Kto ??Nie przesadzaj z tym kursem. Nie chcę mieć odcisków jak Alibaba :)
Rockhold, Tuivasa, Blaydes, Jingliang ?? :)
Pewniak bedzie 8 kwietnia o kursie 2,25 aktualnie xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kto ??Nie przesadzaj z tym kursem. Nie chcę mieć odcisków jak Alibaba :)
Rockhold, Tuivasa, Blaydes, Jingliang ?? :)
Pewniak bedzie 8 kwietnia o kursie 2,25 aktualnie xD
Rose pewnie :pKto ??
Dlaczego pierwsza runda?Można postawić Rockhold i do kontry Romero ko1?
Miałem podobnie, więc rozumiem twój ból.U mnie plus jednak niewielki, bo mi Camacho nie wlazł na singlu i dublu.
A żebyś wiedział, jakiś błąd matrixa chyba. :/ Nowi sędziowie czy ki chuj?Niestety sędziowanie na tej gali było mocno podejrzane. Z kilku walk w których pachniało wałkiem wszedł mi tylko Fili. Camacho, Borella i Kish niestety już nie. Nie chcę oceniać jednoznacznie, bo nie widziałem całej gali. Jednak z tego co czytam decyzje w chuj kontrowersyjne.
hmm pewniakiem bym jej nie nazwał ale ma spore szanse to wygrać. Asia będzie miała stres jak skurwysyn przed tą walką bo będzie chciała udowodnic ze pierwsze starcie bylo wypadkiem przy pracy.Rose pewnie :p
Tak mi się wydaje. W końcu w pierwszej walce nie było lucky puncha, lecz regularny wpierdol.
Tak mi się wydaje. W końcu w pierwszej walce nie było lucky puncha, lecz regularny wpierdol.
Zresztą, najtrudniej jest przegrać ( przez klepanie lub nie-klepanie) pierwszy raz. Później jakoś to już leci.
Pewniaki weszly, więcej szacunku na przyszłość majsterCo jest majster?