Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

Pogromca anala kwiacinskiego sztywno i charakternie. A co jeśli jednak nie ma racji. Poleci wtedy do Zimbabwe czy na Grenlandię? Pożyjemy zobaczymy.
Aha, czyli to nie Andrzej szarga swoje dobre imię swoim zachowaniem tylko ci którzy o tym wspominają. Ale tlumok podlizus. Czkawka mu się odbije ta wypowiedź. Kiedyś nawet trochę lubiłem teraz sto procent pogardy.

Aha, czyli to nie Andrzej szarga swoje dobre imię swoim zachowaniem tylko ci którzy o tym wspominają. Ale tlumok podlizus. Czkawka mu się odbije ta wypowiedź. Kiedyś nawet trochę lubiłem teraz sto procent pogardy.
Też się łudzę, że to była samoobrona i trener działał intuicyjnie nie mając zamiaru "dowalenia lamusowi" za ten nóż, ale może się okazać że to jedynie marzenia. Co do podróżnika, to już kiedyś mnie zaczął podkurwiać stękając na cos we frikach(nie pamiętam co to było), do tego stopnia że odpisywał anonimowym komentarzom "hejterskim" pod nagraniem z wywiadem słowem: "wstawaj, zesrałes się"

Też się łudzę, że to była samoobrona i trener działał intuicyjnie nie mając zamiaru "dowalenia lamusowi" za ten nóż, ale może się okazać że to jedynie marzenia.
To faktycznie tylko złudzenia - nie jest łatwo dojebać komuś tak, żeby zszedł (nie mówię tu o jakimś przypadkowym walnięciu głową w krawężnik). Bankowo był czas na opamiętanie się, co mogłoby być podciągnięte pod obronę konieczną, no ale panowie postanowili zrobić z Ormianina mielonkę.

Jeśli trener brał w tym udział, to powinien pójść pierdzieć w pasiak i żaden ból dupy prawilniaków tego nie zmieni.

Też się łudzę, że to była samoobrona i trener działał intuicyjnie nie mając zamiaru "dowalenia lamusowi" za ten nóż, ale może się okazać że to jedynie marzenia. Co do podróżnika, to już kiedyś mnie zaczął podkurwiać stękając na cos we frikach(nie pamiętam co to było), do tego stopnia że odpisywał anonimowym komentarzom "hejterskim" pod nagraniem z wywiadem słowem: "wstawaj, zesrałes się"
Ja się tak nie łudzę, oglądam trenera Andrzeja od lat i mam swoje zdanie na jego temat. Co nie znaczy, że jednak się nie spełni scenariusz taki, że trener wyskoczy za parę miesięcy i kolejny as będzie zgrywał niewinnego opozycjonistę, którego niszczy zazdrosny o wyniki aparat państwowy.

