Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

Kolejna za którą się biorą to sprawa Andrzeja K. Ps Kościel
1000026027.jpg

dlatego 3/4 wiejskiej powinno siedzieć grube lata, za skurwysynstwa, powiązania z mafią i działanie na szkodę zwykłych ludzi, ale świat to jedna wielka spierdolizna globalistów i szaraczki jak mrówki
Jak np. Amdzej Duda odjebie swoją stara (o ile Ona wogole żyje) i go zamkną na 25 lat powiedzmy, to znaczy że taki szaraczek jak Ty dalej może żyć życiem przestępczyml, Co to za spierdolenie serio że kto inny kradnie to ja też mogę. Ręce opadają

Pardon. Myslalem ze to film jak się psy same wystrzelały
Nie mordo to świeża sprawa dość z paru miesięcy
Ale wczoraj gdzieś reportaż widziałem i to jest kurwa dramat serio współczuję ojcu że musiał pochować własne dziecko bo kurwy nie są kompetentne do wykonywania tego zawodu
Nie wiem czy widziałeś całość ale polexam na Polsat News tam jest Obra z kamery która pies miał na mundurze

Nie mordo to świeża sprawa dość z paru miesięcy
Ale wczoraj gdzieś reportaż widziałem i to jest kurwa dramat serio współczuję ojcu że musiał pochować własne dziecko bo kurwy nie są kompetentne do wykonywania tego zawodu
Nie wiem czy widziałeś całość ale polexam na Polsat News tam jest Obra z kamery która pies miał na mundurze
Sprawdzę. Najgorsze takie smiecie co idą do policji zeby poczuć odrobinę władzy nad innymi i przy byle okazji używać argumentu siły. Htfu
1000006437.gif

Odniesiesz się stróżu prawa co twoi koledzy robią
Śmieciu
Jebać cię kurwo

cohones :antonio:

mnie też kurwy skuli i rękę rozjebali, zabrali na dołek, leczę się na depresję, a zamiast zawieźć do lekarza, bo się nie stawiłem, sprawa z byłem mieszkaniem, czy mogę się kurwa sam bronić XD to poczuli się mocni zostawiając mnie na noc bez leków

innym razem jak jechałem na SOR, to się kurwy wyżywały i dość mocno pobili

także chuj w dupe tym kurwom, mocni bo są w policji, jebane kowboje, zakuja cię I się szmaty dowartościowują, jebane czereśniaki

cohones :antonio:

mnie też kurwy skuli i rękę rozjebali, zabrali na dołek, leczę się na depresję, a zamiast zawieźć do lekarza, bo się nie stawiłem, sprawa z byłem mieszkaniem, czy mogę się kurwa sam bronić XD to poczuli się mocni zostawiając mnie na noc bez leków

także chuj w dupe tym kurwom, mocni bo są w policji, jebane kowboje, zakuja cię I się szmaty dowartościowują, jebane czereśniaki
Ale jak to, skuli rękę złamali ale dlaczego w sensie dlaczego się Tobą interesowali. O co chodzi i sprawa z mieszkaniem się nie stawiłeś.
Co to za lanie wody. Możesz to rozwinąć

Przepraszam bo dopiero doczytałem. Posłuchaj, ja wiem i Ty to wiesz ze kłamiesz. Nie ma opcji żeby przy aresztancie policjant czy np inny klawisz etc się kłócił i jeszcze napierdalał w sensie i mówię serio. Kłócili się i mocno pobili.... Przy Tobie...dali Ci telefon żebyś to nagrał. Ja rozumiem że się leczysz na depresję, to poważna choroba ale kłamanie żeby się na chwilę poczuć panem świata, to raczej droga jednokierunkowa.

Tak wogole ten wrzucony filmik jest tak mocno pod tezę ze tylko żółtych napisów brakuje. I ci komentujący, przecież to śmiech na sali.

Przepraszam bo dopiero doczytałem. Posłuchaj, ja wiem i Ty to wiesz ze kłamiesz. Nie ma opcji żeby przy aresztancie policjant czy np inny klawisz etc się kłócił i jeszcze napierdalał w sensie i mówię serio. Kłócili się i mocno pobili.... Przy Tobie...dali Ci telefon żebyś to nagrał. Ja rozumiem że się leczysz na depresję, to poważna choroba ale kłamanie żeby się na chwilę poczuć panem świata, to raczej droga jednokierunkowa.

a byłeś tam ? skąd ty jesteś ? ty kurwa chyba nie znasz życia i co psy potrafią robić, może jesteś jedną z tych kurew czy innym przedstawicielem organów ścigania, zakutemu w kajdanki, dali mi telefon, żebym nagrywał, idż się pierdolnij o ścianę i to mocno

:whodefuk:

Back