Nie jest duży? Jak otwierali się w Luboniu to mieli chyba największy metraż w PL. Pierwsi w Polsce mieli maty Dollamur. Kompleksowa siłownia podpięta do klubu. No robiło to w chuj wrażenie wtedy.
Andrzej jeszcze przed otwarciem nowego Ankosu miał chyba dwie siłownie w Poznaniu.
W Luboniu na jednym osiedlu ma kilka mieszkań. Swego czasu obok siebie mieszkali tam m.in Borys, Held, Skiba, Gamer, Raju, Wałujew. Każdy osobno oczywiście
On już przed Ankosem miał od chuja hajsu, ale to się nie wzięło z uczciwej pracy. Każdy tam doskonale to wie. Nie chce kłamać, ale wydaje mi się, że trener głównie w automatach robił.
Spędziłem z nimi trochę czasu, kilka wspólnych imprez w poznańskich i trójmiejskich lokalach.
W Poznaniu jak wchodziło się z Andrzejem do klubu to obsługa była lepsza niż w restauracji z 3 gwiazdkami Michelin. Jak tylko komuś spadła kropelka drinka czy czegokolwiek na stół to kelner w ułamku sekundy już wycierał stolik jednocześnie delikatnie podnosząc do góry nogi Andrzeja, które trzymał na tym stoliku.
Trochę odbiłem od tematu, ale Andrzej to na Poznaniu dość mocny gracz.