Witam , to Mój pierwszy post na tym forum wiem chciałem się przywitać. Dobry Wieczór ). Nie jestem z tej prawilnej łobuzerskiej strony, tylko tej bardziej niebieskiej. Czytam (a sporo , bo lubie mma) i na szczeście nie wiem czy zdajecie sobie sprawę ale o tych gangsterskich porachunkach, tym prawie ulicy (nie wszyscy zaznaczę, nie generalizuje, a i nad postem nie chce mi sie jakos pracowac), to gadacie o bandyterce jaka była jeszcze z 15 lat temu .Obecnie wyobrazcie sobie taka sytuacje (bo tak to wyglada ) Jest dwoch gosci jeden uderzy drugiego i kto ma racje kto zawinił. Ten co sobie pierwszy zrobi obdukcje i z nia pobiega to raczej wygra. Tak samo jest w tej mafii osiedlowej jaka jest u nas , bo banda wygolonych grubasow (prawda ze potrafia komus zrobic krzywde ) to nie jest jakies dla Nas zagrozenie . Te wszystkie Andrzejki ( juz niedługo, przypominam) istnieja dopóki sie o Nich nie dowiemy , a potem sie puka razem z kogutem .Oczywiscie ktos powie zawsze było tak tylko Wy chuja wiedzieliscie i mozna sie bylo tak ślizgać 20 lat . Pełna zgoda do czego zmierzam . Mowie o bandyterce sprzed 15 lat .Wtedy było naprawde cieżko sie czegos dowiedziec (tzn moze nie tyle cieżko co wymagało by to dodatkowych sił i środkow ;) ) Tylko ze teraz jest naprawde inaczej (czy wierzycie czy nie , to juz wasze sprawa ), teraz podpierdalanie tak weszlo w krew ze tu juz nie ma co zbieraxc, naprawde . Wy narzekacie na tego swiadka koronnego ale Wy nie dajcecie sobie sprawy ile dobrego to zrobilo dla ogolnie pojetego bezpieczeństwa . W kazdej mafii (osiedlowej ) znajdzie sie zawsze jakis ktos kto chciał zarobic chwile , moze miał ciezką sytuacje , zycie ogólnie, no i coś odjebał, znajdzie sie tez ktos co naprawde odjebał i chce sie wykpic , woda na młyn i tyle ;) Jezeli mozna dac spokoj jednemu niech se choduje ogórki kiszone ( jeszcze dodam ze info od takiego swiadka sie tez mocno potwierdza, to nie tak ze ktos sprzeda temat i sie wierzy na slowo, nawet jak sprzeda kilka tematow, a sa i tacy zawsze sie to weryfikuje ) a złapie sie tzw góre to chyba dobrze . Tak samo jak złapie sie goscia z trawka i gadaj skad masz , jak powie skad ma to chyba dobrze , mozna sie wspinac (tylko przyklad nie płaczcie, dla Mnie te gówno pownno byc legalne ale ciii ) . Do meritum , nie zachłystujcie sie to cała gangsterka bo Ona juz dawno odeszła , to nie lata 90,poczatek 2000, tego juz nie ma i nie wroci i dobrze a zeby nie było offtopu to Andrzej K bedzie miał teraz z tego co wiem swiety spokoj, Wszyscy za to zapłacimy ;)
Drogi Marcinie, cieszę się, że zabrałeś głos. Widać, że masz jakąś wiedzę w materii, którą poruszasz, ale na przyszłość zachęcam do pracy nad postem – bo, żeby zrozumieć chaos tych nieuczesanych myśli trzeba się nie lada nagłówkować, a i efekt końcowy bywa niekiedy daleki od oczekiwanego. I tak na przyszłość – jak „przychodzisz” do kogoś, to nie „witasz” nikogo. To my Ciebie możemy przywitać w naszych skromnych progach. E-maili pisanych do kogoś też tak nie zaczynajcie, rozpoczynając korespondencję ;)

Jak będzie miał dobrego papugę i nikt się nie wysypie to może się okazać że ten nieszczęsny Ormianin chciał z użyciem noża zajumać trenerowi i kumplom chipsy w knajpie a oni musieli się bronić skacząc mu w trzech po głowie.

:fjedzia:
Niech pierwszy rzuci kamieniem ten co się nie nigdy nie potknął i przypadkowo na głowę nikomu nie skoczył przez to...
:beczka:

Pogromca anala kwiacinskiego sztywno i charakternie. A co jeśli jednak nie ma racji. Poleci wtedy do Zimbabwe czy na Grenlandię? Pożyjemy zobaczymy.
Lubiłem i oglądałem kiedys wszystkie odcinki.Za jezdzenie na białorus i do ruskich kurew hak mu w smak

• Bones
Reactions: AKK
Drogi Marcinie, cieszę się, że zabrałeś głos. Widać, że masz jakąś wiedzę w materii, którą poruszasz, ale na przyszłość zachęcam do pracy nad postem – bo, żeby zrozumieć chaos tych nieuczesanych myśli trzeba się nie lada nagłówkować, a i efekt końcowy bywa niekiedy daleki od oczekiwanego. I tak na przyszłość – jak „przychodzisz” do kogoś, to nie „witasz” nikogo. To my Ciebie możemy przywitać w naszych skromnych progach. E-maili pisanych do kogoś też tak nie zaczynajcie, rozpoczynając korespondencję ;)
Niestety, ale chyba trzeba się pogodzić z tym "witaj", bo pewnie z 99% Polaków ma to w pompie

