Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A to wszystko dzięki temu, że Kościel 20 lat temu oprawił typa i nie poniósł odpowiedzialności.Dymy. Gitones kontra stróże prawa.![]()
Efekt motylaA to wszystko dzięki temu, że Kościel 20 lat temu oprawił typa i nie poniósł odpowiedzialności.

Lepsza rozkmina.A to wszystko dzięki temu, że Kościel 20 lat temu oprawił typa i nie poniósł odpowiedzialności.

To wszystko pomówienia. Wiadomo że dobre chłopaki siedzą w pierdlu za niewinność. PDW CHWDP 1312A to wszystko dzięki temu, że Kościel 20 lat temu oprawił typa i nie poniósł odpowiedzialności.
typ pewnie nie jest zadym psem, kreci tylko gowno burze![]()
Ni chujaPanowie takie pytanie. Czy można być trochę sztywnym a trochę czasami popierać policję? Czy trzeba jebać ich na każdym kroku, a jak tego nie robisz to pewnie pies. Idąc dalej. Czy jak się nie jest za Koalicją to pewnie pisior. Jak nie jesz mięsa to pewnie weganin i pedal. Albo jebiesz KSW albo jesteś ich największym fanem. Nie możesz krytykować, a czasami polubić jednej gali.
Chodzi mi o to czy czasami można być obiektywnym, lekko „po środku” czy od jednej burty do drugiej?
Panowie takie pytanie. Czy można być trochę sztywnym a trochę czasami popierać policję? Czy trzeba jebać ich na każdym kroku, a jak tego nie robisz to pewnie pies. Idąc dalej. Czy jak się nie jest za Koalicją to pewnie pisior. Jak nie jesz mięsa to pewnie weganin i pedal. Albo jebiesz KSW albo jesteś ich największym fanem. Nie możesz krytykować, a czasami polubić jednej gali.
Chodzi mi o to czy czasami można być obiektywnym, lekko „po środku” czy od jednej burty do drugiej?

Tutaj jest polaryzacja 100%. Albo JP na 100% albo jesteś konfidentem, albo jebać ksw albo fapiesz do zdjęć baristy, albo nadmajonez Kielecki albo jesteś podludziem. Nie ma półśrodków, nie ma miękkiej gryPanowie takie pytanie. Czy można być trochę sztywnym a trochę czasami popierać policję? Czy trzeba jebać ich na każdym kroku, a jak tego nie robisz to pewnie pies. Idąc dalej. Czy jak się nie jest za Koalicją to pewnie pisior. Jak nie jesz mięsa to pewnie weganin i pedal. Albo jebiesz KSW albo jesteś ich największym fanem. Nie możesz krytykować, a czasami polubić jednej gali.
Panowie takie pytanie. Czy można być trochę sztywnym a trochę czasami popierać policję? Czy trzeba jebać ich na każdym kroku, a jak tego nie robisz to pewnie pies. Idąc dalej. Czy jak się nie jest za Koalicją to pewnie pisior. Jak nie jesz mięsa to pewnie weganin i pedal. Albo jebiesz KSW albo jesteś ich największym fanem. Nie możesz krytykować, a czasami polubić jednej gali.

I teraz się zgadza.Tutaj jest polaryzacja 100%. Albo JP na 100% albo jesteś konfidentem, albo jebać ksw albo fapiesz do zdjęć baristy, albo nadocet Kielecki albo jesteś podludziem. Nie ma półśrodków, nie ma miękkiej gry
Albo jesteś z Nami albo z weganamiPanowie takie pytanie. Czy można być trochę sztywnym a trochę czasami popierać policję? Czy trzeba jebać ich na każdym kroku, a jak tego nie robisz to pewnie pies. Idąc dalej. Czy jak się nie jest za Koalicją to pewnie pisior. Jak nie jesz mięsa to pewnie weganin i pedal. Albo jebiesz KSW albo jesteś ich największym fanem. Nie możesz krytykować, a czasami polubić jednej gali.

Już za samo zadawanie takich pytań jest cwel wbijany aż gruz będziesz gubił...Panowie takie pytanie. Czy można być trochę sztywnym a trochę czasami popierać policję? Czy trzeba jebać ich na każdym kroku, a jak tego nie robisz to pewnie pies. Idąc dalej. Czy jak się nie jest za Koalicją to pewnie pisior. Jak nie jesz mięsa to pewnie weganin i pedal. Albo jebiesz KSW albo jesteś ich największym fanem. Nie możesz krytykować, a czasami polubić jednej gali.

Czyli biseks?Z domu wyniosłem tradycje, jebać kurwy i policje![]()
Chłopie, sam się już sprzedałeś, masz przejebane. Teraz i oddział interwencyjny Porządku Cohones z 14 KWP Opole oraz Nieoficjalny Związek Githones mają cię jednocześnie na celowniku, bo szary to se może być papier do dupy. Kasuj konto, pakuj walizki, w Meksyku może cię nie znajdąPanowie takie pytanie. Czy można być trochę sztywnym a trochę czasami popierać policję? Czy trzeba jebać ich na każdym kroku, a jak tego nie robisz to pewnie pies. Idąc dalej. Czy jak się nie jest za Koalicją to pewnie pisior. Jak nie jesz mięsa to pewnie weganin i pedal. Albo jebiesz KSW albo jesteś ich największym fanem. Nie możesz krytykować, a czasami polubić jednej gali.
To powinno być wpisane w regulamin forum.
Trzeba myśleć tylko 0-1. Tu już wszystko zostało wyjaśnione. Wyrok już zapadł chociaż Prokuratura nie oddała nawet sprawy pod organ sądu. Można być tylko za PIS albo po, a jak nie jesz mięsa to jestes pedał.
Mam nadzieję, że pomogłem.
![]()

"Jebać psy" nabrało ostatnio nowego znaczenia.Z domu wyniosłem tradycje, jebać kurwy i policje![]()