Risky
UFC Light Heavyweight
Nie za darmo tylko za zasługi.Trener kocha Polskę, bo ta daje mu jeść i spać za darmo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie za darmo tylko za zasługi.Trener kocha Polskę, bo ta daje mu jeść i spać za darmo.
Przeca to zajebiste klapki na lato
U mnie też był podobny gość, tyle że był synem tego o którym krążyły legendy, stary zdechł, próbował coś fisiowac na mieście, miał nieruchomość ulice dalej od mojego miejsca zamieszkania, no i go zajebali, za co? Nie mam pojęciaU mnie w mieście jest typ u którego pracowałem na maszynach z hazardem, jednemu przestrzelił kolano pod marketem, drugiemu spalił chatę na wsi, trzeciego wywiózł do lasu i choć było to 10 lat temu i już dawno się uspokoił i żyje na emeryturce na wsi to każdy w mieście wie, że lepiej mu w drogę nie wchodzić, łatka zostaje do końca życia. Teraz jak ktoś biega z towarem tam gdzie nie powinien to jedzie, puka do drzwi i spuszcza wpierdol i po sprawie.

Prawo ulicy nygusieU mnie też był podobny gość, tyle że był synem tego o którym krążyły legendy, stary zdechł, próbował coś fisiowac na mieście, miał nieruchomość ulice dalej od mojego miejsca zamieszkania, no i go zajebali, za co? Nie mam pojęcia
Ktoś poszedł do puchy? Nie słyszałem.
Chłopa normalnie odjebali jak w filmie, nikt nie szukał niczego, poprostu, tak się stało, tak zostało.

No ale to nie AmerykaPrawo ulicy nygusie![]()

Było mówione gdzieś w mediach, że ćwiara albo dożywocie.jakieś info co do zarzutów
ile możliwych wakacji ?
nie śledzę tematu aż tak, może ktoś mnie oświeci ,)
Było mówione gdzieś w mediach, że ćwiara albo dożywocie.
Spokojnie, na razie siedzi w areszcie 1,5 miesiąca. Pewnie jeszcze raz lub dwa razy przedłuzą sanki zanim ruszy proces.jakieś info co do zarzutów
ile możliwych wakacji ?
nie śledzę tematu aż tak, może ktoś mnie oświeci ,)
Spokojnie, na razie siedzi w areszcie 1,5 miesiąca. Pewnie jeszcze raz lub dwa razy przedłuzą sanki zanim ruszy proces.
Dokładnie. On jest narazie pod prokuraturą więc zanim pójdzie pod organ sądu to trochę minie.Spokojnie, na razie siedzi w areszcie 1,5 miesiąca. Pewnie jeszcze raz lub dwa razy przedłuzą sanki zanim ruszy proces.
ślisko, grzechy przeszłości, gdzie masz ustawione życie, nagle wszystko tracisz, po ludzku szkoda

I order wzorowego więźnia.Spokojnie, to jest Polska.
Może jeszcze się okazać że dostanie odszkodowanie za niesłuszne zatrzymanie i areszt.
![]()
No szkoda chłopa, jeno kogoś po alko odjebał ale trzeba zrozumieć, wkurwiony był, a tak do rany przyłóżślisko, grzechy przeszłości, gdzie masz ustawione życie, nagle wszystko tracisz, po ludzku szkoda
Hildebrandt pecie
Ile będzie trzeba do sprawy. Potem dolicza do wyroku, za takie zarzuty nie ma zmiłuj.Spokojnie, na razie siedzi w areszcie 1,5 miesiąca. Pewnie jeszcze raz lub dwa razy przedłuzą sanki zanim ruszy proces.
Tylko udaje twardegoView attachment 115628
View attachment 115629
Idź już spać wojowniku bo cię znowu z forum wygonią na pół roku i będziesz płakał tobie podobnym na pw jacy to inni są źli i się na ciebie uwzięli. #CohonesPamięta jak błagałeś kolegów co mieli tu resztki szacunku by się za tobą wstawili, wstawili się i zniknęli ze wstydu jak ich uświadomiono.
To grubas ryba?View attachment 115628
View attachment 115629
Idź już spać wojowniku bo cię znowu z forum wygonią na pół roku i będziesz płakał tobie podobnym na pw jacy to inni są źli i się na ciebie uwzięli. #CohonesPamięta jak błagałeś kolegów co mieli tu resztki szacunku by się za tobą wstawili, wstawili się i zniknęli ze wstydu jak ich uświadomiono.
Kurwa jak jest winny to chuj z nim. Co trzeba mieć pod deklem, żeby żałować kogoś takiego.ślisko, grzechy przeszłości, gdzie masz ustawione życie, nagle wszystko tracisz, po ludzku szkoda
Kurwa jak jest winny to chuj z nim. Co trzeba mieć pod deklem, żeby żałować kogoś takiego.
O kurwa, pan gangster z cohones. Ja jestem normalny chłop i półświatek mi nie imponuje. Jak ktoś jest winny to jego miejsce jest w pierdlu i chuj z nim.nie wiem z jakiego środowiska się wywodzisz, widocznie nie wiesz jak to wygląda w półświatku i jakie tam panują zasady, nie żałuję go, po ludzku szkoda trenera
A ja tam dalej obstawiam przy swoim, ze maksymalnie dwa razy mu przedluza sankcje, a potem My wszyscy złożymy się dla Niego na odszkodowanie.O kurwa, pan gangster z cohones. Ja jestem normalny chłop i półświatek mi nie imponuje. Jak ktoś jest winny to jego miejsce jest w pierdlu i chuj z nim.
Ja obstawiam, że coś wyłapie. Jak nie za oprawienie tego Ormianina, to za grupę.A ja tam dalej obstawiam przy swoim, ze maksymalnie dwa razy mu przedluza sankcje, a potem My wszyscy złożymy się dla Niego na odszkodowanie.
Jeden rabin powie tak, drugi nie.To grubas ryba?
Trochę za dobrą ortografia i gramatyka.Jeden rabin powie tak, drugi nie.
Króliczek kupił mu inteligentniejszą komórkę.Trochę za dobrą ortografia i gramatyka.
Chyba, że przeprosił się że slownikiekiem
Chat LGBTKróliczek kupił mu inteligentniejszą komórkę.
Ja obstawiam, że coś wyłapie. Jak nie za oprawienie tego Ormianina, to za grupę.
Słownik, albo poprostu się podszkolil w gramatyce bo sam po sobie wiem że to nie trudne, właśnie po to żebyś myślał że on to nie on.Trochę za dobrą ortografia i gramatyka.
Chyba, że przeprosił się że slownikiekiem