I tak na przyszłość – jak „przychodzisz” do kogoś, to nie „witasz” nikogo. To my Ciebie możemy przywitać w naszych skromnych progach. E-maili pisanych do kogoś też tak nie zaczynajcie, rozpoczynając korespondencję ;)
dobrze napisał tylko zabrakło drugiej części : "Witam, ale oczywiście tylko prawdziwych kibiców, hejterom i frajerom od razu wbijam *uj do dupy"

Czyli zrobił ale lekko, a jak mnie naszła refleksja w połowie wypowiedzi to nie zrobił, tylko to pomówienia jakiegoś cwela. :penn:
i @AKK jeszcze potężny wojownik pisze pobicie ze skutkiem śmiertelnym w samoobronie :beczka:
To się da przyklepać w ogóle, nawet na nasze standardy jest to dziwne

Ja mam takie samo zdanie, trener zawsze dzień dobry na klatce mówił, pomagał babci zakupy wnosić

Jak będzie miał dobrego papugę i nikt się nie wysypie to może się okazać że ten nieszczęsny Ormianin chciał z użyciem noża zajumać trenerowi i kumplom chipsy w knajpie a oni musieli się bronić skacząc mu w trzech po głowie.

:fjedzia:
No może, z drugiej strony to ta sprawa może być zapalnikiem bo jak @Risky pisał, trener to potężny gracz
Jeszcze PZGNW musi się wypowiedzieć

Chociaż chuja wiem, mój ojciec tylko raz czy dwa pierdział w pasiak także super gitem nie jestem
Nazwa pierogów ruskich wywodzi się od Rusi Czerwonej (tereny dawnej Galicji), więc nie należy ich kojarzyć z wrzodem na dupie tego świata zwanym Rosją.
Powiedz to ukrofilom :fjedzia:

Ktoś powiedział cwel?
endrju-sensei (1).gif

Jak ja się cieszę, że 6 lat temu na rynku Manufaktury akurat w tym miejscu nie było kamer i technicy nic nie znaleźli… Ile można dostać za skakanie trzem 20 latkom po głowach i krzyczenie, że ich zabije bez koszulki? Jakieś pół roku po tej akcji byli u mnie niebiescy w chacie i zabrali dużo rzeczy z chaty i po jakimś czasie je odzyskałem, ale serio miałem grubą akcje 1vs3 i dwóch w szpitalu w WAMie w Łodzi skończyło. Przyjechała karetka, ja uciekłem do parku i mnie złapali, bo pasowałem do rysopisu, siedziałem na dołku 24h, powiedziałem, że się pokłóciłem z dziewczyną po imprezie i poszedłem jej szukać, nie miałem żadnych śladów krwi ani uderzeń na sobie, bo używałem tylko zapasów i wróciłem do domku :muttley:

Jak ja się cieszę, że 6 lat temu na rynku Manufaktury akurat w tym miejscu nie było kamer i technicy nic nie znaleźli… Ile można dostać za skakanie trzem 20 latkom po głowach i krzyczenie, że ich zabije bez koszulki? Jakieś pół roku po tej akcji byli u mnie niebiescy w chacie i zabrali dużo rzeczy z chaty i po jakimś czasie je odzyskałem, ale serio miałem grubą akcje 1vs3 i dwóch w szpitalu w WAMie w Łodzi skończyło. Przyjechała karetka, ja uciekłem do parku i mnie złapali, bo pasowałem do rysopisu, siedziałem na dołku 24h, powiedziałem, że się pokłóciłem z dziewczyną po imprezie i poszedłem jej szukać, nie miałem żadnych śladów krwi ani uderzeń na sobie, bo używałem tylko zapasów i wróciłem do domku :muttley:
Moje pierwsze skojarzenie jak tylko przeczytałem początek :jjsmile:

Dobra akcja mordo , ale 1vs 3 to i tak samoobrona .

IMG_4775.jpeg

To miałeś dużo szczęścia w samej walce byku, 3v1 to musieli być nieźle zrobieni

A teraz ktoś cyknie i uprzejmie doniesie do prokuratury :mamed:

Back