałem na SOR, to się kurwy wyżywały i dość mocno pobili
także chuj w dupe tym kurwom, mocni bo są w policji, jebane kowboje, zakuja cię I się szmaty dowartościowują, jebane czereśniaki
a byłeś tam ? skąd ty jesteś ? ty kurwa chyba nie znasz życia i co psy potrafią robić, może jesteś jedną z tych kurew czy innym przedstawicielem organów ścigania, zakutemu w kajdanki, dali mi telefon, żebym nagrywał, idż się pierdolnij o ścianę i to mocno
![]()
No ale w sumie mógłbyś rozwinąć temat tych swoich przebojów. Po pierwsze dlatego, że jest to ciekawe, a po drugie -- a może przede wszystkim -- ku przestrodze. Żeby inni mieli się na baczności i wiedzieli na co uważać przy kontaktach z niebieskimi. Ja miewałem z nimi kilka nieprzyjemnych rozmów i generalnie, gdy widzę przejeżdżający radiowóz to jakoś wcale bezpiecznie się nie czuję.chuj ci do tego, ale zapytać się możesz, no ewidentnie kurwa policyjna, mogę ci najebać sęków na morde, wtedy się rozwinę
Raz, gdy szliśmy z kolegą do baru późną porą, kupę lat temu, było pełno śniegu, a on w centrum Szczecina stwierdził, że czas na zapasy -- wziął mnie przewrócił i zaczęliśmy jak te durnie się tarzać. Zatrzymał się radiowóz. Spojrzeli na nas, ale szybko dało się ich udobruchać -- pojechali dalej. Choć mieliśmy w czubie i mogli nas zawinąć. Więc można stwierdzić, że zachowali się jak ludzie.

Prawda boli, ja wiem
No ale w sumie mógłbyś rozwinąć temat tych swoich przebojów. Po pierwsze dlatego, że jest to ciekawe, a po drugie -- a może przede wszystkim -- ku przestrodze. Żeby inni mieli się na baczności i wiedzieli na co uważać przy kontaktach z niebieskimi. Ja miewałem z nimi kilka nieprzyjemnych rozmów i generalnie, gdy widzę przejeżdżający radiowóz to jakoś wcale bezpiecznie się nie czuję.
Raz, gdy szliśmy z kolegą do baru późną porą, kupę lat temu, było pełno śniegu, a on w centrum Szczecina stwierdził, że czas na zapasy -- wziął mnie przewrócił i zaczęliśmy jak te durnie się tarzać. Zatrzymał się radiowóz. Spojrzeli na nas, ale szybko dało się ich udobruchać -- pojechali dalej. Choć mieliśmy w czubie i mogli nas zawinąć. Więc można stwierdzić, że zachowali się jak ludzie.
Krzywe akcje w takiej Norwegii też są na porządku dziennym. Raz do mojej dalszej rodziny, a raz do znajomych wpadli z bronią maszynową. U znajomych drzwi rozjebali, u rodziny były akurat otwarte. U znajomych myśleli, że jakiś ciapaty tam mieszka -- kiedyś mieszkał. A u rodziny pomylili piętra. I znajomi, i rodzina poszła wkurwiona na policję. Ale mieli to w dupie. Nikt nie przeprosił, a i nawet za szkody nic nie dostali -- mogli wziąć adwokata, ale koszt był spory i dali sobie spokój.
Wez już się uspokój. Wyluzuj. Oboje mamy swoje życia, żyjmy po swojemuXD może mnie znasz? i moje historie z psami, chętnie posłucham, ale stawiam że chuja masz, nie argumenty, Marcinek zapierdalaj na zmianę wystawiać mandaty
Ale chuj mnie tonobchodzi koleś mógł nawet zabić cztery osoby policja jest od tego żeby go zatrzymać i postawić przed sądemSorry ja nie patrzyłem tego filmu. Włączyłem go i wkurwił mnie ten lektor. Generalizujac (czyli źle) nie wolno uderzyć kogoś kto jest skuty i leży lub zwinie się w kłębek i nie wstanę będę tak leżał. Ale.... Tak się martwisz o tego biednego skutego a zadaj sobie pytanie co tam robi wogole policja. Co nudziło im się, przechodzili obok z tragarzami. Co on robił wcześniej zanim nagrywanie się wlaczylo. Może leżał i się szarpał próbował ich kopać tutaj jest mnóstwo czynników. Generalnie jeżeli leżał sobie grzecznie i zajebali mu z nudów paralizatorem no to wina policji
Który z Was jest kobietą?Oboje
Ciężko stwierdzić czy obój się identyfikuje płciowo. Chociaż żyjemy w tak pojebanych czasach że być możeKtóry z Was jest kobietą?
I wszystko.
Przepraszam za błędy pisałem na szybko a wiadomo jak klawa w telefonie działa. Ale chyba ważny jest sens wypowiedzi a nie błędy gramatyczne czy interpunkcyjne. Piszemy żeby przekazać jakaś wiadomosc, jeżeli można przeczytać w tym sens to chyba wszystko okKto czyta wypociny tego przygłupu? Upomnieli go o interpunkcje to zaczął używać kropek, za rok zrozumie co to ‚przecinek’.