Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

U mnie w mieście jest typ u którego pracowałem na maszynach z hazardem, jednemu przestrzelił kolano pod marketem, drugiemu spalił chatę na wsi, trzeciego wywiózł do lasu i choć było to 10 lat temu i już dawno się uspokoił i żyje na emeryturce na wsi to każdy w mieście wie, że lepiej mu w drogę nie wchodzić, łatka zostaje do końca życia. Teraz jak ktoś biega z towarem tam gdzie nie powinien to jedzie, puka do drzwi i spuszcza wpierdol i po sprawie.
U mnie też był podobny gość, tyle że był synem tego o którym krążyły legendy, stary zdechł, próbował coś fisiowac na mieście, miał nieruchomość ulice dalej od mojego miejsca zamieszkania, no i go zajebali, za co? Nie mam pojęcia :werdum:
Ktoś poszedł do puchy? Nie słyszałem.
Chłopa normalnie odjebali jak w filmie, nikt nie szukał niczego, poprostu, tak się stało, tak zostało.

U mnie też był podobny gość, tyle że był synem tego o którym krążyły legendy, stary zdechł, próbował coś fisiowac na mieście, miał nieruchomość ulice dalej od mojego miejsca zamieszkania, no i go zajebali, za co? Nie mam pojęcia :werdum:
Ktoś poszedł do puchy? Nie słyszałem.
Chłopa normalnie odjebali jak w filmie, nikt nie szukał niczego, poprostu, tak się stało, tak zostało.
Prawo ulicy nygusie :fingers:

jakieś info co do zarzutów
ile możliwych wakacji ?

nie śledzę tematu aż tak, może ktoś mnie oświeci ,)

Hildebrandt pecie
IMG_20230918_122130.jpg

IMG_20230919_160557.jpg

Idź już spać wojowniku bo cię znowu z forum wygonią na pół roku i będziesz płakał tobie podobnym na pw jacy to inni są źli i się na ciebie uwzięli. #CohonesPamięta jak błagałeś kolegów co mieli tu resztki szacunku by się za tobą wstawili, wstawili się i zniknęli ze wstydu jak ich uświadomiono.

View attachment 115628
View attachment 115629

Idź już spać wojowniku bo cię znowu z forum wygonią na pół roku i będziesz płakał tobie podobnym na pw jacy to inni są źli i się na ciebie uwzięli. #CohonesPamięta jak błagałeś kolegów co mieli tu resztki szacunku by się za tobą wstawili, wstawili się i zniknęli ze wstydu jak ich uświadomiono.
Tylko udaje twardego
Tak naprawdę trzęsę się jak galareta

O kurwa, pan gangster z cohones. Ja jestem normalny chłop i półświatek mi nie imponuje. Jak ktoś jest winny to jego miejsce jest w pierdlu i chuj z nim.
A ja tam dalej obstawiam przy swoim, ze maksymalnie dwa razy mu przedluza sankcje, a potem My wszyscy złożymy się dla Niego na odszkodowanie.

Trochę za dobrą ortografia i gramatyka.
Chyba, że przeprosił się że slownikiekiem
Słownik, albo poprostu się podszkolil w gramatyce bo sam po sobie wiem że to nie trudne, właśnie po to żebyś myślał że on to nie on.

Dziwnym trafem zachowanie pasuje, powrót przy okazji ruchliwego tematu na forum, bo wiadomo, atencjone!

No i zna nas wszystkich, a to napewno przypadek.

Ortografię i gramatykę mógł poprawić, ale głupiej retoryki i ogólnie zjebanego rozumowania nie da się poprawić.
Te same schematy myślowe zachodzą w jego głowie, tyle że jak już pisałem ładniej opakowane i w innym temacie, po tym jak był specem od Ukraińców teraz jest specem kryminalnym. Poczekaj na następny chodliwy temat na forum w innej dziedzinie niż ww, to zostanie specem od tamtego tematu.

Kończę już śmiecić w tym temacie.

Back