Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To wznieś toast solonezem twoje zdrowie bo mojego szkodaOglądałem. To był mój najbliższy kontakt z gitowcami, a no i Power Rangers jeszcze
Na AŚ to sobie możesz i papieża wysłać

Wrzuca Cię na bęben po roku czasu i jeszcze zbiorą bilingi i co wtedypo 22 latach nagle jakiś balas o ksywce MONSTER, przypomniał sobie że trener zajebał jakiegoś Ormianina
Jak np. Amdzej Duda odjebie swoją stara (o ile Ona wogole żyje) i go zamkną na 25 lat powiedzmy, to znaczy że taki szaraczek jak Ty dalej może żyć życiem przestępczyml, Co to za spierdolenie serio że kto inny kradnie to ja też mogę. Ręce opadajądlatego 3/4 wiejskiej powinno siedzieć grube lata, za skurwysynstwa, powiązania z mafią i działanie na szkodę zwykłych ludzi, ale świat to jedna wielka spierdolizna globalistów i szaraczki jak mrówki

Prawilna dusza co umie się bić bez gazu i kolegów50 stron i nie dowiedziałem się kto zastępuje trenera Andrzeja![]()
To na pewno nie tyPrawilna dusza co umie się bić bez gazu i kolegów
Ty lepiej wracaj wyjadać skwary z naczelnikowego dupskaPrawilna dusza co umie się bić bez gazu i kolegów
Prawilna dusza co umie się bić bez gazu i kolegów
Pardon. Myslalem ze to film jak się psy same wystrzelały@GypsyKing co cię bawi ty płacisz podatki na tych śmieci
Nie mordo to świeża sprawa dość z paru miesięcyPardon. Myslalem ze to film jak się psy same wystrzelały
Sprawdzę. Najgorsze takie smiecie co idą do policji zeby poczuć odrobinę władzy nad innymi i przy byle okazji używać argumentu siły. HtfuNie mordo to świeża sprawa dość z paru miesięcy
Ale wczoraj gdzieś reportaż widziałem i to jest kurwa dramat serio współczuję ojcu że musiał pochować własne dziecko bo kurwy nie są kompetentne do wykonywania tego zawodu
Nie wiem czy widziałeś całość ale polexam na Polsat News tam jest Obra z kamery która pies miał na mundurze
Jestem pewny że po obejrzeniu całościSprawdzę. Najgorsze takie smiecie co idą do policji zeby poczuć odrobinę władzy nad innymi i przy byle okazji używać argumentu siły. HtfuView attachment 116592
Odniesiesz się stróżu prawa co twoi koledzy robią
Śmieciu
Jebać cię kurwo

Odniesiesz się stróżu prawa co twoi koledzy robią
Śmieciu
Jebać cię kurwo
Ale jak to, skuli rękę złamali ale dlaczego w sensie dlaczego się Tobą interesowali. O co chodzi i sprawa z mieszkaniem się nie stawiłeś.cohones
mnie też kurwy skuli i rękę rozjebali, zabrali na dołek, leczę się na depresję, a zamiast zawieźć do lekarza, bo się nie stawiłem, sprawa z byłem mieszkaniem, czy mogę się kurwa sam bronić XD to poczuli się mocni zostawiając mnie na noc bez leków
innym razem jak jechałem na SOR, to się kurwy wyżywały i dość mocno pobili
także chuj w dupe tym kurwom, mocni bo są w policji, jebane kowboje, zakuja cię I się szmaty dowartościowują, jebane czereśniaki
Przepraszam bo dopiero doczytałem. Posłuchaj, ja wiem i Ty to wiesz ze kłamiesz. Nie ma opcji żeby przy aresztancie policjant czy np inny klawisz etc się kłócił i jeszcze napierdalał w sensie i mówię serio. Kłócili się i mocno pobili.... Przy Tobie...dali Ci telefon żebyś to nagrał. Ja rozumiem że się leczysz na depresję, to poważna choroba ale kłamanie żeby się na chwilę poczuć panem świata, to raczej droga jednokierunkowa.innym razem jak jechałem na SOR, to się kurwy wyżywały i dość mocno pobili
po 22 latach nagle jakiś balas o ksywce MONSTER, przypomniał sobie że trener zajebał jakiegoś Ormianina
Ciekawe czy przesłuchali ZAWIESZA?Bagieta na jutube komentuje takie różne sprawy
Pizda nie śmiechTak wogole ten wrzucony filmik jest tak mocno pod tezę ze tylko żółtych napisów brakuje. I ci komentujący, przecież to śmiech na sali.
Przepraszam bo dopiero doczytałem. Posłuchaj, ja wiem i Ty to wiesz ze kłamiesz. Nie ma opcji żeby przy aresztancie policjant czy np inny klawisz etc się kłócił i jeszcze napierdalał w sensie i mówię serio. Kłócili się i mocno pobili.... Przy Tobie...dali Ci telefon żebyś to nagrał. Ja rozumiem że się leczysz na depresję, to poważna choroba ale kłamanie żeby się na chwilę poczuć panem świata, to raczej droga jednokierunkowa.

Ale jak to, skuli rękę złamali ale dlaczego w sensie dlaczego się Tobą interesowali. O co chodzi i sprawa z mieszkaniem się nie stawiłeś.
Co to za lanie wody. Możesz to rozwinąć