Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

Jesteś pewien, że nic nikt nie zorganizował? :awesome:
Screenshot_2024-10-22-17-40-52-652 (1)~2.jpg

Piszą koledzy o tym Poznaniu, a jeden taki celebryta właśnie się tam przeprowadza z Warszawy...

Widać jak trenera przymknęli, to zrobiło się miejsce dla młodego bossa w mieście :wink: :lol:

Ja rozumiem jakby mowa była o aktywnym gangusie co zawsze z kilkoma ziomkami przesiaduje na chacie i nie wiadomo naprawdę co się tam dzieje. Ale nie wierzę że obecnie przy minimum pracy wywiadowczej nie dało się ustalić że nie trzeba wyjeżdżać z hukami i zasadniczo wszystkim co do velcro mieli przyczepione
Jak masz kwity na broń to standardowo jest wjazd na przynajmniej półpełnej przy takich zarzutach. Nawet jak byś miał ino EKB i CPka w kwitach.

I pozwolenie na broń w polsce będąc niekaranym to kwestia tylko nie być kompletną spierdoliną umysłową/ślepym/psychopatą (i to takim mniej rozgarniętym co trochę poudawać normalnego nie potrafi) i mieć do tego chęci (+ wiadomo jakiś tam budżet, bo pozwolenie to jedno, a szafa i broń to inna rzecz). W sumie to mamy całkiem nieźle obecnie ogarnięty system w kwestii pozwoleń, filtruje jednostki które wybitnie nie powinny mieć broni palnej a chciałyby.

Last edited:
Jak masz kwity na broń to standardowo jest wjazd na przynajmniej półpełnej przy takich zarzutach. Nawet jak byś miał ino EKB i CPka w kwitach.

I pozwolenie na broń w polsce będąc niekaranym to kwestia tylko nie być kompletną spierdoliną umysłową/ślepym/psychopatą (i to takim mniej rozgarniętym co trochę poudawać normalnego nie potrafi) i mieć do tego chęci (+ wiadomo jakiś tam budżet, bo pozwolenie to jedno, a szafa i broń to inna rzecz). W sumie to mamy całkiem nieźle obecnie ogarnięty system w kwestii pozwoleń, filtruje jednostki które wybitnie nie powinny mieć broni palnej a chciałyby.

Zresztą że tak sobie odpiszę - akurat w tym wypadku bardzo dobrze że wjazd jest na ostro. Będąc policjantem ostatnie czego bym chciał byłoby zostanie odjebanym albo właśnie przypadkowe odstrzelenie kogoś z domowników przy wymianie ognia z podejrzanym o jakieś chore kokodżambo, bo mi się zebrało na kulturę względem domowników. Już we Wrocławiu prawdopodobnie złe założenie kajdanek typowi skończyło się przecież na masakrze w radiowozie jakiś czas temu.

A kwestia czy musiał być to akurat wjazd na chatę, czy nie można było tego zrobić inaczej - NIE ZNAM SIĘ, NIE WYPOWIEM, MOJA LICENCJA NA GANSTERSKIE COHONEZ JEST NIEOPŁACONA :awesome:

Zresztą że tak sobie odpiszę - akurat w tym wypadku bardzo dobrze że wjazd jest na ostro. Będąc policjantem ostatnie czego bym chciał byłoby zostanie odjebanym albo właśnie przypadkowe odstrzelenie kogoś z domowników przy wymianie ognia z podejrzanym o jakieś chore kokodżambo, bo mi się zebrało na kulturę względem domowników. Już we Wrocławiu prawdopodobnie złe założenie kajdanek typowi skończyło się przecież na masakrze w radiowozie jakiś czas temu.

A kwestia czy musiał być to akurat wjazd na chatę, czy nie można było tego zrobić inaczej - NIE ZNAM SIĘ, NIE WYPOWIEM, MOJA LICENCJA NA GANSTERSKIE COHONEZ JEST NIEOPŁACONA :awesome:
Niedopięcie kajdanek to rażąca nieudolność a wrzucenie huka na leżącego gościa to spore nadużycie. W sumie to bym się nie zdziwił jak połowa tego nalotu próbowała sił w Ankosie a trener im nawbijał cweli że z takimi umiejętnościami to ich AT najwyżej przyjmie.

Tylko kryształ, a w nim za każdym razem co innego i z trzy razy koks jak mnie „szef” poczęstował ::snoopd:: Nigdy nie brałem kwasów, fety i piguł nie cierpiałem, a zioło kocham do dnia dzisiejszego. Innych specyfików nie znam.
A, aaaa to takie twarde xD To jednak przychylę się do opinii @raubobrabo i powiem - nie pal tego gówna.

Podobno trenejro miał pozwolenie na broń, pewnie dlatego (i przy tych zarzutach), musieli wchodzić na ostro. To są procedury, a nie widzimisię jakiegoś aspiranta.

Andrzej jest twardy, wyliże się, gdyby go brali jak Palikota mógłby się obrazić.
A to trener miałby wyciągnąć giwerę w biały dzień i walić do tajniaków ? Jak tak to pełna zgoda.

Jaka to jest parówa, która nawet się nie wgłębiła w sprawe, tylko pierdoli głupoty, że Kościel stał tam na bramce.
Między słowami to jakby Miras mówił - że jest Kościel bohaterem bo zajebał tego typa XD.

Średnio spina się to z oświadczeniem, ze Andrzeja to tam wgl nie było i to jest pomyłka. A Mirke wymyśla jakieś gangsterskie klikbajtowe historie.

Między słowami to jakby Miras mówił - że jest Kościel bohaterem bo zajebał tego typa XD.

Średnio spina się to z oświadczeniem, ze Andrzeja to tam wgl nie było i to jest pomyłka. A Mirke wymyśla jakieś gangsterskie klikbajtowe historie.
Nie było tam trenera, tylko się teleportował na chwilę...

Ten temat to jest złoto na tak wielu płaszczyznach, że mózg rozjebany:

1. Stężenie prawilniactwa oczywiście wypierdala poza skalę, insajderskie info sypie się jak z rękawa.
2. Pijany lub niespełna rozumu @zielony666 na fali emocji proponuje zlot Cohones na kurwa Babilonie xD.
3. Pojawiają się ploty, że nie tylko treneiro Andrew, ale i Bagi był informatorem policji (swoją drogą ktoś mógłby pociągnąć wątek oraz wyjaśnić, jakim cudem najprawilniejsza z prawilnych ekipa ze Szczecina to akceptuje).
4. Kłótnie ex bramkarza jakiejś podłódzkiej budy z automatami z policjantem.
5. W międzyczasie wjeżdża POTĘŻNE OŚWIADCZENIE klubu Ankos pisane pół-polskim.
6. Powszechne oburzenie na psiarski zamach na rodzinne klejnoty Kościela.
7. A przez kolejne 20 postów będziemy analizować wynurzenia Mirasa Gracie XD.

Brakuje jeszcze stanowiska Różala, ale wszystko w swoim czasie.

Mógłbym tak wymieniać do rana; ten temat należy utrwalić na papierze i oprawić w ramkę.

Back